Scudo Sports

Forum Sitemizde Yenilikler Oluyor

satışı tamamlanmış ve kilitli konular nasıl oluyo da hala ilk sayfalarda görünüyor.Kimse mesaj yazamadığına göre altlarda kalması gerekmiyor mu?

Scudo
@ulas

mesajların üstündeki carbonfiberimsi renkte süper :D

@Muzaffer YILMAZ

Ekrana göre değişiyor. Eğer ekranınız küçükse boşluk olabiliyor. Onu da çözmeye çalışacağız. Bütün ekranlarda aynı çıksın..

mrb konu ıle alakalı degıl ama 2.el kısmına foto koymaya calısıyorum ama bır turlu kabul etmıyorsunuz bunun bır nedenı varmı ogrenebılırmıyım?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
modüller biraz daha düzenlenebilir.Ama yinede güzel olmuş elinize sağlık.

forumun mobil tasarımında bi değişiklikler var sanırım:)

üstte Kadir Kelleci var bu arada:koptum: adam fotoğraf ekleyemeyince forumu bırakmış

Yıllardır beklenen konu engelleme seçeneği için
yönetici arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum :harika:

Gece modunu beğendim. Gözleri yormuyor.

Her gün anasayfada canımı sıkan 150 sayfalık konuyu görmekten bıkmıştım. Bu özellik gelene kadar konunun popülaritesi geçti ama yine de özellik geldiği için çok teşekkür ederiz. Yeni tasarımda gece modunda profil fotoğraları ve imzalar fazla sönük gözüküyor. İmzalara eyvallah da fotoğrafların sönük olması bence kötü duruyor. Tekrardan emeğinize sağlık.

@Rhodiumm bisikletforum mobil uygulamasında cihazınız karanlık moddayken de sorunsuz gözüküyor.

Screenshot_2021-04-29-16-27-42-523_com.fatikngage.bisikletforum.jpg

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Benim telefon ve tarayıcı üzerinde de aynı soluk görünüyor. Birde kaydettiğim ayarlar durmuyor her defasında 10 başlık şeklinde açılıyor anasayfa.

Linkler farklı renkte olsa daha iyi olur sanki. Böyle fark edilmesi zor oluyor.

Geri