Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@sezgindurmus pahalıya aldım ben.ölücülüğün dibine vurup 30 kuruşa alcaktım yoksa enpara ile :D

Scudo
@Mehmet H. Acıklamalı olaydı bizde alaydık 30 kurusa sımdi mecbur 60 kurusa alcaz :D

@Mehmet H.

10 tlye almıştık :) güzel uygulama herkese tavsiye ederiz.

Saka bir yana bende aldim yarim simit parasi :-D

Ben de aldım ama yine de premium üye olmuyoruz değil mi? Sadece uygulamanın pro versiyonu mu? Üye olduktan sonra internet sitesine girdiğimde, hala 14 günlük premium deneme sürem olduğundan bahsediyordu

@GoMMeS evet sadece uygulama pro versiyonu site vermiyor kötü yanı

Burdaki kayıtları stravaya aktarabiliyor muyuz?

@GoMMeS evet gpx olarak dosyayı indirip strava ekleyebiliyorsunuz ancak runtasticte durduğunuz yerdeki süre sanırım strava da anlaşılmıyor bu yüzden hız farklılıkları oluşyor. çözemedim o olayı

Arkadaşlar decathlonda şu eldiveni favorilerime eklemiştim daha önceden fiyat 70 küsür idi diye hatırlıyorum. Şimdi baktım 45 liradan satılıyor. Herhangi bir indirim gösterilmemiş ama dediğim gibi fiyatı daha fazlaydı. Ne dersiniz alınır mı bu fiyata?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hamid Asım
Tour de france formaları 90'dan 30 dolara inmis. Gerci 10 dolarda kargo ucreti:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
Şibo'da erkek pedli bisiklet şortu %50 indirimle 30 Tl'ye...

(link)

@Okan Örs Vala ihtiyaç var ama güzel midir onu bilemedim, sanki terletecek gibi görünüyor :) kullanan varsa yazsa keşke

Kask ihtiyacı olanın kacirmamasi gereken bir kask gerçekten. Ve güzel renkleri de var
Teşekkürler @Erdal YILMAZ almasaydim dusunurdum

(link)

Bu da güzel bir tayt... Fiyatı makul geldi maaşı bekliyorum 15 ine kadar kalırsa tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Hamid Asım
(link)
Aralarında oldukça iyi oldugunu düşündüklerim var. İncelemek bakmak lazım fiyatlar iyi göründü bana kullanan varsa bilgilendirme yapabilir. Mesela
ALTURA progel profesyonel düzeyde bir tayt ve 120TL uygun bir fiyat
ALTURa RACE LİNE da +30 indirim daha da varmış fiyatı ödeme aşamasında daha da düşüyor
(link)

gördüğüm kadarıyla yarışçı düzeyinde kaliteli taytlar.
(link)
Yanlız race line da S ve XL kalmış
progel de beden var ve120,75 ten -15 şeklinde fiyat 105TL gibi bir fiyata geliyor

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Tayt alırken peki bedebin olarak fark eder mi. Normalde M beden kapri giyiyorsak taytta aynı beden mi alıcaz yoksa? ???

Sitede bel göğüs kalça vs diye belirtmiş. Ölçülerinin uygun almanıza fayda var. Markalara gore farklılıklar olabilir. Size a bakmak lazım

@alper 76
bir tane L bir tane XL aldık bakalım hayırlısı

Geri