Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@emir yakup bulut Gözlük nasıl, memnun musunuz? Başka renk cama ihtiyaç duydunuz mu? Bir de terleyince kayıyor mu kafadan?

Erdoğanlarda 47 ye düşmüş :)

Scudo
(link)
Yol bisikletimde kullanıp memnun kaldığım lastiklerde uygun fırsat...

@Groims Sormayın hocam, 2 günden beridir bakıyorum Üffff üfffff :) Endurance serisinde, 5600TL'ye insan hem ful carbon + 105 set + 7,5Kg (benim boyumdan dolayı) bisiklet alırmı, ucuzluk asıl böyle olur. Bu konunun şuana kadar gördüğü en iyi fırsattır bu ürünler.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve mekolac
canyon indirimlerini atacaktım, gromis benden önce davranmış.
bugün garmin powermetre pedallar indirimde, her gün başka bir ürün indirime giriyor. yarın öğlene doğru garmin pedalların indirimi bitecek. haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Almanyada olmak vardi suan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(link)

ARKADAŞLAR Çökün çökün :) Wiggle'de bazı lastikler de güzel indirim var. Aksium vergisiyle 560TL mi? olur? - 404 Fatal Error Benim beyin iptal :D

Basit ama oldukça işe yarayan ortalığı toparlamaya yardımcı bir ürün. İhtiyacı olan incelesin.

(link)

zBab4Y.jpg

• Beğen
Tepkiler: orneken
@Osman Tuğrul ben bir suredir dusunuyorsum ama galiba abanmişlar bu fiyati gounce stoklar bitmiş

Arkadaslar birbirinizle sohbetinizi özelden iletiniz konuyu amaci disinda kullanmayiniz :mad::acpsnr:

Bisiklette taşımalık katlanabilir kahve filtresi; (40 TL)
(link)
kahve.jpg

Sele altı, gidon veya heybe olarak kullanılabilir, ucuz bir çantanın içinde su geçirmez kat olarak kullanılabilir çantalar; (2'si 40 TL)
(Bunun bir alternatifi de çanta içine bim poşedi... o bedava)
(link)

sugecrmez.jpg

yine tchiboda stoklara girdi
Edit: şimdi baktım yine tükendi yazıyor kusura bakmayın

Değiştirilebilir Camlı Spor Gözlüğü

19,95 TL
(link)

Canyon indirimlerinde bugün vision jantlar var, piyasadaki en ucuzundan 100 dolar daha ucuz gördüğüm kadarıyla.
Tek sıkıntı, kargo bedeli de 100 dolar. :D yurtdışında olup da kendine kargolatacaklat için iyi fırsat ama.
(link)

Aslı bisiklette bisikletlerde %35 e varan indirim varmış.
(link)

Geri