Scudo Sports

Forum sponsorları

Aktif Pedal olarak bir seneyi aşan bir süredir sizlerle birlikteyiz arkadaşlar... Fakat bundan sonrada Bisiklet Forum içerisinde yer alarak sizlere daha yakın olup daha iyi hizmet sunmaya, Specialized, Raleigh, Nirve, Crankbrothers, Joe's No Flats, Minoura, Hydrapak, Pedalite markalarının geniş ve kaliteli ürün seçeneklerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz...

Forumda her zaman olduğu gibi ben Hasan Çağrı ve Emre Akdora her türlü soru ve isteklerinizde sizlereburadan yardımcı olmaya çalışacağız...

İlginize teşekkürler...

Scudo
öncelikle hayırlı olsun şuan elinizde peki spacialized fuse bmx varmı :)

Öncelikler teşekkürler...

Fuse elimizde mevcut ve şuan Kırmızı Etiketli bir ürün fiyatıda 379€ dan 269€ ya inmiş durumda...

Teşekkürler Erkalım...

Aktif Pedal'ında artık aramızda olduğunu bilmek Gerçekten Mutluluk verici...Hayırlısı:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Aktif Pedal'ı da aramızda gördüğüme çok sevindim. Hoşgeldiniz; hayırlı olsun.

@Berkay Benli

@S.GUCLU

@Zuhâl

Teşekkürler...

Hayırlı olsun abi.Müşterilerinize sunduğunuz markaları Türkiye'de En iyi satan sizsiniz.Hoşgeldiniz.Bundan sonra forumda sattığınız markalarla ilgili sorular sorulduğunda Aktifpedal'ı söleyebileceğiz.

Ankara merkezli bir firma olup ümit bisiklet,Kron,maxxis,cst,shimano,pro gibi ürünlerin yetkili satıcısı olan (link) sitemize kurumsal sponsor olmuştur.

Teşekkür ediyor,heriki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Bu bizim için çifte mutluluk oldu sanırım, Hem Çağrı açısından hem Aktif pedal ı aramızda görmemiz açısından. Hoşgeldiniz foruma...

Geri