Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyeleri

Scudo
Tüm gününü bu forumda geçirenler sanırım forumkolik oluyor.

Merhaba Arkadaşlar

Artık foruma üye olmak için moderatör onayı gerekecektir. Böylece aynı kişiler defalarca üye olamayacaktır. Onay bekleyen arkadaşlar kahverenginde ve de Onay Bekleyen Üye başlığında görünecektir. Bundan dolayı forumda yasaklanan kişiler foruma yeniden üye olamayacaktır. Lütfen Forum kurallarını bir daha gözden geçiriniz.

Bilginize

Üyesi olduğum bir kaç forum sitesinde mesaj göndermek için üyelerin telefon numaralarına bir kereye mahsus onay kodu gönderiliyor ve üye bu kodu yine bir kereye mahsus girip sınırsızca mesaj atabiliyor. Bu diğer IP takipten daha sorunsuz bir yöntem gibi görünüyor. Tabi işin içinde mesaj gönderimi olduğu için siteye maddi bir yük getireceği kesin. Tek bir bilgisayardan bir kaç üyenin girebileceği düşünülerek yanlış değerlendirmeleri önleyecek bir yöntem olabilir. Sadece bir öneri yanlış anlaşılmasın.

@Mustafa Volkan Koca

Bahsettiğiniz durum çok sık rastlanmıyor aslında.

Üyelik öncesi pc'yi kullanan diğer üye yönetici arkadaşlardan birine mesaj atıp bilgilendirirse hiç bir sorun kalmaz.

ayrıca şöyle bir uygulamada gerekli. ben siteye üye olurken herkes kendi ismiyle üye olsun, nik ile üye kabul etmiyoruz demiştiniz. bende kendi ismimle üye oldum. lakin bunun sıkıntısını çekiyorum. googlede ismimi yazıp her arayan kişi beni kolayca buluyor ve sattığım daha önceki ürün bilgilerine ulaşabiliyor. ismimde öyle bilinen bir isim olsa hadi neyse sorun etmeyeceğim. insanın kişisel özel bilgileri böyle ulu orta deşifre edilmemeli diye düşünüyorum. yeni bir üyelik almak değilde bu mevcut üyeliğimi nikli üyeliğe çevirmek istiyorum böyle bir uygulama istiyorum.

Zaten foruma isim soyisim olarak üye olunuyor. Rumuzla üye olan kişiler yavaş yavaş kaldırılıyor. Şuanda kayıt sistemi moderasyon onaylıdır. Emin olun forumda kalıcı kişiler kendi kullanıcı adlarıyla kayıtlı kişiler olacaktır.

Kullanıcı değiştirme bölümünde rumuz kullananlar sürekli olarak isimlerini değiştiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Forum yavaş yavaş düzene giriyor. Bu gelişmeler bizleri gerçek kişilerle muhatab olabilmek adına mutlu etmektedir. Böylece aynı kullanıcı farklı adladla foruma birden fazla kez üye olamayacak, harika bir haber.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar.

Üyelik kabulunde daha seçici olabilmek için Gerçek isim önceliği önemli.

Örnek vermek gerekirse :

Halil Uygun
H. Uygun
Halil

Yukarıda yazdığım örnekler kabul görebilen tarzlarda.

Ve üyelik formu doldurulurken lütfen profil bilgilerimizi boş bırakmayalım.

Bu şekilde daha sağlıklı üyelikler alacağımızı düşünüyorum.

Evet bu gerçeten iyi olmuş...Ondan sonra 30.000 üye var ama kullanıcı olarak 300-400 kişi online oluyor yani...

ikametgah ve noterden nufüs cüzdanı suretide istensin..

Sahte isimle kaydolan birsürü üye var.

@Goflet

Çözüm ve farklı yaklaşımlar üretmeye çalışırken ,

Çocukca söylemlerinizi kendinize saklarsanız memnun oluruz.

Yada şöyle yapalım ; siz ön ayak olun yarın Nc. örneğinizi bana gönderin olurmu ?

benim kim olduğu herkes biliyor.bilmeyende bir bilenden öğrensin.

ayrıca ismim imzamda yazıyor.

bu laf koyma huyundan da vazgeçelim mümkünse.ben kimseyi incitici yada hakaret edici birşey demedim.

ama siz çocukça diyerek beni küçümsüyorsunuz bir çeşit hakaret ediyorsunuz.

neyse.

• Beğen
Tepkiler: dantelk
Forum adına gayet güzel bir yenilik olmuş. Forumu güzelleştirme çabalarının devamını bekliyoruz.. Emeği olanlara da teşekkür ediyorum..

@Süleyman Uzunköprü

nick kullanıldığında bot ile mi muhattab olduğunuzu sanıyordunuz :D

@Goflet

Laf koymadım ,
Söylemek istediğimi direk söyledim.

Nüfus cüzdanı sureti ve ikametgah diyen herhangibir kişiyede aynı cevabı yazardım.

Tavrım size özel değil ,

evet gelişmeler çok güzel şahsen ben adımı soyadımı yazıp yanlış bilgiler vermeden üye oldum ve kendimi bu forum sayesinde baya geliştirdim ve profilimi de kıdem yükseltiyorum burdan forum yöneticilerine madaratörlere kolay gelsin diyorun bu forum başka forum :):D:D:)

@Halil Uygun

Yazmayın işte öyle hakaretvari kimseye.Yazılanı beğenmemiş olabilirsiniz ama bu yinede hiç tanımadığınız birine hakaret etme hakkı vermez.

He güç bende herşeyi yaparım diyorsanız o ayrı.Tabi burasının gerçek dünya olmadığınıda hatırlatayım

boş yere tepki almayın derim.

Geri