Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Heraklia
Simdi bu duz kasklar dahami formal goruntu veriyor acaba. Birde kullanip memnun kalan varmi acaba? Amazonda bile 50 dolar bu kasklar.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@epsilon91
Arada ciddi fiyat farki var. Giro nun yorumlarinda ciddi derecede hafif oldugu belirtiliyor

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Bu kasklar bmx kask satamadı elinde kaldı. Çıkartmak istiyor işte.

İlginç olan ne 10.000tl üzeri kargo bedava yok bir de kargo alsaydın. 10.000tlyi çerez parası gibi yazmış[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar iyi aksamlar bir kampanya da benden :D Kampanyadan kazandıgım xbox-one' ımı kutusunu açmadan satacagım bisiklet almak için. 1050 liraya ilgilenenler mesaj atabilir :))

@Aazam

Arkadaşlar abiler ablalarım. Dün crc de gezerken mükemmel bir teklif mi gördüm yoksa ben mi cahilim?

Fulcrum racing 7 jantlar yanında da 2 tane grand prix continental 4000 lastikler toplam 150 euro sakin ama sakın kaçırmayın

(link)

@Heraklia

Fiyat olarak çok uygun gerçekten... Alınır mı sizce?

@sherlock Ben indirimi görünce paylaştım. Kask konusunda hiçbir fikrim yok.

@berktx Continental grand prix 4000 değil, grand prix lastik veriyor. İkisi farklı lastikler. Grand prix 4000 75 € diğeri 25€.

@Heraklia

Az önce Kaçkar Bisiklet ile telefonda görüştüm. Kasklarda bir sorun olmadığını söylediler.

@erdsde anladım hocam en azından 125 euro ya bir çift jant alıyoruz o da iyi aslında

• Beğen
(link)

Güzel indirimler var. Bakmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün spotify aboneliğim yenilenecekti ki internet sitelerine gireyim bi bakayım dedim bir de ne göreyim kasım ayında yaptıkları gibi tekrar 3 aylık 0,99TL fiyatı görünce hemen app storedaki aboneliği durdurdum yeni hesap açıp babamın kredi kartından tekrar abone oldum. Kesinlikle kaçırmayın derim bilen zaten benim gibi atlar ama bilmeyende değerlendirsin. (link)

@Heraklia

Bu kaskı alan ya da bu kaskı almış olup kullanan var mı almayı düşünüyorum. Kış sürüşlerinde kullanmak için alınır mı yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: avkebele
@sspl

Kuzenimle birlikte kaskı sipariş ettik. Kargoya verildi sanırım. Geldikten sonra detaylı yorum yapabilirim.

• Beğen
Geri