Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Scudo
Turun tarihi henüz net değil ama haziran ayı içinde olama ihtimali yüksek.
İsviçre Basel'e uçup Alpleri aşarak Milan'da bitirmeyi planlamıştık. Araya başka bir program/tur girmezse 2011 haziranında bu turu yapmayı düşünüyorum.

Tur tarihi ve güzergahı hakkında bu ay sonuna kadar gelişme olur!
Haberdar ederim.

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Alla alla bu fixed gear da neyin nesiymiş diye sordum hafız gogıla.Yutup videolarına baktım.Vay anasını.! amortisörsüz vitessiz sopa gibi incecik tekerli bisikletlerle neler yapıyolar.

@mcanb
Sopa gibi derken incelik bakımından değerlendirmiştim.Yoksa dedim ya, ne kıvrak hareketler yaptıklarına şaştım.Benim bildiğim o hareketler trial bisikletlerle yapılır..Onlar da amortisörlü ve oldukça kalın.

@Uğur Demirtaş

Saka olsun diye soyledim yau :)

nyc yaris vidyolarini seyredin onlar tam manyak

@Can,
sayfalardan birinde adin gecmis 120kusur km fixed le polonezkoy rampalarinin orda sov mu yaptin ben mi yanlis anladim :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@mcanb

ya yürüdüğüm rampalarda oldu Can :D bacakları diktim yatıyorum... bir daha fixed ile uzun tura çıkmayacağım muhtemelen inişler berbat hissettiriyor, kollarımda derman kalmadı fren yapmaktan ...

• Beğen
Tepkiler: mcanb
uzun değilde kısa ve bol heyecanlı ada turunu tavsiye ederim.hatta bi gün toplanıp gitsek eğlenceli olur. lastiğin %50 si adada kalıyor. çıkışlar ve inişler oldukça açılı=)

hangi ada Sonay ?
Ben Burgazada' da kullandım çok keyifliydi ama bazı yokuşlar çıkılamıyor tabi..

aa evet adaya gidelim :)

ya ben binicem fixed e kac zamandir lastiklerim bitti binemiyorum bana lastik demeyin hehe

@can, abi yokus inmek cok fena ya benim hep arkama gecip dalga geciyolardi gotumle, hizli pedal cevirirken arkadan komik goruluyomus :)

http://i141.photobucket.com/albums/r72/mudotu/Screenshot2010-11-06at72622PM.png

Dünkü rotamız, üsküdar' dan sonra pili bitti gps in o yüzden ordan sonrası yok :)

@Can Özbek

heybeli , büyük. çıktım ben yokuşları. ben çıktıysam sen gayet çıkarsın=) çıkmak değilde inmek...:)

bu arada o rota kaç saat sürdü !?

Bayramda biseyler yapalim mi?

@can, dondun mu abi sen?

yokmu yau kimse buralarda, halil sen ordasin biliyorum :)

yarın akşam büyük ihtimalle sahilde olurum... süren varsa görüşelim

yarin sanirim sabah erken izmit kandira ya katilicam yolbisikleti grubuyla ses cikmayinca kimseden :/ bunlari simdi gordum

sile kac km? bostancdan

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri