Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Formula 1 severler buraya :)

Kazanın kasıtlı değilse cezası olmaz, F1'in ruhuna aykırı, kimse risk almaz ondan sonra, zaten azalan seyir zevki sıfıra iner. Aynı yağmurlu yollarda max defalarca bariyerlere girmişken, bottas'a kasti çarptı demek bariz çirkeflik. Aynı şekilde Hamilton bir önceki yarış çok sevindi, kendisi hastanedeymiş diye küsmüşmüş efendi, ulan geçen sene Grojean yanıyordu da zor kurtuldu senin gibi tatava etmedi...

Romain Grosjean güzel bir örnek olmuş.

Scudo
Hamilton kasten çarptı bence risk alarak ucuz atlattı ayak yapıyor. Toto wolff geri dönmemiz bir kazaya bakar diyor ertesi gün kaza oluyor ilginç.

Konu dışı biliyorum, şimdiden özür dilerim lakin başlığı görünce yazmak istedim,eski bir formula 1 manyağı idim ve o zamanlara ait(2005-2009) Hamilton imzalı şapka,7 pilottan imzalı BMW gömlek, Schumacher, Hamilton, imzalı kartpostal var, satmayı düşünüyorum, ilgilenenler yazabilir mi (bekdemira28@gmail.com) sahibinden de ilanlarda duruyor,yada önerileri olanlar

• İnanılmaz
Tepkiler: sccetin
Formula 1 pilotu Valtteri Bottas, dün ABD Colorado'da bir bisiklet yarışında ikinci olmuş. Strava kaydı mevcut ama link paylaşamadığımdan aktivite numarasını bırakayım: 5798098077

Düzeltme: Yaş grubunda ikinci olmuş. Genel klasmanda 12.

v88u1db5elh71.jpg

Son düzenleme:
Hayret!! Demek kiii son yarışta yaptığı gibi biçmemiş lando norris ve redbulları 😀
Bence bisiklet kullanmaya devam etsin 😀 yağmurlu havalarda piste çıkmaktansa bisiklet kullansın (remember remember Turkish GP 2020)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: gkonak ve Wing
Bu pazar Amerika daki yarışın birincilik ödülünü,redbull pilotu Max Verstappen minik kuşun elinden aldı😂 shaq tam bir dev🤔 (fotoğraf ile oynanmış tabiki ama yinede buna benzer bir görüntü vardı😂)
46987605-89FA-4EC8-A171-E71347E7200D.jpeg

Yarışın sonlarına doğru herkes Lewis şampiyon olacak gözüyle bakarken son 5.turunda meydana gelen kaza ile yarışın kaderi resmen değişti! Aradaki fark 12 saniyeye kadar çıkmıştı ki,güvenlik aracının piste girmesiyle yarış yeniden başladı,max lastiklerini tazeledi ve sadece 1 tur yarıştılar,taze lastiğin de faydasıyla Max Verstappen bir atak yaparak luisi geçip liderliği alarak şampiyon oldu.
(link)

haydi bismillah . max ciler ve hamilton cuların tüm forumu ele geçireceği başlık .
gençler adamlar kazanıyor . biz sadece seyrediyoruz . inanılmaz haz alıyoruz ama gırtlağımızdan bir şey geçmiş olmuyor .
ben mercedes ve hamilton cuyum
sizden ricam atışmalar olsun ama diğer sitelerde ki gibi kırıcı davranmaktan kaçınalım.
not mercedes pit ekibinin hatası hamiltonun şampiyonluguna mal oldu .
max başka türlü şampiyon olamazdı.
ama efsane bir sezon oldu.
umarım seneye de aynısı olur

haydi bismillah . max ciler ve hamilton cuların tüm forumu ele geçireceği başlık .
gençler adamlar kazanıyor . biz sadece seyrediyoruz . inanılmaz haz alıyoruz ama gırtlağımızdan bir şey geçmiş olmuyor .
ben mercedes ve hamilton cuyum
sizden ricam atışmalar olsun ama diğer sitelerde ki gibi kırıcı davranmaktan kaçınalım.
not mercedes pit ekibinin hatası hamiltonun şampiyonluguna mal oldu .
max başka türlü şampiyon olamazdı.
ama efsane bir sezon oldu.
umarım seneye de aynısı olur
Her ne kadar Max'in şampiyon olmasını isteyenlerden olsam da söylediklerinize katılıyorum. Hamilton güvenlik aracı girene kadar yarışı çok rahat bir şekilde önde götürüyordu. Ancak güvenlik aracıyla beraber redbull takımı anı iyi değerlendirdi. Burda mercedes pit ekibinin geç tepki verişini oturup düşünmesi gerekiyor. Ancak kim kazanırsa kazansın çok keyifli bir sezon ve yarış oldu. Sadece bir pilotun baskın olarak yarıştığı sezonlar izleyiciye keyif vermiyordu bence.

Bu yarış ve şampiyonluk normal koşullarda Lewis'e giderdi. Son yarışlarda altındaki araç uçuyordu adeta. Ancak bu yarışta tam ve virtüel güvenlik araçlarının zamanlamaları Max'e yaradı. Perez'in olağanüstü savunması ve Mercedes pit duvarının acizliği de eklenince şampiyon Max oldu. Mercedes, yarış sonucuna etki eden karara itiraz etti ama reddedildi. CAS'a kadar götürebilirler deniyor. Ancak şu an için Max'in şampiyonluğu tescillendi. Neticede iki pilot da sezona renk kattı. Diğerlerinden açıkça üstündüler. Birinden birinin kaybetmesi üzücü. İlk şampiyonluğu sebebiyle Uçan Hollandalı Max'i tebrik ediyorum.

Totto wolf a rağmen Lewis rekabeti son yarışa taşıdı . Arabistanda da kırmızı bayrak çıkınca panikle bottas la hamilton u pite çağırmıştı . orada öyle bir hata yapmasa belki max bottas ın ardında 3. olacaktı ve lewis de bugün kü 2. cilige rağmen şampiyon olabilecekti.
bence seneye düzelmesi gereken biri varsa o da totto wolf
bugün birincı sarı bayrak ta bile lastik değişimi için çağırmadı.
Lewis e herkes kızıyor ama sadece max ile değil kendi şefinin kararlarıyla da mücadele etti

Son düzenleme:
İnanılmaz dramatik bir son oldu. Max sonuna kadar haketti ki aslında şampiyonluğun bu yarışa kalmaması gerekiyordu, hem Azerbaycan hem de Silverstone da yaşananlar olmasaydı zaten Max iki yarış önce şampiyonluğunu ilan ediyordu. Lewis Silverstone'da şans hakkını sonuna kadar kullandığı için sıra bugün Max'deydi sanırım. Sezon boyunca Redbull'un yarış yönetimi gerçekten çok iyiydi, özellikle sezon sonunda yaptıkları hamleler Max'e şampiyonluğu getirdi. Seyir zevki bu kadar yüksek bir sezon yıllardır izlememiştim, umarım her sezon böyle geçer.

yalnız hamilton cu olarak perez neler yaptı öyle bugün . helal olsun . Lewis den 10 sn çaldı neredeyse . takım arkadaşı böyle olacak. bottas ise sahilde takılmaca mod . ara sıra max i biçip lewis e nefret ettirsin. mercedes ondan kurtuldu resmen

İnanılmaz dramatik bir son oldu. Max sonuna kadar haketti ki aslında şampiyonluğun bu yarışa kalmaması gerekiyordu, hem Azerbaycan hem de Silverstone da yaşananlar olmasaydı zaten Max iki yarış önce şampiyonluğunu ilan ediyordu. Lewis Silverstone'da şans hakkını sonuna kadar kullandığı için sıra bugün Max'deydi sanırım. Sezon boyunca Redbull'un yarış yönetimi gerçekten çok iyiydi, özellikle sezon sonunda yaptıkları hamleler Max'e şampiyonluğu getirdi. Seyir zevki bu kadar yüksek bir sezon yıllardır izlememiştim, umarım her sezon böyle geçer.
Bu görüşünüze katılmıyorum. Kurallara göre güvenlik aracı geldiğinde tur bindirilen araçların bindirilen turları almaları gerekiyor. Eğer ki böyle bir şey olursa son 2 tur (57, 58) yarışılmadan bitecekti.

Eğer ki kaza olmasa idi hali hazırda Hamilton ve Verstappen arasında yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 10 saniyelik bir fark ve kalan 7 tur vardı. Bundan önceki turlarda Verstappen'in kapattığı süre farklarına bakarsak[Her bir tur yaklaşık 0.5 saniye(+/- 0.2) fark kapıyor] ise eğer ki bir aksilik çıkmamış olsa idi Verstappen'in Hamiltonu geçmek için yaklaşık 10 ila 15 tura ihtiyacı olacaktı. Sürenin bu kadar az olma sebebi ise (az önceki istatistiğe göre yaklaşık 15 ila 25 tur) Hamilton'ın hali aşınmış lastik kullanıyor, kullanıcak olmasıdır.

Verstappen yarışı kazanmayı sonuna kadar haketti mi? Elbette hayır. Hamilton acımadı, arayı açtıkta açtı. Perez olmasa Verstappen'e tahminimce 20 saniye kadar fark yaratacaktı.
Verstappen yarışı kendisi mi kazandı? Evet. Son Redbull Pit Stop'unda Perez'i yarıştan çektiler. Artık kendisine yardımcı bir etken yoktu. Peki ne oldu? 2 Çift yeni yumuşak lastik ile Hamilton'la şampiyonluk için son turları attı. Hamilton ilk virajda lastik dezavantajı dolayısı ile 2. sıraya düştü. Bunu 2. virajda telafi ederek tekrar ilk sıraya çıktı fakat 3. virajda Verstappen çok iyi bir pozisyon alma ile kendisini dışarıda bıraktı ve birinci sıraya geçip sırasını korudu üstüne üstlük Hamilton ile arasına 3 saniye fark koydu.

Sonuç:
Latifi kaza yapmasa Hamilton şampiyon olurdu, ama yaptı. Verstappen gayet iyi bir dönüş yakaladı ve şampiyon oldu.

Bu görüşünüze katılmıyorum. Kurallara göre güvenlik aracı geldiğinde tur bindirilen araçların bindirilen turları almaları gerekiyor. Eğer ki böyle bir şey olursa son 2 tur (57, 58) yarışılmadan bitecekti.

Eğer ki kaza olmasa idi hali hazırda Hamilton ve Verstappen arasında yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 10 saniyelik bir fark ve kalan 7 tur vardı. Bundan önceki turlarda Verstappen'in kapattığı süre farklarına bakarsak[Her bir tur yaklaşık 0.5 saniye(+/- 0.2) fark kapıyor] ise eğer ki bir aksilik çıkmamış olsa idi Verstappen'in Hamiltonu geçmek için yaklaşık 10 ila 15 tura ihtiyacı olacaktı. Sürenin bu kadar az olma sebebi ise (az önceki istatistiğe göre yaklaşık 15 ila 25 tur) Hamilton'ın hali aşınmış lastik kullanıyor, kullanıcak olmasıdır.

Verstappen yarışı kazanmayı sonuna kadar haketti mi? Elbette hayır. Hamilton acımadı, arayı açtıkta açtı. Perez olmasa Verstappen'e tahminimce 20 saniye kadar fark yaratacaktı.
Verstappen yarışı kendisi mi kazandı? Evet. Son Redbull Pit Stop'unda Perez'i yarıştan çektiler. Artık kendisine yardımcı bir etken yoktu. Peki ne oldu? 2 Çift yeni yumuşak lastik ile Hamilton'la şampiyonluk için son turları attı. Hamilton ilk virajda lastik dezavantajı dolayısı ile 2. sıraya düştü. Bunu 2. virajda telafi ederek tekrar ilk sıraya çıktı fakat 3. virajda Verstappen çok iyi bir pozisyon alma ile kendisini dışarıda bıraktı ve birinci sıraya geçip sırasını korudu üstüne üstlük Hamilton ile arasına 3 saniye fark koydu.

Sonuç:
Latifi kaza yapmasa Hamilton şampiyon olurdu, ama yaptı. Verstappen gayet iyi bir dönüş yakaladı ve şampiyon oldu.

Ben yarıştan ziyade Max'ın şampiyonluğu hak ettiğini kastetmiştim. Kurallarin detaylarına hakim değilim, doğruydu yanlıştı diye yorum yapamam. Sıradan bir izleyici olarak gördüğüm Max son 4 yarış haricinde sezon boyunca oldukça baskındı. F1 bu tarz "haksızlıklarla" dolu. Bütün yarışı önde götürüyorsun ama yarışın sonunda lastiğin patlayıveriyor ve 25 puanı bırakıp yarıştan çekiliyorsun, ya da yine öndeyken rakibin gelip sana arkadan çarparak seni yarış dışı bırakıyor sonra da güvenlik aracı avantajıni kullanarak aldığı cezaya rağmen yarışı kazanıyor (örn. Silverstone). Kim kazanırsa kazansın benim için farketmiyor izlemesi müthiş keyifli bir sezondu.

Geri