Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Bu konuyu daha önce çok kez forumda konuştuk, açıkladık. Eğer forumun arama motorunu kullanırsanız detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.h

Scudo
yaa yyeni girdim siteye. bilmiorum neyin nerde yapılacagını ondan dolayı

Konuyu doğru yere taşıdım. Eğer ben akşam evimden nete girene kadar hiç kimse cevap yazmazsa söz detaylı şekilde anlatacağım :). Şimdi vaktim yok ne yazık ki...

Halilcim mesajına affına sığınarak bir ilave yapmak istiyorum.

Mr. Biggs nickname li arkadaş konuşma şekline de dikkat edersen forumda kalıcı olmana fayda sağlar diye düşünüyorum.

saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
İsmail abi bu konudan en çok şikayetçi olan benim açıkcası
Konuyu ufacık foto ile açıp sonra büyüklerini ekleyene kadar konu dağılıyor
biz uğraşıyoruz ondan sonra...

dediğin gibi küçük değil de 640x480 bir foto koysalar
yada Çağrının dediği gibi link verseler
o da olmadı Hotlink verseler

Tam süper olacak :)

;)

Kesinlikle katılıyorum.Herkes yenileyemese bile en azından bundan sonraki ilanlarda küçük resim kullanmasak mükemmel olacak :)

Benim mesajımda ( 2 mesaj üstte ) aslında thumbnail halide var fotografların .. Tıklayınca ek bi pencere açılıp resmin orjinal büyük halini görebiliyorsunuz .. Bu şekilde forumda kapladıgı alan ve boyut cok daha küçük oluyor.

Thumbnail for forums (1) yada (2) kullanılabilinir..

Siteye yeni girmeme rağmen bazen istediğim kişiye puan veremiyorum...
Şu ileti çıkıyor..
"You must spread some Reputation around before giving it to ----- again"

Bilgilendirirseniz sevinirim...:)

Aynı kişiye üstüste veremessiniz, 5 kişiye daha verdikten sonra o kişiye tekrar puan verebilirsiniz, mesaj bunu anlatmak istiyor ;)

bir kişiye eksi puan verdiğimiz zaman illaki mesaj yazmak zorunda mıyız. Birde eksi puan verdiğimiz kişi bundan haberdar oluyor mu?

@soneryen

eksi puan verdiğiniz kişinin kontrol panelinde yazıyor. ayrıca eksi ya da artı puan verirseniz yorum yazılması gereken yere boşluk koyarak yollayabilirsiniz ama bunun ne size ne de karşınızdakine yararı olmayacaktır. lütfen eksi puan verirken nedenini de yazınız

@sinto

Çok haklısın o yönüyle hiç düşünmedim. Handan hanım'ın dediğinide katılıyorum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: sniper
Ben de yorumsuz puanları sevmeyenlerdenim. Hadi artı puan geldiğinde yorumumu beğenmiş diyorsunuz. Ancak kimi zaman eksi geldiğinde yorumun neresinin beğenilmediği hiç anlaşılmıyor.
Biraz daha duyarlı olmak gerekli diye düşünüyorum.

ben eksi puan verilcek bi yazı veya konu görmüyorum forumda... bu konuda düzeyli bi forum... nerdeyse forumun geneli birbirini tanıyor... samimi bi ortam var... haliyle yazılarında bunda büyük payı var....

ben elimden geldiğince puanlıyorum yazıları.... kendi yorumumunuda katarak, bazende tebessümümü belirterek.... parayla değil paraylada olsa servete değer sitedeki pozitif enerji...:):):)

haftasonu ilk defa eksi puan attım sitede bilgi kayboldu şimdi birdaha atarsam site çöker diye korktuğumdan atmama kararı aldım....:):):):)

Ben de bir kere - puan attım....O da aga_ehe diye bir elemana...Zaten forumda üye olduktan sonra en kısa sürede banlanan kişi oldu heralde...

Ben de şimdiye kadar nerdeyse hiç eksi puan atmadım pozitif olduğum için hep iyi yönlerini görüyorum mesajların :)

Geri