Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

O zaman Acs den 1 tane almak lazım. Yorumlar beni tatmin etti.

Scudo
@Türka¥
Yuksek suratlerde 100 ustu ugultu var ve yakit tuketimi artiyor.

Unutma durumu sana bagli ben unutmadim :)

@Türka¥
Bende durum bu, sorunsuz taşıyorum.
Yol bisikletimi taktım onda bile sorun olmadı.
Thule değil tabi ama ben arabayla nadir taşıyorum. :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/c2ae7d1268b3ab51d88f9c6f21c452af.jpg

• Beğen
Tepkiler: cihan14
@Tolga Uşaklı sizin taşıyıcıyı biraz daha aşağıya konumlandırmanızda fayda var. Yüksek süratlerde de sıkıntı olmaması açısından tavanın hizasını fazla geçmemek lazım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: poet
@çağrı can kitapçıkta tavsiye edilen montaj şekli bu, yere paralel olarak takılmıyor bu model, dolayısıyla bisikletler biraz açılı duruyor.
100 km/s ile herhangi bir sorun olmadı, 6 noktadan sabitleme imkanı var, iyi ayarlayınca bozuk arazide bile başarılı sonuçlar aldık.
En güzel tarafı ise bisikletleri hiç ellemeden bagaj kapağını biraz ağır olsada açabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: cihan14
@Tolga Uşaklı hocam açı ayarı olsa gerek. Arabanın bagajına değen kısımların arasını açıp kapatarak o eğimi sağlayabilirsiniz. Gerçi bende bagaj kapağı kötü yerlere denk geldiği için bende sele tavanı aştı. Sizin araba sanırım daha yüksek. Siz biraz daha alçaltabilirsiniz.

decathlon katlanırlarda indirime gitmiş

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
@omer07tr
Aynen banada bugun geldi. Biraz hafif gibi umarim sıkıntı yasatmaz. Hayirli olsun.

@omer07tr
Ben hepsiburada dan aldim kargoyla 61.80 (55+6.8)

@omer07tr
Paylasiminiz icin tesekkur ederim

Ne zamandır tayt almak istiyordum, decathlonda şu tayt 30 tl kadar indirimde.Kullanan var mıdır acaba memnun musunuz diye sorayım dedim :)

(link)

@omer07tr

ben buna bauhaustan aldığım boru izloasyonunu da taktım. o lastik kısımları pek güven vermedi.

@NewStyle

Zamanında bej olancan alıcaktım 2bin kusüre, almamıştım da bu fiyatı görünce alsam mı ya. 3. bisiklet olucak gerçi :rolleyes:

@tahirrcann
Full carbon (bildiginiz tahta) sele ile 40-50 km. Yol yapiyorum hicbir problem yok.. hatta haftada 4 gun yapiyorum bu yolu.. gayet memnunum.. eger varsa biraz daha pahalidir ama 700 serisi sanirim daha iyi..

SM-N7502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 48 Vites
Yarın A101 e 7800 mAh powerbank geliyor!! Fotoğrafçılar için birebir! Şarjı bitenler için. Günlük turcular kapışın!

@omer07tr
Mavi kısımlar sabit durmadığı için uygun şekilde ayarladıktan sonra koli bandı ile önünü ve arkasını sararak ileri geri hareketini önleyebilirsiniz.
Mavi tutamakların kilitleme sistemine güvenmeyin ve kendi kayışlarının artan uzun kısımları ilede kadroyu iyice sabitleyiniz. Bancigot ile pedal tekerler ve gidonu sabitleyiniz ki hareket edip araca ve bisiklete zarar vermesin.
kayışların araçla femas ettiği yerlerde eski içlastik kullanmanız çizilmeleri engellemeye yarayacaktır.
Bisikletin taşıyıcıdan sarkan kısımlarının arabaya muhakkak sürteceğini unutmayınız ve mutlaka gerekirse başka köpüklerle de takviye ederek aracınızı koruyunuz.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Decathlon'da x2 Puan fırsatı var fakat bununla ilgili hiçbir açıklama yok.Bu x2 Puan nerede işe yarıyor bilen varmı? Örneğin yarın triban 520 alıcam gelen puan karta para olarak filanmı yatıyor yoksa alınacak üründenmi düşüyor bilen varsa lütfen beni aydınlatsın :) (Bide gelecek puan triban 520'de ortalama ne kadardır? sitede bu konuyla ilgili bilgide yok)

@BicycleLover
Bim'ede 5000 gelmiş 30 ₺

Geri