Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Can Özbek

Forum Demirbaşı
Tepki
397
Bugün Sonay ve Mete ile sahilde karşılaştık biraz muhabbet edip bisiklete bindik, SOnay bize geri nasıl gidilir onu gösterdi bizde izledik :D
Herkesin müsait olduğu bir gün buluşup muhabbet sohbet, cips, bira falan yapabiliriz burdan devam edelim o zaman haydi hayırlı olsun

Scudo
Konuyu açtığın iyi olmuş.
Genelde grup içindeki herkes akşamları geceleri sahilde oluyor.

Ama buradan da özellikle belirtilebilir.

ya zaten herkes sahilde oluyor, maksat bişeyler içelim belki o zaman biz daha kolay geri geri gidebiliriz :D

Aranızda İstanbul'da yaşamayanlar var. Lütfen başkalarının nefsini kabartacak fixed gear, bira gibi öğeleri aynı mesaj içerisinde kullanmayalım.

Ankara' dan Gökhan arkadaşımız da var sayımız artınca büyük birşey yaparız ya arkadaşlar ayıpsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Onursal
@Can Özbek

Ankara'dan benle beraber 2 kişi daha var arkadaşlar.
Buluşma için merakla ve sabırsızlıkla bekleyişteyiz. Bilesiniz!!!

Gökhan Ak

Ya bi ihtimal 8 13 eylul arasi erkenden bi gelip esyalarimin bir kismini getirebilirim, buna fixed te dahil :) eger olursa 1 ay sonra gorusebiliriz

Bugun tesadufen Stockholm Alleycat yarisini kazanmis olan messenger la tanistim. Fixed kullanmiyormus calisirken ama 1 sene boyunca hergun gunde 120 130 km yol gidiyormus :S oha dedim, bi de fixed kullanan manyaklardan olsa NY ta, gunde 100 km desen haftada 5 gun :S

EHehe olabilir :) ama manyaklik ya o kadar gitmek hergun, hatta yalan soyleyip 200 falan diyomus fazla kazanmak icin

ben ortalama 30-35 km/h ile 50 km yol gittiğim zaman (ki bu yol dümdüz iniş çıkış yok) baya terliyorum o bahsettiği km. ler kesinlikle çılgınlık :)

Bu hafta içi birgün buluşalım isterseniz ama hava sıcaklığı çok fena bu aralar...

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Yau siz lastik ne kullaniyosunuz? Benim lastiklerin agzi burnu kaydi ama zaten disariya kitliyorum diye duzgun lastik te almiyodum ama artik almam lazim.

ben hala orjinal lastiklerimi kullanıyorum, Specialized Mondo Sport 700x23c fakat birkaç güne kadar sarı renkli Continental Grand Prix Attack/Force Racing lastiklerim gelecek inşallah dört gözle bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
@mcanb

700x28c Rubena düz lastik. Fiyatları makul ötesi :)

Bir süredir 20 kalınlıkta lastik kullanmayı düşünüyorum hatta kullanıcam da galiba ama her konu açıldığında birileri cesaretimi kırıyor bu konuda. Ben yine de inat edip 20'lik lastiği deneyeceğim sanırım. Önermeyen var sa yine de konuşsun derim :D Maksat fikir paylaşımı.

Geri