Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Elimizden geldiği kadarı ile dikkat ettiğimiz hususlardan biri bu ama çok detaycı olmamak gerekiyor.Çünki yeni bir üye giriş yaptığında hiç forum ortamını gezmeden incelemeden konu açabiliyor,araştırmacı kişiliğimizi kullanmıyoruz bazıları,o yüzden ya konuyu kitleyip açılmış konulara yönlendiriyoruz yada konuyu kaldırıyoruz..

Bu konu ile alakalı bir çok sorun olabilir,konular hakkında çok farklı görüşlerde olabilir ama bazen uyarılara rağmen çok usta üyelerimiz bile bu hataları yapabiliyor..

Dikkat etmeye çalışıyoruz..

Scudo
@Selim Çam

konuya katılma mecburiyeti olduğunu sanmıyorum. tıpkı açılan gereksiz konular gibi...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Ben suana kadar hic farklı kişiler tarafından açılmış aynı konuya rastlamadım :( Forumda elbette siz rastlamışşsınızki yazmıssınız .. Ama belki yazan kişilerin o konuyla ilgili beklentisi farklı oldugundan yeni bir konu acmıstır .. Bence gördüğüm kadarıyla forumda cok fazla konu açılmıyor .

Alıntı:
Selim Çam tarafından gönderildi
bu konu da daha önceden açılmıştı. çelişki gördüğünüz şeyin içinde çelişki. gelin burdan yakın.

Alıntı:
cobike tarafından gönderildi
konuya katılma mecburiyeti olduğunu sanmıyorum. tıpkı açılan gereksiz konular gibi...

Selimin yazdığı mesaja ne anlamda cevap vermek istediğinizi anlayamadım .. Eger actıgınız konu acılmıssa sizinkide bir ikilem douruyor ozaman :eek: :eek:

Birde gördüğünüz gereksiz konuları konu başlıgı olarak söylerseniz bundan sonra konu acacak kişiler için önemli bir örnek olabilir .. ( sahsen ben merak ettiğimden istiyorum )

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
@bbaaggeett

Dünya'yı da böyle diye diye bu hale getirmedik mi ki zaten...:(
Evet aynı konu 2 kez açılsa bir şey olmaz. Ancak bir süre sonra 2de sınırlı kalmaz o rakam. Bu sefer bir yerde tartışılan, takip ettiğiniz bir konu başka yerde de devam eder. Ya da bir yerde tartışılmış, sonuca bağlanmış bir konu hoop tekrar başlanır tartışmaya. Halbuki merak ettiğiniz cevap aslında forumda var değil mi?
Bir de forumun "server" üzerinde kapladığı alanı ve bunun foruma getirdiği maddi yükü düşünmek lazım tabi ki...

@HaliliOzturk

hislerime tercüman oldun... çok teşekkürler...
hatırlatma ve rica konuları ile diğer konuların karışmaması dileklerimle....

@bisikletci

slm,
ben fikirlerimi paylaşabilirim sanıyorum bunda sorun yok.. dediğiniz gibi birşeyler görmüşüm ki belirtmişim.
bahsettiğiniz kişi ile ilgili konuda kendisini temsil etme hakkı olduğunu düşünüyorum. kimse ile değil, dedikleri ile ilgilidir yorumlarım. daha yapıcı olmanın böyle mecralarda çok öenmli olduğu kanısındayım. dileyen katılır, dileyen katılmaz fikirlerime.
kişişeri işaret ederek forumda huzursuzluk çıkarmak gibi bir niyetim olmadığını en başta belirtmiştim. o yüzden isteğinizi geri çevirmek durumundayım.eğer forumda çalışan ve bu mesajları her gün düzenleyen kişilere en azından yardımımız varsa ne mutlu, değil mi?
ayrıca, çimlere basmayınız yazısını herkesin algılamasına rağmen tekrar tekrar neden yazıldığını düşünürsek, bu hatırlatmayı neden yapmaya ihtiyaç duyduğuma belki hak verirsiniz...
amacım daha faydalı bir forum ortamında daha çok bilgi edinmek. hepimizin katkısı ile olan bu durumu, daha iyeye taşımak olarak da adlandırabilirsiniz.

güzel forumlar....

yönetici arkadaşlara bi önerim olucak forumda çöplük diye bir bölüm olsa buraya kitlenen konular taşınsa orda kalsa daha iyi olmazmı :rolleyes: :rolleyes: öbür türlü çok kirli gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Böyle bir bölüm Forum icerisinde zaten mevcut, Bu bölümü sadece mod ve yöneticiler kullanabiliyor.

hımm görmedim ben ondan kilitli konularıda normal bölümlerde görünce tamam anladım ;)

@böCek

başkabir konuda
(ben böcek lerin inanılmaz bir cazibesi olduğuna inanıyorum her böceğin çıkardığı ses böle çıt çut felan dinlediğim müzik tarzında böyle seslerde çoktur çok severim ve böcek işte öle işte:=) insan olmasaydım herhalde böcek olayım derdim :p) demişsin

hakikaten ben senin böyle bir böcek olduğunu düşünmeye başladım valla kafa bir sn durmuyor habire birşeyeleri kurcalayıp üretiyor:)
ben şahsen bu tür böcekleri çok tutarım. maşallah Allah nazarlardan korusun ..:)

• Beğen
Tepkiler: böCek
evet cok guzel bır fıkır ozellıklede bazen konuya bakmadan eskı konuları karıstırırken gırıyorsun(ilanlara vs) falan bir bakıyorsun kilitli konuya da adapte olmus oluyorsun:D

arkadaşlar foruma, 2007 mtb yarışları hazırlanmış bi video koymak istiyorum ve mod arkaşlardan biri yasak olduğunu sölüyor ve konumu sildi ( program yayınlamak yasak diye).

Ben videonun Linklerini sadece koydum ve meraklı olan arkaşların izlemesi için niye sildi hala anlamış deilim hiç bi şekilde yasal sorun çıkartacak bişey deil....

( Çünkü Senelerdir bende forum kullanıyorum)

(Yöneten ve yönettirici Kişi oalrak)

siz illa yasak diye silmek istiyorsanız bişey diyemem..

iyi sürüşler diliyorum HERKESE

Verdiğiniz video MTB ile ilgili olsa da korsan bir medya, bu yüzden silinmiş olduğunu düşünüyorum, forumda korsan medya ile ilgili materyallerin paylaşılması yasak.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Vermiş olduğunuz linkler de bulunan yayın , DVD den,illegal olarak XVid e (Divx)çevrilmiştir.
Forumumuzda Ergün ünün de dediği gibi illegal yayınların paylaşılması yasaktır.

"BURADAN" yazdıktan sonra kelimeyi fare ile olduğu gibi seç. Daha sonra https://www.bisikletforum.com/images/editor/createlink.gif butonuna tıkla ve açılan pencereye, vermek istediğin linki yaz ve tamam de. Bu kadar ;)

Geri