Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

bunun hakkında bir konu bulamadım. fakirliktan dolayı kıyamıyorum da. ne yapayım anca geçtim disk frene. yeni olduğumdan bilgim de yok

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Scudo
Forum sayfasının sağ üstünde büyüteç imgesi bulunuyor. Oraya basarak merak ettiğiniz şeyi yazabilirsiniz. Karşınıza çeşitli konu ya da yazılanlar çıkar. Oradan bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
sdn forumdan alışığım sistemin temellerine. ancak istediğim şeyi bulamadım. senin için ne kadar basit olursa olsun benim için önemli. ve cevabı sormadan öğrenemeyeceğim belli.

sdn forumdan alışığım sistemin temellerine. ancak istediğim şeyi bulamadım. senin için ne kadar basit olursa olsun benim için önemli. ve cevabı sormadan öğrenemeyeceğim belli.

Bisikletle alakalı tüm sorunların cevabı bu forumda olmayabilir, centerlock rotorlar nasıl çıkartılır yazarsanız google amca ya illali bi sonuç çıkarır sizin için

Bisikletle alakalı tüm sorunların cevabı bu forumda olmayabilir, centerlock rotorlar nasıl çıkartılır yazarsanız google amca ya illali bi sonuç çıkarır sizin için
tam ismini bilmediğimden forumda olmasına rağmen bulamamışım. saol yardımcı olduğun için. iyi yorum kastım bu arada

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Dün açmış olduğum Vestel Led tv Arızası başlıklı konum moderatör beyefendi tarafından çöp,gereksiz konu olarak nitelendiriliyor ve konu kapatılıyor.Neden bu uslup ve neden kapandı soruma cevaben artık yeni yada eskiden açılmış gereksiz yada forumla ilgisiz konulara izin verilmiyor deniyor.Aynı süre içerisinde bisiklet ile hiç ilgisi olmayan başlıklar forumun tepesinde yer buluyor.Moderatör arkadaşlarımızın yapacakları ikazları daha iyi düşünülmüş cümleler ve itinalı kelimelerle yapmasını diliyorum.

Bu aralar bir gerginlik var, bende bu gerginlikten nasibini bol bol alanlardanım.Zaten bir antipati başlayınca öyle gidiyor..Artık alıştım, koymuyor..😁...Onlarda insan sonuçta...Uzaylı, öteki dünyalı değiller...Kısaca burası böyle diyorum kendi kendime, yersem..😁🤣😂...Ha, yarın ceza alsam, atılsam, gam yemem..Bisiklet orada, yine turumu atarım, TR deki 100 bisikletçiden 90 ının zaten yaptığı gibi, burayla hiç alakası olmadan...O yüzden boşver be hocam...

Genelden ve özelden açıklamaya çalıştığım halde " Arızalı Televizyon " konusunu gurur meselesi haline getirmek çok enteresan bir durum..
Lütfen konu açmadan foruma uygun düşer mi diye muhasebesini yapınız.
Daha önce açılmış konulardan devam edenlerin, forumdaşlar tarafından gündemde tutulup katkı yapılması, ancak müdahale gerektirecek bir ihlal olduğunda yönetimce kapatıldığı unutulmamalıdır...
Her istediğimiz konuyu açabilme lüksümüz olsaydı başka bir platform olurduk...
Arşivi tarayarak bunu daha ayrıntılı görebilirsiniz...
İyi geceler...

@HakanAydn Değerli hocam dün yazdığım konu başlığını ve akabinde konu içeriğini bir sıkıntının ızdırabını çekerek yazdım.Ortada 2500 liralık bir zararım var ve forumdaşlardan bunun giderilmesi konusunda yardım istedim konuyu anlatarak.Bu başlık gereksiz,çöp (onların yazdığı şekliyle)olarak görüldü.Moderatörlerin forum sakinlerini "bundan sonra bisikleti ilgilendiren paylaşımlar dışında farklı konular açılmayacaktır tarzı"uyarmamış olmalarına rağmen , bin kere düşünerek açtığınız konuyu kapatıp akabinde olmaması gereken bir uslüp ile bunu mesaj olarak yazmaları hoş değil. Kendisine bu uyarıyı forumun başına yazıp sabitlemeleri gerektiğini belirttim.
@cazci bunun gururluk bir tarafı yok.İnsanları tanımadan hüküm vermeyiniz itinalı kelimelerinizle.İstediğiniz takdirde bana yazdığınız mesajı aynen buraya nakledeyim.Forumdaşlarımız kendi iç dünyalarında hükmü versinler.Vesselam.

Screenshot_2021-04-12-07-34-51-087_com.android.chrome.jpg

Ben bu kadar gereksiz ve anlamsız işleyiş ne yazık ki görmedim. Eski ve yeni konunun birleşmesini eleştirdiğim için konuya cevap yazmam kapatılmış...

Bulduğum en uygun konuya yazıyorum sayın yönetici mesajlarıma verilen tepki sayısı 3000 üzerindeyken şimdi farkettim 1097 ye düşmüş neden?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bulduğum en uygun konuya yazıyorum sayın yönetici mesajlarıma verilen tepki sayısı 3000 üzerindeyken şimdi farkettim 1097 ye düşmüş neden?
Yönetici değilim fakat bir ara sistemsel bir sıkıntı olup çoğu arşiv silinmişti sanırım bu sebeple olabilir?

Server güncelleme yaptığında, bir çok görsel ve beğeniler silindi.Geri kazanma çalışmalarımız devam ediyor...

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
İki sorum olacak,3 gün önce yazdığım yaziya ekleme yapamıyorum,ve avatar resminin altında daimi üye yazıyor,bunların kademelerini gosteren yazıyı aradım bulamadım 🤔

Aynı durum bende de var. Günün fotoğrafları, kokpit fotoğrafları gibi beğeni alan konuları uçurunca tepki sayısı çok düştü.

@Bekdemir28 , yazılanlara ekleme/çıkarma konusunda süre/sınır yok...
Bir daha deneyiniz. Eğer konu paylaşıma kapandıysa arşivde öyle muhafaza edilir.
Profil bilgilerinizden avatar resmi altına istediğiniz eklemeyi yapabilirsiniz.
Hesap Detayları-Avatar-Özel Başlık sırasını izleyiniz..

Ne hikmetse bu server güncellemesi sadece normal kullanıcıları etkilemiş yönetici profillerine hiç bir şey olmamış.

@Yalnız Pedal , Doğu Somali ye bilgiler tam gitmiyor sanırım.Dolayısıyla fikirler de güdük kalmış...

• Hahaha
Tepkiler: phrygian
Geri