Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Scudo
Ah burjuvazi zihniyet, esit statü bile batar olmus bizlere...

Ama @ulas Bey ozelden sorulan sorulara cevap versin gibi bir yenilik olursa hoş olur:) @Edip Dinçer yonlendirmeniz uzerine "Bisiklet forum formasi"ni kendilerine sordum cevap alamadim

Öyle bişey olsa büyük kavga çıkar "elitler" arasında. Sorusuna cevap alamayınca, parasını verdik cevap alamıyoz, ....im yapacağınız işi ben gidiyom tarzı başlıklar kol gezer :D

Elit üye değil de, yıl olarak daha önce üye olmuş üyelere daha eski üyelere ayrıyetten bir rütbe verilebilir. :islik: Yıl geçtikçe yıl aşırı bir yıldız falan ne bileyim birşeyler yapılabilir belki..Tabi aktif olarak forumu kullananlar için geçerli olmak kaydıyla..

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
@yaboga

O mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor. Ben forumdaki aktif zamana göre ya da forumda üye olduğu zamana göre demek istedim. :)

Elit üyelik ne yahu? ABD forumlarında bile böyle bir üyelik sistemi yok eheheh.

Ekşi'deki gibi çaylak modu gibi bir şey düşünüyorum. O da çöplüğü engellemek için. Zahmet edip arama yapılsın da istenilen bulunsun diye. Sitede dev bir arşiv var çünkü arayınca da çoğuna ulaşmak mümkün. Onun dışında elit üyelik falan bizi aşar. Böyle bir şey sadece ikinci el bölümleri için yapılır bilhassa güvenli olması ve uğraştırmaması açısından. Diğer türlü ütopik olur yani.

Ama birçok üyemiz uzun uzun cevaplar yazmış ya seviyorum sizleri hehe. İyi pedallamalar ^^

Mantıklı, özel mesaj ne için var!!!

Başarılı bir bilgilendirme:harika:

forum ana sayfada başlıklar üzerinde hareket ederken mausun geldiği başlıkta şeffaf bigi kutucuğu açılıyor ya işte o takılmaya sebep oluyor
tıklamak istediğim başlık ile maus arasına giriyor önce kutudan kurtulmaya çalışıp sonra başlığı açabiliyorum
biraz rahatsız edici değil mi ?

Her tarayıcıda olmadığını gözlemledim. Chrome ve Explorerdan birinde olmuyor ama hangisi olduğunu hatırlayamadım şimdi.

chrome kullanıyorum ve açmak istediğim konuyu mücadele ile açıyorum

Benim bilgisayar zar zor açılıyor bende bile bir sıkıntı olmadı, güncellemeler falan varsa onları yapın ve geçmiş ile çerezleri silin belki işe yarar...

Kesinlikle üzerinde çalışılması gereken bir alan bu. Benim ihtiyacımı karşılayacak şey burada, soruma cevap aradığım yer de burası ama bulamıyorum. Biliyorum birisi illa ki benim durumumdadır ama bulamıyorum. Numaralı gözlük yaptırmak istiyorum ben. Konu hakkında araştırma yapmak istiyorum ama 2009'tan kalma bir ilan geliyor önüme. Buna bence öncelik vermelisiniz. Çalışmanızda başarılar dilerim.

Hort gibi olacak ama bize bildirim gelmesi için mesajımızın beğenilmesi,alıntılanması ya da bir yerde bizden bahsedilmesi mi gerekiyor ?
Mesaj attığımız konularda bizden sonra mesaj yazanlar olduğunda da bildirim gelse güzel olmaz mı ?
Örnek olarak:Ahmet Bisiklet seçimi hakkında yardım isimli konuya cevap yazdı.

Geri