Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@cagugur ben sizden daha atletik yapılıymışım sanırım bana büyük gelir xxl beden boy:178 kilo:95 sağolun

Scudo
@fantom
Boy 1.83 kilo 89 large beden tam oldu. Bence sizin bedeniniz xl

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fantom Yakınlarınızda dechatlon varsa denemenizde fayda var. ürünün koruyuculuğundan memnunum. Hatta bir tanede XXL alayım mı diye düşünmüyor değilim :)

@Taxonera
Satılan su mataralarının markası Free Camp, markanın matarasını kullanıyorum ama ne yaparsam yapayım su kaçırmasını engelleyemiyorum, deli gibi su kaçırıyor. Masada yarım dururken bile nasıl su kaçırabildiğini çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sirdilemma
beyler spor eşyalarda hepsiburada.com da %15 indirim var

@çağrı can

Bu forum, bu siteden çok alışveriş yapıyor sanırsam. Aliexpress gibi bir yer mi burası? 1 ayda mı geliyor mesela?

(link)
Şöyle bir site var. Bugune ozel cesitli indirimleri var.
Tabi yurt dışı kargo gondermiyorlar. Ancak ingilteden biri sizin icin alacak..
Ben oyle yaptim oradan biliyorum;)

(link)

Bu kaskın üretim tarihi nedir acaba fırsat ürününe benziyor %55 indirim var.

Bisiklet kilidi ihtiyacı olan varsa Bayrampaşa Forum İstanbul'da 4-5 adet vardı en son 24CM olanları şuan indirimde

(link)https://i.hizliresim.com/EJqZgD.jpg

• Beğen
Tepkiler: cagugur
Şuraya park edeyim bunları 12 saat bi indirimleri kaldı hepsinden aldım :D ( yurtdışı )

1. eldiven : (link) - 12-15TL

2. bisiklet çantası : (link) - 15-20TL

3. alyan seti : (link) - 15-20TL

Not : 02.06.2016 tarihi sabah saat 10 olmuşsa indirim bitmiştir

@_murdoch_
Biliyorum. Adam elindeki ürünleri satamazsa tekrar indirime sokuyor

tamam dünyanın en iyi çadırı olmayabilir ama on numara öğrenci işi olabilir.. bu yaz kamp yapmayı düşününler bu fırsatı kaçırmasın ;)

https://i.hizliresim.com/EJpgQg.jpg

(link)

27 sinde verilen sipariş Türkiye ye daha giriş bile yapmadı....Royal imizi isteruk...

Fırsat reyonu başlığı ama gerçekten çok alakasız mesajlar atıyorsunuz arkadaşlar. Doğru dürüst fırsat ürünü sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Geri