Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum avatarı

Avatarlara fotoğrafınızı, imzanıza isminizi koyun, koyanlar da koymaya devam etsin lütfen....

Scudo
Ben bu başlığı daha önceden de görmüştüm
Ama kendi makinamda kayıtlı fotoların hepsini ben çektiğim için ben o karelerde olmam :)

en son ceyhunla yaptığımız tur saolsun bana avatar resmi çıktı :D

haydi bakalım

bence kullanıcı bilgilerinde
şehir (büyükşehirse ne tarafı)
belirtilse çok daha iyi olur

kullanıcı adı da isim soyisim değilse imzada olmalı ;)

değil mi???

Forumumuzda Bİrbİrİmİze Daha Samİmİ Olmak İÇİn Resİmlerİmİzİ Avatarimiza Koyalim Derrİm Ben

@Hasan Hakan Koç

iyiki bu resmi eklemişim. bugün yolda yürürken 5 kişi beni tanıdı. 'sen "o" değilmisin' dediler.
he he.. ne yalan ama

bu resimlede kesin tanırsınız beni. eminim :D

Yine Avatar yüklenememe sorunu baş gösterdi ne yapacağız ?....
17.04.2007 tarihte vereyim istedim.

Ben burada herkesin teklifli olması gerektiğine inanıyorum.Yüzyüze ilişkinizin olduğu insanları bile,bazen ne kadar da yanlış tanıdığınızı ya da hiç tanımadığınızı farkedebiliyorsunuz.Kaldi ki,burası-çoğunlukla-kimin ne olduğunun belli olmadığı biryer.O yüzden,ben burada duygularımı paylaşmamın,kişiliğimi deşifre etmemin doğru olmadığına inanıyorum.Bence burada sadece bilgi alış verişi yapılmalı.Aksini düşünene de karışmam saygı duyarım.Tabi kendi düşünceme de saygı beklerim.

Ben de aynı fikirdeyim,sima olarak tanışma olanağını es geçmeyelim.
Bilmem uzaktan bakınca avatardaki ben tanınır mıyım:p

@KÂMİL

bana göre kiminle konuştuğunuz onu ciddye alıp almayacağınız avatarda gerçekten gerçek resimi ile daha anlamlı oluyor . gerçek resmi değilse bile çok da öneli değil . sokakta tanımak tan çok dikkate alınmak istiyorsa gerçekten o olsun yeter. ama gerçeten gerçek resmi olursa olmak mecburiyetinde değil ama daha samimi olur .
ama birçok konuda da haklısınız.
tabiki sadece fikir alışverişinde bulunmak isteyebilir, deşifre olmak istemeye bilirsiniz.
istediklerinize sanal olmak sanal olarak kalmak ta en doğal hakınız
tabiki fikirdir saygı duyarız görüşünüz için teşekkür edrim

@KÂMİL

Tabiiki herkesin düşüncesine saygımız vardır .. İşte tam burada "güven" kavramı ortaya çıkıyor .. Tanımasanızda bir insanın yüzünden ona karsı bir sıcaklık hissedebilirsiniz kanınız kaynar .. Örnek Hasan abi :):):)

Tabi söylediklerimle benim avatardaki resmim bir tutmuyor buda ayrı bir çelişki :)

Ve şunuda ekleyim Halil , Çagrı , Ugur ve Hakan abiyi ( Yazman ) Adana daki yarısta tanıyamamıstım :( ama saolsunlarki onlar beni tanıdalar ve yüzyüze tanışma imkanı bulduk ..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@bisikletci

Konunun başlığına Hasan Hakan Abi ne yazmış? "avatarda gerçek kulanıcının resmi"

Onları tanıyamaman normal. Çünkü onlar artık gerçek değil, "Tüzel Kişi". :D Hepsinin sponsorları var. Takımları var.:)

Adana' ya selamlar.

• Beğen
ben bu konuyu yeni gördüm :)

dün hurda bisikletimle kozyatağı gaziosmanpaşa turu yaparken vapurda bi trek li abi gördüm :=) biziklete dalmışım öle :) belki o abi de buraya üye yani olabilir

bende avatarıma kendimi yükliyeceğim:D

• Beğen
konuyu tazeliyelim :)

bakalım kimler sözlerinin arkasında yüzüyle duruyor .. veya durmakta sakınca görmüyor :rolleyes:

daha kimleri tanıyabileceğiz ve hala kimleri tanıyamayacağız .:)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Geri