Scudo Sports

Forum sponsorları

Hayırlı olsun inşallah.
Hoşgeldiniz forumaaaaaaa

Scudo
hoşgeldinizde buranın bir sahibi yokmu yada üye değilmi :D yani buraya bir konu açıldığında , soru sorulduğuda kim cevaplayacak :D

Hoş geldiniz.
Hayırlı satışlar, allah bol kazanç versin.

bu kadar hoşgeldine bi cevap yazacak yetkili yok sanırım!..ilginç

Hayırlı olsun...
Hayırlı satışlar..Bol kazançlar..

merhaba arkadaşlar

Ben Kağan

hepinize ilginiz için teşekkür ederim. İşlerimizin yoğunluğundan ve foruma alışık olmamamızdan dolayı cevaplarımız biraz gecikiyor. kusura bakmayın. Bizde bu forumda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz ve elimizden geldiğince sorularınızı cevaplamaya çalışacağız.

teşşekürler

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun.
Web sitenizi daha işler ve zengin hale getirirseniz çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Taşınmışsınız haberimiz yoktu ; eski adresinizdeki tabela da hala yerinde duruyor :)

Merhaba hoşbulduk, evet hala eski yerimizde tabelamız duruyor demek ki çıkarmamışlar:)

@Murat REİS

Bende İzmir'e sağladığı bu imkanlardan dolayı Motis'e Bekire ve Kaan'a cok Teşekkür ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Yeni Mağzaları da hayırlı olsun.

Merhaba arkadaşlar,ilginiz ve güzel sözleriniz için teşekkürler,elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: akon
Aktif pedal bisiklet sporuna destekleri kapsamında bisikletforum.com a kurumsal sponsor olmuştur.
Teşekkür ediyoruz.
Forumdaki kullanıcıların daha fazla ürün çeşidine ve daha çok markaya ulabilmesi anlamında foruma kurumsal sponsor olanların faydası çok büyüktür.

Herkes için hayırlı olması temennilerimle.

Geri