Scudo Sports

Forum sponsorları

@Görkem06

selam,
her zaman bekleriz yeni shımano servis center 2009 ocak ta orayada bekleriz.yeni şubemiz sohbet ve oturuma müsait, çay-kahve servisi daha rahat olacak.shimano ebsat'dan pro,shımano,cst,kmc ve maxxıs standlarımızda
gelince ortam daha iyi olacak.teşekkürler.

Scudo
hayırlı olsun çağrı abi , şirket kimin diye bakarken senin çıkmasına şaşırdım :D

@Önder Özdoğan

@Hakan Yazman

@ManitoN

İyi temennileriniz için teşekkürler arkadaşlar...
Umarım SPecilized ve diğer markalarımız ile sizlere en iyi şekilde hizmet verebiliriz...

Unutmayın sadece alışverişe değil arada sırada hoşsohbetleriniz içinde sizleri bekliyorum... ocak ayında ders progamım değişene kadar pazartesi ve çarşamba günleri hariç hergün Caddebostan Aktifpedal mağazasındayım...

• Beğen
Tepkiler: pedal-23
Sedat Bey, aramiza hos geldiniz. Herkes icin hayirli olmasini dilerim.

Yeni Shimano Service Center'iniz acildiginda, benim gibi uzakta olanlar icin bir kac kare fotograf eklemeyi unutmayin lütfen ;).

Bisiklet Foruma hoş geldiniz. Sizleri aramızda görmek çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: sedat
@HaliliOzturk

merhaba,
Forum da sponsorluk için shimano servis center tamamlanmadan belki erken oldu ama kışın hem göz aşinası olur hemde bende foruma ısınmış olurum diye düşündüm mağazamız tamamlandığında mutlaka fotoğraf yayınlayacağız.sıcak ilginize çok teşekkürler.

@ulas

sağolasın ulaş,
bende burada olmaktan sizlerle olmaktan çok mutluyum.forumda desteklerinizide bekliyorum.
HAYIRLI İŞLER DİLERİM.

@Tech. Türk

merhaba,arkadaşım
Maxxıs crosmark 60 örgülü-35$
120 örgülü-40$
biliyorsun bunların kevlar miktarlarından ötürü 120 örgülü daha hafif.
umarım bu bilginin sana faydası olur.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Hayırlı olsun.

Türkiye'de 2. bir Shimano Service Center'ın olması gerçekten çok güzel oldu. Umarım Service Center sayısı artar.

Selamlar,

• Beğen
forumumuz destekçilerinin artması güzel hayırlı olsun

@mehmetyesiloren
Lütfi abi teşekkürler,
Forumda sizlerle eski dostlarla bir arada olmak çok güzel.hepimize hayırlı işler bol kazançlar.:)

e-bisiklet.net'e hoşgeldiniz diyor hayırlı bereketli satışlar temenni ediyorum..

• Beğen
peki kırmızı etiketli olduğu için 269 € 4-5 ay sonra yine 269€ alabilcezmi :)

@Hasan Çağrı

Hoşgeldiniz.

Tüm spor camiasına hayırlı olması dileklerimle.

hayırlı olsun. en kısa zaman içerisinde ziyaretinize gelicem.

@çağatay_çankaya

Her zaman beklerim...

Geri