Scudo Sports

Forum avatarı

@Hasan Hakan Koç

Hakan,

malasef beceremedim önizlemede görünüyor, imza göster işaretli yine olmadı

bu güzellikten forum mahrum kaldı

Bulent

Scudo
Şimdilik bu avatarla idare edelim. En azından gülümserken yakalanmışım :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
evrenolb namı değer prensesiniz çok tatlıymış =) 40 yıllık bisikletci gibi poz vermiş:p allah analı babalı büyütsün ;)

• Beğen
@Hasan Hakan Koç
var efendim :)

ben de bu başlıkta yazılanları okuyup, az önce avatarımı değiştirdim. aslında saçımın şekliyle, modeliyle ve rengiyle sürekli oynadığım için, bisiklet üzerindeyken gözlükler ve kask yüzünden avatardakine bakıp da tanımanın çok kolay olmayacağını düşünüyorum ama yine de bulunsun tabii.

her ne kadar güven konusunda genel düşünceye katılmasam da başkalarının düşüncelerinden dolayı kendi fotoğrafımı koymayı uygun gördüm. :rolleyes:

• Beğen
sonuna kadar haklısın abim bende bazen yüzünü göremediğim yada een azından bir fikir edinmek adına resim görmek istediğimi farkettim bence etik olarak doğru olur

• Beğen
@Hasan Hakan Koç

hakan abi bunu yazı yı yeni gördüm ve hemen avantarımı değiştirdim.... artık bende gerçek bi kişi olmuşumdur... :)

not: avantarımda önceki resimde yıllardır kullandığım bi resimdi.... oyuncağı elinden alınmış bi çocuk gibi oldum... :(

Bende bu konuyu yeni gördüm. Gerçi konunun muhatabı değilim, benimki tam tersine yaklaşık üç haftadır foruma katılıyorum heralde konulara yazdığım mesajlardan daha fazla avatar değiştiriyorum. Aslında benim profil bilgilerimde mesaj ortalamasının yanında avatar ortalamasının da bulunması lazım :D (günde üç avatar)napıyım biraz kararsız, görsel mükemmeliyetçi (insanlar hariç) yani tipik terazi burcu olduğumdandır heralde. Neyse
Resimlerini ve fikirlerini paylaşan tüm üyelere teşekkürler...

@soneryen

sizin aslında hıza hayır dien bi avatarınız var ama sanki avatarınızdaki sizmişsiniz psikolojisi oluşturduğundan o trafik canavarı sizmişsiniz de engelleniyormuşsunuz hissi veriyor. sizin yerinizde bende olsam değiştirirdim...

• Beğen
Tepkiler: sniper
bende bu topıcı gorupte bi cesaret edip giremeyip sonradan dayanamayıp balıklama dalanlardanım ben foruma gırdıgımden beri bu foto var ve yol kapalıyken yolun ortasına oturdum ve arkadas foto cekti hosumada gidiyo ama yuzum pek belli olmuyo sanırım

edit:yol kayseri ataturk stadı onundeki tek serit yol saat aksam 9 du karanlıkta

• Beğen
herkeze selamlar bende kendi resmimi kullanmayı seviyorum konuyu açtığınız için teşekkür ederim insanların yolda birbirlerini görüp selamlaşması güzel olur bana göre

saygılarımla

• Beğen
:D ee benim başım kelmi bende koyim bari :)

@Hasan Hakan Koç

Hasan Abi sen beni tanıyorsun nasılsa.Avatarda fotoğrafa gerek var mı:) :)

Geri