Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Scudo
@Adil ÜNALDI Bahsi geçen arkadaş "ingiliççe kelime kullanayım da serin olayım" davranışı sergilemedi ki. Niye PUSH ediyosunuz Adil bey?
Yau Cancım; GDPR falan konuları geçmiş. Ondan bende biraz elit olayım dedim. Yoksa bizde bildiğin KVKK var.

Forumda en büyük eksiklerden biri. Paylaşımlarda kullanılan fotoğrafların büyüme ve küçülme özelliğinin dışında, Fotoğrafı döndürme özelliğinin olmaması. Paylaşımlarda alakasız bir biçimde fotoğraflar dik çıkıyor ve bunları düzeltemiyoruz.

Forumda en büyük eksiklerden biri. Paylaşımlarda kullanılan fotoğrafların büyüme ve küçülme özelliğinin dışında, Fotoğrafı döndürme özelliğinin olmaması. Paylaşımlarda alakasız bir biçimde fotoğraflar dik çıkıyor ve bunları düzeltemiyoruz.
Bunun için temel paint bilgisi yeterli.

(link)

Bisiklet harici ne varsa engellesin istiyorum, çok şey istemiyorum. Burada sadece bisiklet ve alakalı şeyler konuşulsun artık !

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Dediğiniz gibi world, excell, paint ve photoshop gibi yazılımlar döndürmeye olanak sağlıyor site değil. Program üzerinden değiştirmemize rağmen çoğu resim hala dik geliyor. Bunu denedik tecrübe ettik. Keşke dediğiniz gibi basit olsa hatta site üzerinde büyütme esnasında farklı komutlarda kullanılan Sift, alt ve Ctrl gibi tuş kombinasyonları ile de denendi.

Yeni üyeler özel mesaj ne zaman atabiliyor, bu bir yerde yazıyor mu? Forum yönetimine ait bir email aradım bulamadım.

Yeni üyeyim konu açmak istiyorum fakat bunun için belirli bir mesaj şartı vs.. gibi birşeyler aranıyor sanırım ama bununla ilgili bilgi edineceğim form kurallarında bir belirteç vs.. göremedim.

Yeni üyeyim konu açmak istiyorum fakat bunun için belirli bir mesaj şartı vs.. gibi birşeyler aranıyor sanırım ama bununla ilgili bilgi edineceğim form kurallarında bir belirteç vs.. göremedim.
biraz idare edin açacağınız konu ile ilgili başlık kesin vardır oraya yazın. galiba belli bir online süresi istiyor bizde tam bilgi sahibi değiliz ama takıldıkça konuda açarsınız ilanda verirsiniz.

Resim eklemek istediğimde galerimdeki resimler görünmüyor sebebi nedir

uygun formatta ama resim ekleye girdiğimde görüntü olarak göremiyorum
Mesajın altında bulunan dosya iliştir kısmından eklemeyi dene birde. Deneme amaçlı resim ekledim 2 taraftan sorunsuz çalışıyor. Ama senin forum hesabında bir kısıtlama varsa (hiç sanmiyorum) bilemeyeceğim.

20210822_113308.jpg

20210822_113308.jpg

IMG-20211112-WA0002.jpg

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Hele ki ''Yol bisikletlerimizin Fotoğrafları'' konusunda her gün 1 mesaj 1 foto sınırlanması konulmuş.:booo:Yoksa sabah akşam Triban 540, Salcano görmekten forum kusma krizine girerdi.:krktm:Gerçi ben o dozu çoktan geçtim,lavabodan geliyorum:D

Hele ki ''Yol bisikletlerimizin Fotoğrafları'' konusunda her gün 1 mesaj 1 foto sınırlanması konulmuş.:booo:Yoksa sabah akşam Triban 540, Salcano görmekten forum kusma krizine girerdi.:krktm:Gerçi ben o dozu çoktan geçtim,lavabodan geliyorum:D
oh be bisan yazmamış..

Yoksa sabah akşam Triban 540
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor. Paramız üç aya bir bisiklet değiştirmeye yetmiyor. 😏
Sıkılıyorsunuz sanırım sayın @hamlet2006 . 😅

Ama dur! Yem bu... tamam tamam. Gelmeyeceğim bu yeme.🤣

Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor.
Ne alaka.
Bu yazdığını gören de Triban 540, bu Cemal'e her gün fotosunu paylaşsın diye baskı kuruyor, kafasına silah dayıyor sanır. Yoksa "Bisikletin intikamı" diye bir fıkra var da, bu bisiklet o bisiklet mi? :ssrtcbya:Fotosunu paylaşmadığında bu velespit bi şey mi yapıyor sana:krktm:. Ölüler de sanıyormuş da diriler helva yiyormuş da. :booo:

Geri