Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Mesaj attığım konuyu izlemeye almıyorum fakat benden sonra yazılan her mesaj bana bildirim olarak geliyor. Bende mi sorun var acaba? :)

Scudo
Mesaj attığınız her konu otomatik takibe alınması şeklinde ayarlanmış.

Bildirimleri otomatik olarak almayı biz yapmadık üyelerin kendisinde bu normalde ayarlı değil.

Merhaba arkadaşlar. Forumda beğen butonunun yanına bir de "Beğenme" tuşunun ihtiyacını çok hissediyorum. Bu özellik mutlaka getirilmeli.
Ayrıca bir konunun ilk mesajının hemen altında o konudaki en beğenilen mesajlara yer verilmeli böylece en popüler cevaplara çarçabuk ulaşma imkani elde edebiliriz.
Bu isteğime olumlu veyahut olumsuz, geri dönülmesini rica ediyorum.

Ben hocama katılıyorum.Donanım haberde de buna benzer bir sistem vardı sanırım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Begenmessek zaten begen butonuna basmıyoruz. Bişey hosunuza gidince paylasım olarak bunu begendiginizi belirtmek güzeldir fakat güzel bi paylasım forumunda hani begenilmemiş seyler olabilir elbet ama bu ortamda insanıda yerin dibine sokmaya gerek yok diye düşünüyorum.

@Uğur Recep AKGÜL
Siz de haklısınız. Zaten ben de her beğenmediğimiz yorumu belirtelim demiyorum,örneğin yorum gereksiz bilgi,küfür,siyaset,hakaret ya da kötü espri[emoji1] içeriyordur. Veya yazım hatasından okunmayacak gibidir.Böyle durumlarda,beğenilen fikirlerin üstte ve gereksiz,anlaşılmayan fikirlerin ise daha alt tarafta olması,hem zamandan tasarruf,hem bilgi kirliliğine engel olma,hem de bilgilerin şimdiye oranla önem sırasına göre karşımıza gelmesi açısından yararları olacaktır. Bunun, forumumuzun kalitesini arttıracağı da şüphesiz[emoji4]

@THE DAME

Senin için gereksiz olmaması gereken bişey yada 10 kişinin begenmedigi bişey 1 kişinin cok işine yarayan ve cok begenicegi bişey olabilir ve siz onu begenmediginiz içinde o kişi bunu en altta görmek zorunda mı? Sıra yazılan sıraya göre sıralanır böylelikle anlam kargasası olusmamıs olur. Soru sorulur ardından cevap gelir sırayla okudugunuzda anlam bütünlügü olur.

Forumda yazılan yazıların hepsi tek basına anlam içermez ve bircogu soru cevap seklinde . Begenilmeyen cevaplar yada sorular yer degiştirdiginde aşşagı yukarı kaydıgında dahada anlamsız bi hal alıcak.

--Arkadaslar yeni bisiklet aldım buyrun resimler (hevesle resimler paylasılır )
uğur bunu begenmedi.

hadi bakalım heves bastan kırıldı.

Hocam burada önemli olan "beğenme" butonundan ziyade,beğenilen mesajların üstte görünmesidir. Diğer buton olmasa da olur[emoji4] Birçok sitede vardır ya hani,A–Z Yeni–eski gibi,bunun bir de beğeni sayısına göre düzenlenmiş halini öneriyorum[emoji4]

• Beğen
bence konu açıp soru soran ve cevabını alan arkadaşın en beğendiği o cevabı seçmesi ve en üstte gösterilmesi daha güzel olacaktır
beğenmedim butonu gereksiz olduğunu düşünüyorum şu aşamada

Yakında en beğenilen veya en iyi cevap (seçebilme) opsiyonu ve üstte gözükme durumu olacak bunu hiç unutmadık. Fakat "beğenme" butonu çok sıkıntılı oluyor. Bir kere denedik ve çok tepki aldı. Şöyle düşünün. Bir paylaşım yaptınız çok güzel bir paylaşım emek verdiniz o kadar 20 kişi bunu beğendi, 3 kişi bunu beğenmedi. Sizce şevkinizi kırmaz mı? Yapalım yapmasına ama sorun yaşarız sizin için bunu yapmak istemiyoruz yani. Ama sitede hepiniz beğenmeme butonu da olsun derseniz hay hay hemen yaparız yani.

beğenilmemeyi yerilme olarak görmeden bir eleştiri olarak görmemizi de sağlar böylelikle. nasıl beğeniyi benlik tatmini olarak görmüyorsak beğenilmemeyi niye küçük düşürülme olarak görelim ki? ancak düşünmemizi ve zihnimizde bir kapı açılmasını sağlar :) ayrıca bir mesajın beğenilmediğini gören bir kullanıcı o mesajın içeriğinin zararlı, hoş olmayan veya tasvip edilmeyen bir şey olduğunu da açık bir şekilde görmüş olacaktır ve bilgilenme açısından kalite ve hızlanma sağlayacaktır. çok olumlu bakıyorum.

normal bir konuyu tartışırken bile argo vari küfürlü atışmalar yaşanıyorken, beğenmeme butonunun bir faydası olacağını düşünmüyorum. biz önce saygılı olarak karşımızdakilerin düşüncelerine saygı göstermeyi ve söylediklerini okumayı ve dinlemeyi öğrenmemiz gerekiyor. hoşgörü denen şey artık toplumumuzda yok, pire için ne kalpler kırıyoruz vs vs

Begenmr sirasina gore dizme sacma olur bir muhabbet asla duzgun ilrrleyemez.

@emre_s
Beğenme sırasına göre dizilsin diye bir şey söylemedim. En beğenilen 4-5 yorum başta gösterilmeli dedim

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
@Anonim
En begenilen yorumlar eger basa gelirse cevabin kronoljik sirasinda ve birbirine ithafen ortaya cikan cevablarin izahinda bozulma yasanmaz mi?

• Beğen
@kadir karakaya
Sizden bir sonraki mesajı okuyun arkadaş güzel açıklamış

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
"facebook ar-ge ekibi"nin de yıllardır gerekliliğini tartıştıkları ve henüz bir karara varamadıkları sorun.

Geri