Jantı bugün test ettim. Bostancı'dan Başıbüyük, Aydos, Pendik ve geri Bostancı.
Dik tırmanışlar da, uzun düzlükler de olan bir rotaydı. Ben formdan çok düşmüşüm ama, onu gördüm.
İzlenimlerim ise şu şekilde oldu;
Oldukça rijit bir set. Çok memnun olduğum C28A'dan daha rijit gibi görünüyor. O konuda en ufak bir rahatsızlık hissettirmedi.
Yanal rüzgarlarda C28A'dan kötü değil. Sağa sola savurmadan, uzun, hızlı inişlerde bile tedirgin etmedi.
Fren konusuna hala çok güvenmesem de, bugün beni üzecek bir davranışı olmadı. Alüminyum yüzey kadar keskin bir his vermiyor, ama sıkıntı da yaşatmadı bana. Kendi üzerinde gelen pedleri kullanıyorum. Bir kaç farklı marka deneyip yorumlarımı yazarım.
Düz yolda aerodinamiklik konusunda ise, bana öyle müthiş artılar katmadı.
Yine sahil yolunda 35-40 arasını çok zorlamadan koruyabildim. Benim de çok kötü durumda olduğum düşünülürse, belki de iyiydi. O konuya daha sonra geri dönerim.
Taşınma nedeni ile, yeni malzemeyi yeni rotalarda denediğim için objektif bir karşılaştırma yapamıyorum.
Setin özellikleri ise şu şekilde;
40mm derinliğinde 27mm genişliğinde çemberler. Profili balon şeklinde. Fren yüzeyleri, jantın orta noktasından daha dar.
Teller Sapim cx-ray. Ön 20 tel radyal. Arka ise 24 tel. Sağ ve sol 2x şekilde örülmüş.
Ön göbek Novatec A291, arka ise Novatec A482SL.
Setin ağırlığı ise 1490 gram.
@halil ibrahim duran
Token'ler duruyor abi. Duvara astım, havaların bozmasını bekliyorlar.
@Oğuzhan Y.
Konuyu açarken yazmıştım karbon jant planı var diye, anca kısmet oldu
Görüntü konusu ise gerçekten doğru. Farklı, güzel duruyor.