Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Scudo
haber okumak isteyen zaten ilgili sitelerede bakabilir o yüzden çokta mühim değil bu konu üzerinde konuşmak diye düşünüyorum....

Farkındaysanız,kendiniz çalıp kendiniz oynuyoruz; hiçbir yönetici,bu zamana kadar olumlu ya da olumsuz mesaj bile yazmamış!

Takipteyiz arkadaşlar. Tam olarak herkesin istediği nedir, ortak bir noktada ne tür bir çözüm bulunabilir, bu konu ile ilgili bir çözüm ne çıkar onu araştırıyoruz.
Sonuçta birden fazla banner ile de ortalığı İMKB'ye çevirmek istemeyiz, ayrıca teknik olarak diğer haber yayın organlarının bu şekilde bir yayın yapıp yapmadığı konusunda da araştırma yapıyoruz.

Maç sonrası polis havaya ateş açtı :)

İnsan eti yerken kendimden geçiyorum :)

Banner kesinlikle kaldırılmamalı belki daha uygun haber veren bir yer ile değişebilir görüşündeyim zira hiç birimiz insan eti yerken kendimizden geçiyorum haberini sempatik bulmuyoruz

Şiddet ve ölüm içerikli, moral bozucu haberleri izlemeyi hiç sevmiyorum. Ben buraya kafamı dinlemek, hayatın stresinden uzaklaşmak, stres atmak için giriyorum. Forumdaki "haberler" başlığı altında 3.sayfa tipinden haberleri biz eklediğimizde konumuz kilitleniyor yada siliniyorken, forumun tam tepe noktasına forum yönetimi tarafından önemli bir kısmı 3.sayfa haberleri kalitesinde haberlerin geçtiği bir şerit yerleştirilmesi hiçte hoş ve yakışıklı değil.

Bana bu şiddet, ölüm v.s. türü haberler o anki merakımı gidermek ve canımı sıkması dışında başka hiç bir şey vermez. Bana yada başkasına yararı dokunacak, kendimi geliştirmeme yarayacak haberler, bilim, kültür, sanat ve birazda spor içeriklerinden oluşmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: PhysX
Arkadaşlar forumdaki resimlere bugün itibari ile bakamaz oldum...Resim açılır gibi oluyo ve öyle kalıyo sadece 4/1 ine bakabiliyorum...:(
Sizce nedeni nedir..Sizdede aynı sorun varmı..?

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
ben de hiç açılmıor yağmur yağdı ondanmıdır acaba

türk telekomdakı grevden dolayı olma ihtimalı baya yüksek yerıne göre ya grevdeler ya iş yavaşlatıyolar buda onların işi diye düşünuyorm çünkü grev başladıgından beri nette baya bi sorun yaşıyorum

Aynı sorun bende de var. Sorun bende diye bilgisayardaki ve bağlantımdaki ayarları karıştırmaktan gına gelmişti..

sadece BF de deil bütün sitelerde böyle oluyor.bir alışveriş sitesindeki ufacık resim bile yarım saatte açılıyor.devletin sorunu yüzünden 1000lerce kişinin işi aksıyor...

ben benzer problemi günd edefalarca yaşıyorum konuya mesaj gönderirken ya da resim değiştirmeye çalışırken kendi kendine hata raporu oluşturup sayfayı kapatıyor

@sarıyerlibisikletçi

bu tür sorunları yaşamamak için mozilla veya opera gibi tarayıcılar kullanabilirsiniz gerçekten çok kullanışlılar.sitenin hızı ise o anda sitedeki işlemlerden kaynaklanıyor .ne kadar çok işlem yapılırsa o kadar yavaşlar hızı .sabah 5 de girin hiç takılma olmaz deneyin görün ;)

Türk Telekomun grevinden dolayı böyle magdur oluyoruz.Millet grev yapıyo bizim net yavaşlıyo sanki sitemleri bize!!!!

@yighitjan

Telekomun grevi bitti. Artık durumun grevle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tabi halen daha yavaşlık varsa. Ben şu an sitenin hızından memnunum.

Geri