Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Garip bir durum, anlamayamadım.
Kontrol etmek için PCimde bulunan iki tarayıcıyla linki açtım (chrome-ie) fiyat 1.516.95TL fakat aynı linki telefonumdaki tarayıcılardan (Dolphin - chrome) fiyat 1.790TL gözüküyor.
Yinede almak isteyen arkadaşların irtibata geçmelerinde fayda.
Sepete kadar gittim fiyat değişmedi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Dethagorf
Kullanılan malzeme de ödemli, ağırlıkta önemli. Karbon tabanlılar en iyisi, ayakkabı ne kadar az esnerse gücünüzü o kadar iyi aktarır. Tabi bunun yanında hafif de olmalı, çifti 1kg olan ayakkabı yerine toplamda 500gr lık ayakkabıyı tercih ederim, sonuçta fazladan olan 500gr mı da biz taşıyacağız.

@Üye Adı

Bende nurgaz torosa bakıp duruyorum. Piyasadaki üç beş misli pahalı olan örneklerine göre gerçekten çok uygun fiyatlı ocak ve kamp setleri üretiyor. Kullanım ve inceleme sonuçlarını bizle paylaşırsanız seviniriz. Kaç dakikada su ısıtıyor, tencere tava üzerinde dengeli duruyormu, kendinden çakmaklımı, malzeme kalitelimi.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@mehmetsunu birde çaydanlık aldım (1LT) sanırım bugün gelir ve test ederim. Malzeme açısından gayet kaliteli duruyor. çakmağıyla ocağı yakmayı ben basaramadım ama çok dert ettigim birsey değil. herzaman bir çakmak mutlaka vardır yanımda.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu biraz önce ocağı denedim orta ateşte 3.40dakikada tam tabiriyle fokur fokur suyu kaynattı. 1/2LT içme suyu koymuştum denemek için.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Üye Adı Hocam bizde yaz dönemi için ocak arayışındayız. Acaba kartuşları ne kadar gider ki? Tabi siz daha test etmediniz ama eğer kullanırsanız deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
(link)
bu ayakkabı için uygun geldi rakam almaya değermi 22 lira kargosu var

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Üye Adı Katlanırda Fiyat skalasında bir değişme var mı? Bu indirime girdi ama Dahon ve Ternlerde bir değişiklik var mı? Bir ara erdoğanlar Tern'de indirim yapmış sanırım.

Sepette 200TL indirim.
Mango rengi var.ihtiyacı olan değerlendirebilir.
upload_2017-3-8_8-50-58.png

• Beğen
(link)

Arkadaşlar indirim yok ama 60 küsür lira gözlükler çok uygun tasarımları da beğendim.

@uqurcinar

Ben geçen sene almıştım ayakkabı çok güzel ve sağlam pedal orjinal ve kali ile birlikte geliyor. Yanlız numarasına dikkat et ayak numarandan bir numara büyük al eğer ayağın taraklı ise.

cubeanas2016.jpg

Erdoğanlar bisiklet 2016 Cube model tüm bisiklet çeşitlerinde güzel bir indirim yapmış.

Örnek şu aşağıdaki bisikletlerin eski ile yeni fiyatı arasında aşağı yönlü olarak 750 TL civarı oynama olmuş. İndirim kovalayanlara tavsiye edilir.

Cube 2016 Attain GTC Karbon Bisiklet

Eski fiyat : (link)

Yeni fiyat : (link)

Cube 2016 Cross Race Cyclocros

Eski fiyat : (link)

Yeni fiyat : (link)

Cube 2016 tüm yol bisikletleri

(link)

Geri