Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

güzel düşünce, çok da iyi olmuş. hızlı cevaba da spoiler simgesi eklenirse daha kullanışlı olur. :)

Scudo
@Ali Demir

Tamamdır. Gelişmiş cevapta ne varsa ekledim. S butonu da spoiler oluyor.

Şimdi bol bol bildirim geliyor bu sorun da hallettik çok şükür :)

Hep başka konularda araya kaynatıyorum ama önbelleği temizledim olmadı. Acaba diğer kullanıcılarda da aynı sorun var mı, yoksa sade ben miyim bilemedim. Bu konuyu inceleyebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Benim de yaşım görünmüyor bulunduğum şehir de yanlış görünüyor

@nazmi bilmez

Avatara şu an gif yüklenebiliyor ama önermiyorum :)

@Fatih 1903

Üst kısımda adınızın yazdığı menüde Kişisel Detaylar var buradan yapabilirsiniz.

Şimdilik böyle bir seçeneğimiz yok ileride olabilir düşüncesindeyim Elit Üyelik sistemi yapılırsa elit üyeler online moderatorler ve yoneticiler tarafından anında cevap sistemi ve veya gibi özelliklerden yararlanabilsin

Anayasanın 9 veya 10. maddesinde 'Herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.'
olduğu gibi; forumda da herkes eşit olmalıdır. ;)

Site bu kadar tık alırken reklamlardan kendini çeviremiyor denilirse (ki hiç sanmam) 'donate' butonu konabilir...

bu tarzda olan uygulamalar ticari kaygı güden sayfaların uygulamış olduğu bir yöntem olduğundan uygulanırlığı şahsi fikrim olarak hoş olmayacaktır düşüncesindeyim, ve bir çok üyeyi ters tepecektir.

Normal üyelik olacak tabi onun yanında paralı üyelikte olmalı

Sporcu adam zaten elittir. Gerek yok bence. ilk mesajda Evren Özbilen 'in de dediği gibi herkes eşittir. Bırakın öyle kalsın.

Bu forumda bir burjuvaziye, kast sistemine ihtiyaç yok

Genelleme yapacak olursak; böyle bir uygulama forumdan kopmalara neden olur. Hiç gerek yok.

Cüzzi bi miktar güvenlik açısından tabiki daha iyi olabilir

Gözünüzde buyutmeyin bu kadar

Çok gereksiz bir uygulama olur kanısındayım.
Bunu neden gerekli gördüğünüzü daha detaylı anlatmanız meramınızı daha iyi anlatabilmek açısından faydalı olacaktır.

Geri