Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@Türka¥ Teknosadan almak için çok uğraştım bildiğin pazarlık ettim ama inmemişlerdi :D

Teknosa calisaniyim indirim malesef olmuyor ekstradan :)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@ysnakblt
Diger firmalar yapiyor arkadaşlarım cok yapti ama yeni urunlerde degil gelelli 2 3 ay olmus urunlerde indirim yaptilar çok :-D ama Teknosa yapmayabilir zaten adamlardan iki tabe kutusu yirtik diye uyguna urun aldim ikiside sıfır geldi teknosayi alkisliyorum bu konuda ama bende anlamis degilim :-D nasil yapiyolar neye gore kutusu yirtik yada sorunlu :-D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya isin orasi biraz karisik anlatirim ama uzun surer bilgisayardan stok kontrolu yapilir mesela 2 taneyse 1 tanesi teshir digerininde kutusu yirtilmis hirpalanmis olabilir gibi gibisinden [emoji3]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ysnakblt yaa o patron kıyıya köşeye ayırmıştır. Kap gel onu :koptum:

Kask başarılı arkadaşlar ben beğendim bende tavsiye ederim :)
Yanlız üretim tarihi tahmin ettiğim gibi ocak 2013 bi problem oluşturmaz galiba bu? hali hazırda kullandığım prowell ocak 2014 üretimi.

Dosyalar

• WhatsApp-Image-20160525.jpg
    WhatsApp-Image-20160525.jpg
    58,8 KB · Okunma: 148
@sspl
Hocam kaskın bedeni önceki kullandığınız ile aynı mı ve kaba duruyor mu? Paketsiz halinin fotoğrafını atabilir misiniz ve tchibo dan mı almıştınız?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Charlie hayır hocam kaçkar bisikletin kampanyası vardı ya 50 liraya düşmüş. kask şuan bende değil elimde yanlızca bu fotoğrafı var bi kaç sayfa öncesinde bi arkadaş paketsiz fotoğrafını atmıştı. Prowell kaskım M beden 54-60cm ölçülerinde bu ise M beden 55-59cm ölçülerinde en düşük ayarında kullanmadığımdan aynı gibi ölçüleri. Kafamda nasıl durduğunu henüz denemedim. ben kış için aldım soğuktan da korur diye.

Oluyo oyle arada bizde firsat urunlerini kacirmak istemiyoruz ihtiyaci olan varsa yardimci olurum [emoji3][emoji3]

Oluyo oyle arada bizde firsat urunlerini kacirmak istemiyoruz ihtiyaci olan varsa yardimci olurum [emoji3][emoji3]

@sspl kasklarin kullanim ömrü genelde 5 senedir. Kullanim kitapcigi varsa üzerinde yazar.
Sebebi ise köpük kisimlarin zamanla sertlesip gevreklesip darbeyi yeterince iyi ememeyecek oluşudur.

@Ozan k. ben ortalama 2-3 yıl kullanıyor ve değiştiriyorum. Bir problem yaşamayız sanıyorum o zaman :) Kullanılmamış bir kask için bu süreyi açılıp kullanıldığından itibaren mi yoksa üretim tarihinden itibaren mi sayıcaz peki? cevabınız için teşekkürler

@sspl uretim tarihinden itibaren sure başlar. Bu yüzden motosiklet kasklarinda da kampanyalar olur oradan biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Ozan k. değerli bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Merhaba arkadaşlar,
Görünce sizlerin de haberi olsun istedim. A101'de bugün sırt çantası ve 4400mAh power bank uygun fiyatlara satılıyor.

Dosyalar

• a101.png
    a101.png
    87,2 KB · Okunma: 183
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@abidin89 bugün antalya decathlondan tayt aldım . 80 tl den 30 tl ye düşmüş. Ancak s beden ve 2xl beden kalmış eğer size uyarsa alabilirsiniz.

Mavic kasklar oldukca iyi ...
(link)
MERLİN de...

@muhyt

hocam boyunuz ve kg nuz ne acaba ona göre biz de sipariş verelim.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Geri