Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Ne alaka.
Bu yazdığını gören de Triban 540, bu Cemal'e her gün fotosunu paylaşsın diye baskı kuruyor, kafasına silah dayıyor sanır. Yoksa "Bisikletin intikamı" diye bir fıkra var da, bu bisiklet o bisiklet mi? :ssrtcbya:Fotosunu paylaşmadığında bu velespit bi şey mi yapıyor sana:krktm:. Ölüler de sanıyormuş da diriler helva yiyormuş da. :booo:
Siz entellerin dilinde bir söz vardır ya "metafor" diye, ondan yapmaya çalıştım işte. Ölü helva sözünde.
Tabi beklenmedik taş baş yarar derler ya. Böyle bir benzetme yapacağımı düşünmediniz değel mi?😏

Scudo
Siz entellerin dilinde bir söz vardır ya "metafor" diye, ondan yapmaya çalıştım işte. Ölü helva sözünde.
Tabi beklenmedik taş baş yarar derler ya. Böyle bir benzetme yapacağımı düşünmediniz değel mi?😏
Şimdi baş yardığını mı sanıyorsun. :D
Bir daha söylüyorum. Hiçbir alakası yok. Alaka kuramadığın bir şeyle metafor kuramazsın. Metafor başka bir olay.Yapma, metafora yazık. :tskler: Onun da canı var.

Bu forum 2.el sayfasında satılmış ürünlerde ana sayfada satılmıştır ibaresini koymak kimin görevi, ilanı açan kişinin mi yoksa forum moderatörünün işi mi ? Bu konu çözüme kavuşsa da boşu boşuna satılmış olan konuya girmemiş olsak.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve _Madmexx _
Bu forum 2.el sayfasında satılmış ürünlerde ana sayfada satılmıştır ibaresini koymak kimin görevi, ilanı açan kişinin mi yoksa forum moderatörünün işi mi ? Bu konu çözüme kavuşsa da boşu boşuna satılmış olan konuya girmemiş olsak.
İlan açan kişi belirli bir süre ilana müdahale edebiliyor , daha sonra tamamen yönetimin yetkisi altında. Bende ilanlarımı satıldı olarak işaretlemek için 2-3 kere rapor et seçeneğini kullarak yönetime yazmıştım.

İlan iptali ya da satıldı notu düşülmesi için yöneticilerden birine özel mesaj atıyorduk. Nickini tam hatırlamıyorum. Dystopia gibi bir şeydi. Aslan profil resimli olan. Ama geçmiş özel mesajları kontrol ettiğimde BF okuru olarak görünüyor artık. Forumdan ayrılmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
İlan iptali ya da satıldı notu düşülmesi için yöneticilerden birine özel mesaj atıyorduk. Nickini tam hatırlamıyorum. Dystopia gibi bir şeydi. Aslan profil resimli olan. Ama geçmiş özel mesajları kontrol ettiğimde BF okuru olarak görünüyor artık. Forumdan ayrılmış olabilir.
Hah işte tamda burada önem arz eden bir durum var ! Hangi yönetici hangi konuya bakıyor ? Yöneticiler kimler ? Bir liste olsa iyi olurdu bence. Hangi konuya kim bakıyorsa ona göre bizde o yönetici ile irtibata geçerdik. Geçen bir konu için 4 yönetici birbirine yönlendirdi , sonuç sıfır ! Soru sorduğum yönetici cevap vermedi !

Hah işte tamda burada önem arz eden bir durum var ! Hangi yönetici hangi konuya bakıyor ? Yöneticiler kimler ? Bir liste olsa iyi olurdu bence. Hangi konuya kim bakıyorsa ona göre bizde o yönetici ile irtibata geçerdik. Geçen bir konu için 4 yönetici birbirine yönlendirdi , sonuç sıfır ! Soru sorduğum yönetici cevap vermedi !
Bu konu özelinde söylüyorum, kimin sorumlu olduğunu bilmeye gerek yok. İlgili mesajı bulup şikayet butonuna basın ve açıklamaya "satılmış" yazın. Müsait olan yönetici işareti koyuverir.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Burada değil, empati yapıyorum ;)
Buna empati değil kraldan çok kralcılık denir. İlan sahibi satıldı diye rapor etmeyecek, forum yönetimi bunun için bir sistem kurmayacak sonra mağdur insan şikayet etmiyor diye suçlu olacak. Neymiş rapor et tuşuna basacakmışım. Biz mağdur edilmesin kimse diye öneride bulunuyoruz. Kralcılar çıkmış mağdura akıl veriyor. Ülkede bu insanlardan çok burada da olmaması şaşırtırdı.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bu konu özelinde söylüyorum, kimin sorumlu olduğunu bilmeye gerek yok. İlgili mesajı bulup şikayet butonuna basın ve açıklamaya "satılmış" yazın. Müsait olan yönetici işareti koyuverir.
Sonuç verse yapardık fakat bazen cevap alamıyorsunuz ! Misal özel mesaj attığım Admin halen sorduğum soruya cevap vermedi.Belki gerçekten çok yoğun işi gücü var , belki de sorulan sorulara yetişemiyor. Neyse her şeyin sonu değil sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Sonuç verse yapardık fakat bazen cevap alamıyorsunuz ! Misal özel mesaj attığım Admin halen sorduğum soruya cevap vermedi.Belki gerçekten çok yoğun işi gücü var , belki de sorulan sorulara yetişemiyor. Neyse her şeyin sonu değil sonuçta.
Aynen, her şeyin sonu değil. 👍

Sanal bir sohbet ortamını aşırı kafaya takıp hayatı kendimize dar etmemize hiç gerek yok, değil mi sayın @seljuk11
Her şeyden önce üslubumuza dikkat etmeliyiz. Camia küçük, hepimiz bir şekilde buluşuyoruz ülkenin bir yerinde. Karşı karşıya geldiğinizde yüzünüzün kızaracağı şeyleri klavye ötesinden söylememeli, yapmamalıyız.

Bildiğim kadarıyla forum yönetimi gönüllülük esasına göre yürüyor. En yeni yöneticimiz @Anonim belki anlatabilir nasıl yönetici olarak atandığını örneğin.
Mevcut yöneticiler yükü paylaşmak adına, forumu seven ve forumca sevilen kişilere teklifte bulunuyorlar. Onlar da isterlerse eğer, yöneticiliği kabul ediyorlar. Kimsenin bu görev karşılığında maddi bir edinimi yok. Herhangi bir iş yükümlülüğü yok. Kendi şahsi işi ve sosyal hayatından artan zamanı varsa, ki her zaman olmak zorunda değil, müsaitse siteye girip forumda herkes gibi vakit geçiriyor, yanında rutin denetleme işlerini yapıyorlar.

Öneri sunmak elbette bir hak, hatta forumun gelişimine katkıda bulunduğumuz için güzel ve olması gereken şeyler. Ancak kabalaşmak, hesap sormak, diğer kullanıcılara sataşmak gereksiz. Her şeyden önce üslup diyorum, empati diyorum.

Yine aynı soruyu soracak olan varsa sen kim oluyorsun diye, web sitesi ve forumlar, yazılım ve idaresi tecrübelerim oldu geçmişte. Bu forumda yönetici veya yetkili değilim. Ama ilk kurulduğundan beri takip ettiğim bir forum ve şu anki yöneticiler de arkadaşım. Pek cevap vermeyişlerinin tahminimce gerekçesi, ne kadar cevap verirsen yeni soru gelecek miktarı katlanarak artacak olması muhtemelen :ssrtcbya:

@cazci ne dersin?

@Özcan Benim yerime siz anlatmışsınız; ellerinize, yüreğinize sağlık. Yazdığınız yazının altına imzamı atıyorum. Fikirlerinizi, görüşlerinizi, şikayetlerinizi sakin bir üslupla dile getirdiğiniz her süre zarfında algılayabilirim. Özelden iletilen her türlü soru ve sorun içinde herkes yardımcı olmaya çalışıyor fakat vakti olduğu sürece. Bazen bazı şeyler gözden kaçıyor olabilir bunda da affınıza sığınıyoruz. Yöneticilik görevine nasıl gelindiğine dair bilgilendirmeyi de en iyi şekilde anlatmışsınız, gönüllülük esasıyla vaktimiz olduğunca..

Üslup kimliğidir insanın.

@Özcan Böyle bir konu açılmış , konu altında güzelce sorunumuzu iletmişiz , görevli bir kişi haricinde başka biri gelip çok biliyor gibi akıl vermeye kalkarsa yüz yüze de olsak kraldan çok kralcı olma derim, bunda denmeyecek bir şey yok. Bizde biliyoruz değil mi şikayet butonu kullanmayı, sorunun muhatabı cevap versin siz değilseniz cevap vermezsiniz, sonuçta burada lastik tavsiyesi istemiyoruz. Ki açıklama yapılır geliştirme yapacağız denir yapmayacağız denir sonuçta biz de eşek değiliz anlarız ama cebindeki telefonu çıkar der gibi gelip ahkam kesince kusura bakmayın nevrim dönüyor. @Anonim çok mu sinirli bir şekilde sormuşum , hakaret içerikli mi sormuşum? demişim ki kimin görevi kimsenin görevi de olmayabilir ayrıca ama bunu bir moderatör yazsaydı anlardım sizde bu gereksiz şeyleri okumak zorunda kalmazdınız. @Özcan ne demek "sorulara cevap verildikçe daha çok soru geleceği için cevap verilmiyordur sanırım" o zaman kapatırsın forumu biter kimse 100 defa hangi lastik diye sormaz böylece sizde cevap vermek zorunda kalmazsınız.

Aynen, her şeyin sonu değil. 👍

Sanal bir sohbet ortamını aşırı kafaya takıp hayatı kendimize dar etmemize hiç gerek yok, değil mi sayın @seljuk11
Her şeyden önce üslubumuza dikkat etmeliyiz. Camia küçük, hepimiz bir şekilde buluşuyoruz ülkenin bir yerinde. Karşı karşıya geldiğinizde yüzünüzün kızaracağı şeyleri klavye ötesinden söylememeli, yapmamalıyız.

Bildiğim kadarıyla forum yönetimi gönüllülük esasına göre yürüyor. En yeni yöneticimiz @Anonim belki anlatabilir nasıl yönetici olarak atandığını örneğin.
Mevcut yöneticiler yükü paylaşmak adına, forumu seven ve forumca sevilen kişilere teklifte bulunuyorlar. Onlar da isterlerse eğer, yöneticiliği kabul ediyorlar. Kimsenin bu görev karşılığında maddi bir edinimi yok. Herhangi bir iş yükümlülüğü yok. Kendi şahsi işi ve sosyal hayatından artan zamanı varsa, ki her zaman olmak zorunda değil, müsaitse siteye girip forumda herkes gibi vakit geçiriyor, yanında rutin denetleme işlerini yapıyorlar.

Öneri sunmak elbette bir hak, hatta forumun gelişimine katkıda bulunduğumuz için güzel ve olması gereken şeyler. Ancak kabalaşmak, hesap sormak, diğer kullanıcılara sataşmak gereksiz. Her şeyden önce üslup diyorum, empati diyorum.

Yine aynı soruyu soracak olan varsa sen kim oluyorsun diye, web sitesi ve forumlar, yazılım ve idaresi tecrübelerim oldu geçmişte. Bu forumda yönetici veya yetkili değilim. Ama ilk kurulduğundan beri takip ettiğim bir forum ve şu anki yöneticiler de arkadaşım. Pek cevap vermeyişlerinin tahminimce gerekçesi, ne kadar cevap verirsen yeni soru gelecek miktarı katlanarak artacak olması muhtemelen :ssrtcbya:

@cazci ne dersin?

Bu baslik altinda daha once de yonetici arkadaslar yogun olduklarindan, ilgilenemediklerinden bahsettiler. Hak veriyorum, daha onemli isleri vardir elbette. Gonulluluk esasi ile yurutulen bir gorev burasi, onceligi yuksek degil.
Merak ettigim, eger yogunlasa ve zaman ayiramiyorlarsa neden bu gorevi baskalarina devretmiyorlar?

Bu baslik altinda daha once de yonetici arkadaslar yogun olduklarindan, ilgilenemediklerinden bahsettiler. Hak veriyorum, daha onemli isleri vardir elbette. Gonulluluk esasi ile yurutulen bir gorev burasi, onceligi yuksek degil.
Merak ettigim, eger yogunlasa ve zaman ayiramiyorlarsa neden bu gorevi baskalarina devretmiyorlar?

Size katılıyorum.Ben de size ek olarak şunu söylüyorum.
Neden zamanını,emeğini, eforunu belirli bir ücret karşılığında satan profesyoneller yok.Bu forum bir şekilde gelir sağlamıyor mu?

Ben moderatörlerin iyi niyetli ve düzgün insanlar olduklarına inanıyorum, onlara sözüm yok.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Size katılıyorum.Ben de size ek olarak şunu söylüyorum.
Neden zamanını,emeğini, eforunu belirli bir ücret karşılığında satan profesyoneller yok.Bu forum bir şekilde gelir sağlamıyor mu?

Ben moderatörlerin iyi niyetli ve düzgün insanlar olduklarına inanıyorum, onlara sözüm yok.

Forumun sponsorundan geliri var ama bu maliyetleri karsiliyor mu bilemeyiz tabi ki.
Diger yandan foruma bir kac kez yazdim, fiyatta anlasabilirsek sponsor olmak isterim foruma. Hatta anasayfadaki sponsor logosu yerine de her gun bir baska yazarin kedili, kopekli fotosunu koyarim.

1642624089785.png

Yeni üyemizi karşılayalım mı ? :D

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Buraya yazayım dedim;

Mümtaz abi ne oldu, haberi olan var mı? Youtube kanalına da video yüklemiyor bayadır sanki.

• Muhteşem
Tepkiler: Ride Alone
Buraya yazayım dedim;

Mümtaz abi ne oldu, haberi olan var mı? Youtube kanalına da video yüklemiyor bayadır sanki.
Merhaba Adil,
Mümtaz Ağabey, biliyorsun profesyonel antrenör.Şu anda bir atletizm takımına eğitim veriyor.
Nasip olursa 2023 yılında Mümtaz Ağabey ile ikimiz Fransa Roubaix Aranberg'ten vatanımıza doğru bikepacking tarzında tur yapmayı planlıyoruz. (@Cemal Ç. de fırsat bulursa üçümüz) Biraz da bunun için bisiklet antrenmanı yapıyor yani.

Geri