Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.419
- Bisiklet
- Scott
Doğu Somali ye bilgiler tam gitmiyor sanırım.
Somali değil, Senegal
Doğu Somali ye bilgiler tam gitmiyor sanırım.
bana gönderdiğin mesajda okunmuyor. ayrıca ben mesaj alımını kapatmamıştım birileri kapatmış benim kapatmadığımı yazdığım mesajda silinmiş.Merhaba, kullanmadığomız eşyalar ihtiyacı olana verelim başlığında bir tane ürün için 2 sefer mesaj yazdım başlığa fakat ikisi de silindi. Ürünü vermek isteyen kişi mesaj alımını kapatmış olduğunu 2.kez yazdığımda belirtmiş olamama rağmen! Başka türlü nasıl iletişim kurmamı bekliyor acaba silen admin!!
Forti bizde de var ama sorun yaşamadım hiç.İşyerinde tarayıcı üzerinden giriyodum siteye ama şu an giremiyorum. Fortinet var IT ile görüştüm sitenin sertifika süresinin bitmiş olacağını kendilerinin yasaklamadığını söylediler. Bu bilgi de burda dursun belki yönetim okur halleder.
Parayi veren dudugu calar.Bisiklet forumunda motosiklet reklamı da ironik olmuş...
Çünkü belli bir üyelik süresi ve mesaj sayısına ulaşman gerekli.Konu açmak istiyorum ama konu açamıyorum ?
Forumda düzgün bir yazılı ifade bırakmak adına, büyük-küçük harfin yanında, noktanın cümle sonunda boşluk bırakılmadan kullanılması, ayrıca, noktadan sonra 1 boşluk bırakıp diğer cümleye öyle başlanılması da önemli.Bugün bir başlık açacaktım .Takılmış büyük ve küçük harflere .Doğru da yazdım üstelik .
Onu da yaptım .😉Forumda düzgün bir yazılı ifade bırakmak adına, büyük-küçük harfin yanında, noktanın cümle sonunda boşluk bırakılmadan kullanılması, ayrıca, noktadan sonra 1 boşluk bırakıp diğer cümleye öyle başlanılması da önemli.
Güzel bir öneri fakat çoğu zaman telefonlardan yazıyorken bunlara dikkat etmek büyük sıkıntı. Hele yazmak bile zor iken. En azından benim açımdan öyleForumda düzgün bir yazılı ifade bırakmak adına, büyük-küçük harfin yanında, noktanın cümle sonunda boşluk bırakılmadan kullanılması, ayrıca, noktadan sonra 1 boşluk bırakıp diğer cümleye öyle başlanılması da önemli.
Telefonla sık yazışmayınca özellikleri bilinmiyor. Birde bilmişlip yapıp beni düzeltince alâkasız şeyler yazması yok mu iyice dert.@mhmtp Sıkıntılık bir şey yok. Telefonlarda "cümle başını büyük harf yap" modu var uzun zamandır. Nokta ve boşluk ikilisine gelirsek de, boşluk noktadan önce değil, noktadan sonra konulacak. Bu kadar basit...