Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@1dost İnanınki fırsatım olsa kar payı koymadan gönderirim. Ayda bir gidebiliyorum onda da şansa indirimli ürünlere denk geldim ama 48 kadro triban 300 ü 499 lira fiyata kaçırdım yanarım yanarım ona yanarım

Scudo
@katran decathlon'un 300 taytını kullanıyorum. Boy 186, kilo 90. XL tam geliyor, göbeğim yok.

@KronCHE
ben Brandium şubesine ara ara uğruyorum, çok az ürün var ve fiyatları internet sitesindeki fiyatlar ile aynı

@Saturn @shielD Para sizin için önemliyse sırf outlet center için İzmit'te yaşadığınıza değer.
İzmitlileri İzmit'ten aldığım hemen hergün kullandığım şapkamla selamlıyorum.
Çok ucuz bir memleket. :) Keşke benim olsa İzmit.

@hogutmen para benim için önemli değil, önemli olan miktarı :) ben İstanbul da yaşıyorum ama İzmit tarzı yerlerde yaşamayı çok istiyorum, parasından değil İstanbula nazaran huzurundan :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Mall of istanbula gittim bugun gercekten indirimde kislik taytlar ve montlar var. Ben fatihten bisiklet surerek gittim girisi bulmak epey zor oldu . fakat gittigime degdi . gitsem mi diye dusunenler kacirmasin derim :)
Haber verenlerden Allah razı olsun.

Yazıldı mı bilmiyorum ama yolu düşenler için Çatalca'ya giderken yol üzerinde exuma'nın outlet mağazası var. Uygun fiyata çeşit çeşit tayt, jersey, yağmurluk vb. bulabilirsiniz.
Softshell bisiklet yapmurluğunu 70 liraya almıştım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Rockrider 8.3 s benden 1 adet kalmış arkadaşlar 2.499 TL Beden uyuyorsa kaçırmayın bu fiyata.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@mehmet.ali Ben eşime düşünüyorum ama bu bisiklet geometri olarak bayanlara da uygun mudur? S beden olarak. boyu 1,65.

@Zafer KAPLAN Uyar hocam. Uymazsa iade etmeniz kolay. Ben eşime katlanır almamış olsam bunu alırdım. Aynı boydalar.

• Beğen
@mehmet.ali Teşekkürler, ilgisini çekti zaten. En yakın Muğla şubede görünüyor, gidip alıp gelmek lazım :)

@Zafer KAPLAN Mağazayı arayıp fiyat ve stok bilgisi almakta fayda var. Decathlon internet ve mağaza fiyatları alakasız oluyor genelde.

• Beğen
@MURAK Şık nostaljik bir kutu. İçindekiler 32 tl eder mi tartışılır. O malzemelre ihtiyacınız varsa alınabilir diyorum ben. Hayırlı olsun.

@C.Ozcan
İse yarar. Fiyatida cok iyi

Merlinde shimano nun 3 model jant setinden birini alana 5700 ya da 5800 ruble 4 tl gibi bir fiyata iniyor, jant seti alacaklar düşünebilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Geri