Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@sherlock güle güle kullanın haber bekliyorum hocam teşekkürler.

Scudo
n11.com'da 24-25 mayısta bisiklet bölümünden alışverişte 300 tl ve üzerine alışverişte anında 30 tl indirim var. Brooks sele falan mı alsak

• Beğen
Tepkiler: erdsde
50 TL fiyat çok uygun, soğuk havalarda iyi olur bence

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sherlock Hayırlı olsun , renk tercihlerini ne yaptınız?
Mavi alsam bir yerden sonra sıkar mı , kız işi kalır mı karar veremedim.
Şubesi baya yakın , mağazada varsa elden alabilirim gün içinde.

@M. Mert Babayiğit @sspl Hocam çok teşekkürler öncelikle. Kargo az önce geldi. Kask oldukça güzel ve kaliteli gözüküyor. Almak isteyenlere tavsiye derim. Sanırım mağazalarında kasktan var. Ama emin değilim arayıp sorabilirsiniz. Kutunun içinde ek olarak iç süngerlerden var. Fotoğraflar şu şekilde:IMG_3062[1].JPG IMG_3063[1].JPG IMG_3064[1].JPG IMG_3065[1].JPG

@sherlock cevabınız için teşekkürler. Şubeyi arayacağım birazdan ellerinde varsa bi arkadaşımı gönderip aldırıcam sağolun kazasız belasız kullanın :)

Edit: şubeyi aradım göztepe şubesinde varmış beyaz, M bedeni 1 adet getirecekler ortaköy şubesine alıcam yarın oradan. Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sherlock
Macbook almayı düşünen varsa fırsatı kaçırmasın. Muhtemelen ellerinde çok fazla kapalı kutu stok kalmadı. Apple satış fiyatı 5200TL Pardon 5199 :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: secret
Arkdaslar soyle 50 tl kadar. 4 5 satlik surus icin bi pedli kisa tayt nerden bulabiliriz

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@1dost

Kampanya yarın başlayacak sanırım. Herhangi bir değişme yok sitede.

@cihangir Sezon formalarında %50 indirim var. (link)

@1dost

Teşekkürler. Tükenmiş parçalılar. Diğerlerinde de beden yok. Ne ara tükendi parçalı forma ve diğerleri. 40 dk da mı aldı millet?

@mehmet.ali

TEKNOSA da aynı fiyata indirmiş.. normalde teknosa'nın fiyat ortalaması her zaman uçuktur.. ilginç :D

(link)

@cihangir (link)
Bunu al o bitenler taraftar forma, kumaşı iyi değil

• Beğen
Tepkiler: cihangir
Geri