Hep başka konularda araya kaynatıyorum ama önbelleği temizledim olmadı. Acaba diğer kullanıcılarda da aynı sorun var mı, yoksa sade ben miyim bilemedim. Bu konuyu inceleyebilir misiniz?
Şimdilik böyle bir seçeneğimiz yok ileride olabilir düşüncesindeyim Elit Üyelik sistemi yapılırsa elit üyeler online moderatorler ve yoneticiler tarafından anında cevap sistemi ve veya gibi özelliklerden yararlanabilsin
Anayasanın 9 veya 10. maddesinde 'Herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.'
olduğu gibi; forumda da herkes eşit olmalıdır.
Site bu kadar tık alırken reklamlardan kendini çeviremiyor denilirse (ki hiç sanmam) 'donate' butonu konabilir...
bu tarzda olan uygulamalar ticari kaygı güden sayfaların uygulamış olduğu bir yöntem olduğundan uygulanırlığı şahsi fikrim olarak hoş olmayacaktır düşüncesindeyim, ve bir çok üyeyi ters tepecektir.
Çok gereksiz bir uygulama olur kanısındayım.
Bunu neden gerekli gördüğünüzü daha detaylı anlatmanız meramınızı daha iyi anlatabilmek açısından faydalı olacaktır.