Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Bilmiyorum abi.🤣🤣
Sen beni tanımamışsın o zaman. Butonuna üzerinde hoplardım.Cem abi bile beni üzerinden alamazdı, ancak başka bir konuya taşırdı.

@cazci Abi bu, sağ üsteki zil gibi şeye bastığımızda, alıntılayanları ve etkileşimleri görmeye çalıştığımızda, tam olarak mesaja gitmeyebiliyor.İki mesajın ortasına gidiyor

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
Mesaj yazıyorsun bari alıntıla beni, bana bildirim gelsin. Hemen görebileyim. Mesajima cevap veriyor ama ne alıntılama ne beğenme ne de başka bir şey. Frickk insan tiplerine uzaklaştırma cezası vermeliyiz.

@cazci Cem Abi, Ortadoğu petrolü görmüş Amerikan Başkanı gibi eli klavyede birisi konu açsa da konusunu dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı konusuna taşısam diye düşünüyordur.İspatlarım, yemin edemem :ssrtcbya:

Ne moderatörler gördük ki zamanında, neyse....

@cazci abi ben fırsat reyonuna neden cevap yazamıyorum :(

@makaram , bir bilgim yok. Konuya ait bir ihlal sonrası yaptırım verilmiş olabilir...

@makaram , bir bilgim yok. Konuya ait bir ihlal sonrası yaptırım verilmiş olabilir...
Bir ihlal söz konusu değil çünkü oradaki tüm mesajlarıma şimdi tekrar baktım sadece indirim paylaşmışım. Bir mesaj silme bildirisi de almadım hiç. Kasımdan beri mesajım da yok zaten. Mesaj yazma bölümünün kapalı olduğunu bugün fark ettim. Sürekli baktığım bir başlık.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Bir ihlal söz konusu değil çünkü oradaki tüm mesajlarıma şimdi tekrar baktım sadece indirim paylaşmışım. Bir mesaj silme bildirisi de almadım hiç. Kasımdan beri mesajım da yok zaten. Mesaj yazma bölümünün kapalı olduğunu bugün fark ettim. Sürekli baktığım bir başlık.

Bazen yanlışlıkla fırsat kapsamında olmayan cevap verilebiliyor. O zaman silip "(link)" diye mesaj gönderiyorlar (bana göndermişlerdi). Sonra tekrar olduysa yasak gelmiştir.

Bu mesajların konuya uygun olmasının zorunlu olduğu konularda bir görsel bildirim, bir renk değişikliği olsa hatalı paylaşım yapmak zorlaşır aslında. Ben artık her cevaptan önce konunun ne olduğuna bakmaya alıştım ama bazen yanlışlık yapılabiliyor.

Profil resmi mi değiştiremiyorum

Geri