Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Merhabalar, hep buradaki indirimlerden faydalandım, bu kez umarım birileri faydalanır.

Hepsiburada'da sepette %20 indirim var: (link)

• Beğen
Tepkiler: enes_gunesli
Scudo
Arkadaşlar, Carrefour Belderia 24 Tiger bisiklette %50 indirim yapmış. Çelik kadro da olsa 200 TL'ye sıfır bisiklet.

(link)

Sportive Astarlı Erkek Yağmurluk 34,90 TL

(link)

Dosyalar

• Screen Shot 001.JPG
    Screen Shot 001.JPG
    69,6 KB · Okunma: 191
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
IMG-20171031-WA0005.jpeg
images

Arkadaşlar dün Tachibo'da gördüğüm ürün kablosuz sayaç . Fiyat indirimi görmedim ama 55 TL ye ışıklı, sıfır, kablosuz sayacı fırsat ürünü olarak düşünüyorum. Kullanan vardır muhakkak.

Garmin Fenix 3

(link)

1322 TL (+ kuvvetle muhtemel gümrük vergisi)

Bu haliyle Türkiye fiyatının yarısına yakın gibi.

@karton_piyer (link) buda çanta hediyeli versiyonu

bisiklet-bilgisayari-telefon-cantasi-hediye-seti.jpg

Bisiklet için telefon tutucu: 29,90 TL iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch ve Samsung S3/S4 gibi standart akıllı telefonlar için uygundur Bisiklette veya motorsiklette kullanılabilir

(link)

Bisiklet yıkama fırçası: 14,95 TL

2-bisiklet-yikama-fircasi.jpg

(link)

(link)
Artık bilen biliyor ama bilgilenip yararlanmak isteyen için....

• Beğen
Tepkiler: Groims
@cazci Mehmet Bey 11.11.17 tarihinde o gün boyunca indirimli mi alınacak herşey tam bilgim yok?

11,11 tarihinde aliexpress, amazon gibi yurtdışı, N11 gibi yurtiçi sitelerde indirimler var tüm gün boyunca. Aliexpress öğlen saat 10:00 da başlıyor indirimler Yalnız dikkat önce bindirim ardından indirimlere dikkat edin. Fiyat geçmişi öğrenmek için Aliexpress te aliprice chrome uzantısı; amazon içinse (link) sitesi kullanılabilir

Aliexpress helper eklentisini tavsiye ederim. İndirim öncesi kim fiyatı şişirip eski rakamına indirmiş, kim gerçekten indirim yapıyor görebiliyorsunuz. Aliexpress'tekilerin %95'i şişirmeci, göstermelik indirim yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
@Özcan. aliprice uygulamasıyla aynı görünüyor. Bir denemek lâzım. Sanırım ali tools diye bir uygulama daha vardı; ama o uygulama fiyat değişimlerini doğru vermiyordu.

Geri