Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@Charlie buradan alışverişiniz oldu mu hiç

@DOKTORBEY
Bencede Play Store'dada olsa güzel olur.Arada böyle App Store'un iyiliği tutuyor pro versiyonları ücretsiz verebiliyor.
@Mehmet Vidinli
Rica ederim.

İndirmiş bulunmaktayım.
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
N11.com'da 750 lira üzeri bisikletlerde %11 indirim var. (Katlanır bisiklet arayışı içerisindeyim de ondan bütün bu indirimleri takip ediyorum.)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cagugur
@Erdem C. valla benimde aklımdaki durum o açıkcası. 200 liralık bi ayakkabıyı indirimle 80 liraya koyduklarında düşünüyo insan. mağazalarına da bakmak lazım belki indirimler mağazalarda da geçerlidir.

@Erdem C.

Almadan-kullanmadan bunu söyleyemem elbet..
Ama.. fiyatların cazibesine kapılacak olanlar için mağazalarından birine gidip görerek almak, online almaktan daha akılcı olacak gibi.. ;)

• Beğen
Tepkiler: sspl
182 tlden düşmüş almayı düşünüyorum bende peki sizin önerileriniz nedir alınırmı bu lastik?

@EmreTzn090909 Kullanan bir kaç kişi öneriyordu bu lastikleri, hem düz yolda iyi performans hem de dağda bayırda iyi yol tutuş veriyormuş. Ancak çabuk tükendiğini söylemişti. Konuşulan konuyu bulursam atarım buraya :harika:

@Candan Biberci

Şimdilik tablete indiriyorum, iphone elime ulaştığında direk ona da indirirm ücretsiz olarak. :D

https://i.hizliresim.com/QMyb8r.png

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci ve sspl
@pisikletçi cocuk

Ben daha az önce indirdim ücretsiz... Sanırım kaçırmadınız [emoji2][emoji106]

Screenshot_2016-06-28-08-16-27_1.jpg

Hepsiburada'da tüm notebooklarda extra %10 indirim var. Mesela Macbook Air 2700e geliyor. Daha uyguna alınabilen bir yer yoksa değerlendirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Android Play Store da Nova Launcher Prime 10 ₺ yerine 0,59 ₺

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Geri