Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum imzası

Arkadaşlar merhaba
İmzalara link eklenmesi engelleniyor bu konuda haklısınız, fakat bu engellemeyi kısıtlı yapamıyoruz. Yani örneğin sadece BF içindeki linkler verilsin demek gibi bir şansımız yok.

Ancak imzanızda 2. el ilanınız için link vermek istediğinizde veya forum dahilinde bir paylaşımda bulunduğunuzda ve bunun linkini eklemek istediğinizde yönetici arkadaşlara özel mesaj yolu ile ulaşıp imzanızda istediğiniz linki gönderirseniz sizi geri çevirmezler diye düşünüyorum.

Scudo
Bu da bir çözüm :) Teşekkürler, fakat imzada bağlantı verilememesinin sebebi kullanıcı gruplarındaki ayarlardan dolayı değil mi? Yani üyenin yapamadığını moderatörler de yapamaz diye düşünüyorum. Yine de çözüm öneriniz için tekrar teşekkürler.

Evet tabi ki kullanıcılarla ilgili bir ayar. Fakat öncesinde verilen linklerle ilgili ortaya çıkan tatsız durumlardan dolayı bu özellik kaldırıldı. Bu nedenle engellemenin kısıtlı yapılamadığından bahsetmiştim...

Önceden verilebiliyordu sanırım yani ben vermiştim :) uzun zamandır da dokunmadığım için böyle duruyor ..

Merhaba Yetkililer:p İmzamı Değiştiremiyorum BB Code kabul edilmiyor diyor.İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum yardım edermisiniz:)

1. Your signature can not be longer than 1000 characters including BBCode markup.

İmzalar 1000 karakter ile sınırlıdır. İmzanızın 1000 karakteri geçmediğinden emin olun.

• Beğen
Tepkiler: Ogez
@Ogez

imzanıza link koymakta yasaktır. eğer link koyduysanız imzanıza yine aynı hatayı verir ;)

Imageshacke upload edip ordan koymuştum.Peki Link koymadan başka nasıl yapılabilir?

@Ogez

resim koymak için yine aynı şekilde upload edin xxxx yazarak imzanıza koyun. fakat resmin üstüne tıklandığında herhangi bir sayfaya yönlendirmesin. bu resim koymanızı engelliyor olabiir.

Ben zaten ımg kodunu yazarak koyuyorum url siz ama olmuyor:)

@gurkankas

Fakat bazı kişiler(yöneticiler hariç..) bunu nasıl yapıyorlarsa anlamıyorum bi, şekilde koymayı başarıyorlar:eek: bir sırrı mı var acaba?:D

http://img218.imageshack.us/img218/5260/merhabaan6.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/merhabaan6.jpg/1/w640.png

Buyrun:)

@BMX_rider07

normal üyeler reklam amaçlı olarak imzalarına link koyuyolar. biliyorsunuz forumda reklam yapmak yasak. bunu önlemek için normal üyelere imzaya sadece link yazmak yasak. sadece yazı ve 1 tane resim izni var ;) forum yöneticileri zaten belli bir seviyeye ulaştıkları için yönetici oluyorlar ve her türlü işleme yetkileri oluyor.

Sorun boyuttan kaynaklaniyor, daha fazla ufaltabilirsen imzana eklerken problem cikmayacaktir.

Forumdaki imzam boyutundan fazla olduğu için kaldırılmış. Acaba kullannılabilecek en fazla resim büyüklüğü nedir? Ona göre düzenliyeyim.

En fazla yükseklik 80piksel olacak şekilde en fazla 1 adet resim koyabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Hasan Çağrı
Teşekkürler benimki 80 den fazlaydı:)

Geri