Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Scudo
Evet, biri Atlas okyanusuna bakıyor, diğeri Hint...
Keşke olsaydı bizim kadar rint..
@Mehmet Altuğ ...

İkinci el kısmında ilanları güncelleyemiyoruz. Eskiden yapabiliyordum bi ara bi güncelleme geldi artık yapılmıyor. Muhtemelen yapmanın bir yolu vardır ama öyle bir gizlenmiş ki bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@Arkockutay ,Market bölümü, İlanlar ve İkinci el olarak iki başlık olarak düzenlendi.
Yeniden yüklemenizi öneririz...

Merhaba, kullanmadığomız eşyalar ihtiyacı olana verelim başlığında bir tane ürün için 2 sefer mesaj yazdım başlığa fakat ikisi de silindi. Ürünü vermek isteyen kişi mesaj alımını kapatmış olduğunu 2.kez yazdığımda belirtmiş olamama rağmen! Başka türlü nasıl iletişim kurmamı bekliyor acaba silen admin!!

Merhaba, kullanmadığomız eşyalar ihtiyacı olana verelim başlığında bir tane ürün için 2 sefer mesaj yazdım başlığa fakat ikisi de silindi. Ürünü vermek isteyen kişi mesaj alımını kapatmış olduğunu 2.kez yazdığımda belirtmiş olamama rağmen! Başka türlü nasıl iletişim kurmamı bekliyor acaba silen admin!!
bana gönderdiğin mesajda okunmuyor. ayrıca ben mesaj alımını kapatmamıştım birileri kapatmış benim kapatmadığımı yazdığım mesajda silinmiş.

İşyerinde tarayıcı üzerinden giriyodum siteye ama şu an giremiyorum. Fortinet var IT ile görüştüm sitenin sertifika süresinin bitmiş olacağını kendilerinin yasaklamadığını söylediler. Bu bilgi de burda dursun belki yönetim okur halleder.

İşyerinde tarayıcı üzerinden giriyodum siteye ama şu an giremiyorum. Fortinet var IT ile görüştüm sitenin sertifika süresinin bitmiş olacağını kendilerinin yasaklamadığını söylediler. Bu bilgi de burda dursun belki yönetim okur halleder.
Forti bizde de var ama sorun yaşamadım hiç.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Konu açmak istiyorum ama konu açamıyorum ?

Sürekli mesaj yazmayan üyenin başlık açamaması

Bugün bir başlık açacaktım .Takılmış büyük ve küçük harflere .Doğru da yazdım üstelik .

Bugün bir başlık açacaktım .Takılmış büyük ve küçük harflere .Doğru da yazdım üstelik .
Forumda düzgün bir yazılı ifade bırakmak adına, büyük-küçük harfin yanında, noktanın cümle sonunda boşluk bırakılmadan kullanılması, ayrıca, noktadan sonra 1 boşluk bırakıp diğer cümleye öyle başlanılması da önemli.

Forumda düzgün bir yazılı ifade bırakmak adına, büyük-küçük harfin yanında, noktanın cümle sonunda boşluk bırakılmadan kullanılması, ayrıca, noktadan sonra 1 boşluk bırakıp diğer cümleye öyle başlanılması da önemli.
Onu da yaptım .😉

Güzel bir öneri fakat çoğu zaman telefonlardan yazıyorken bunlara dikkat etmek büyük sıkıntı. Hele yazmak bile zor iken. En azından benim açımdan öyle :ssrtcbya: :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@mhmtp Sıkıntılık bir şey yok. Telefonlarda "cümle başını büyük harf yap" modu var uzun zamandır. Nokta ve boşluk ikilisine gelirsek de, boşluk noktadan önce değil, noktadan sonra konulacak. Bu kadar basit...

@mhmtp Sıkıntılık bir şey yok. Telefonlarda "cümle başını büyük harf yap" modu var uzun zamandır. Nokta ve boşluk ikilisine gelirsek de, boşluk noktadan önce değil, noktadan sonra konulacak. Bu kadar basit...
Telefonla sık yazışmayınca özellikleri bilinmiyor. Birde bilmişlip yapıp beni düzeltince alâkasız şeyler yazması yok mu iyice dert.

"Elektrikli bisiklet" grubu bu forumun ruhuna aykırı bir gruptur ve bence kapatılması ve bir daha elektrikli bisiklet (ne demekse!) mevzusunun açılmaması gerekir. Sayın moderatörleri uyarıyorum.

Geri