Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

hani yeni gelen mesajlara bakmak için yukarıda "yeni mesajlar"a basıyoruz ya. aynı bunun gibi bir de "cevapsız mesajlar" bölümü olsa da cevap yazılmamış başlıkları kolayca bulabilsek... hem böylelikle mesela 2. el satış yapan arkadaşlar sürekli "günceldir" diye mesaj atmak zorunda kalmazlar, yada bir konuda cevap bekleyen arkadaşlar daha kolay görünsün diye de konuyu güncel tutmak zorunda kalmazlar diye düşünüyorum.

ne dersiniz?

Scudo
ben de katılıyorum özellikle atölye bölümünde etkili olacağını düşünüyorum.

arkadaşlar bu buton kaldırıldı mı? pek kullanmadım ama vardı diye hatırlıyorum.
koyduğum tur fotolarına ekleme yapmak istedim ama yapamadım. dağınık olmasın diye de yeni bir mesajda koymadım. varda yoksa benmi göremiyorum :rolleyes: :)

Düzeltme butonu,ilk 30 dk da aktif olur.daha sonraki düzeltmeler için moderatörlerden ve ya yöneticilerden yardım isteyiniz.

Düzeltme butonu sürekli aktif olsa daha iyi olmaz mıydı? (Gerçi sizin düşündüğünüz önemli bir şeyden dolayı bu karar alınmış olabilir ama bence devamlı olarak aktif olsa daha iyi olurdu...)

@Günay Deniz

Söylemekte olduğunuz işi siz yapsaydınız,bizler olmazdık..;)

Şu an bu konu hakkında üyeler için herhangi bir aktiflik söz konusu değildir.İlerleyen dönemlerde de böyle uygulamaya gidileceğini de hiç zannetmiyorum..

İlginize teşekkür eder iyi forumlar dilerim..

böyle bir özellik şu an için mümkün değil.Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.

türkiyede bmx ve trial olarak gelişme,istek,heves var sanal alem ise birbirini tanımayan ama aynı istekler hevesler içinde olan insanları tanıştıran bilgi paylaşımında bulunmasını sağlayan iletişimini sağlayan çok güzel bir ortam
bisikletforumda kuşkusuz en iyi bisiklet forumu türkiyenin biraz daha iyileşerek bmx ve trial bölümlerini de ekleseniz tam süper olucak bence ;) bilmiyorum çok mu zor birşey istiyorum ama geçen internetten bi bakiyim dedim nasıl forumlar var bmx için falan adam gibi bişey bulamadım burda olursa çok güzel olur bence...

evet katılıyorum fakat bmx ve trial olarak degilde bmx ve mtb trial,yada mtb freeride gibi degişik bir isim altında olması ve bu degişiklik diger kullanıcı arkadasların forumda akıllarının karışmasınada engel olur düşüncesindeyim

Çok güzel düşünceler bunlar arkadaşlar.bu topic altında bu fikri biraz daha geliştirelim ve uygulamaya alalım derim.

Teşekkürler.

uygulamaya alınacak olmasına sevindim
yenilikler güzeldir

Guzel bir yenilik olacagi kesin;)

Serbest Surus Freeride in cevirisi olup, ''dagda bayirda ucmak'' olacaktir...

Hepsinin ana basligi tek bir isim olmalidir bence...Ondan sonra altinda ayrilabilir...Hatta ondan sonra ayrilmasina gerek yok:)

Bu baslik olacaksa eger,
Ana baslik altinda; Trial, BMX, Street, DJ , Downhill kapsamalidir bence...
Ve bunlarin hepsinin genel adinin zor bulunacagini varsayarsak, (Ve bu serbest surus olamayacagina gore) Ben ''Ekstrem Bolge'' oneriyorum...(Cogu gordugum yabanci forumda acilan ''Extreme Zone''un karsiligi:))

Oraya tiklandiktan sonra alt basliklar secilebilir...;)
Hemde hepsini bir yerde toplamis oluruz...

Sadece BMX ve Trial bence bencil kaciyor...Bu ekstremligin icinde DH de var Street'te...:)

Iyi gunler;)

@Alican

ewt yabancı forumlardan örnek alınabilinir bu konuda bencede....bmx ve trial benim ilgilendiğim kısım tabiki bütün bisiklet katagorilerine ayrılmalı bencede ;)
daha derli toplu olur bide konu açmak istesek nereye açıcağımızı şaşırıyoruz...

Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir takım çalışmalar elimizde mevcut (o kendini biliyor :p).
Sanırım en kısa sürede, nur topu gibi yeni konu başlıklarımız olacak :)

Geri