Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyeleri

@Murat REİS

Reisimin eline sağlık diyorum.

Birden pc seslendi valla güzel olmuş.:)

Hayırlı olsun.

Sevgilerimle.

Scudo
Öncelikle bisikletforum ailesine hayırlı olsun.............

@KoraY1459

Arkadaşın yazdığı gibi radyonun açılabilmesi için flatwiever son sürümün yüklenmesi gerekiyor.Bu programa
(link)
adresinden en güncel sürümlerine ulaşabilirsiniz."zum download" yazısına tıklamanız yeterlidir.
Firefox tarayıcısı otomatik olarak kurmakta ve güncellemektedir.Ona da buradan ulaşabilirsiniz:
(link)

Teşekkürler

@propcadmin

Herkes birbirine sorup tarif etmeye çalışırken işe kökten çözüm getirdiniz.. Tebrik ve teşekkür eder , selamlarım.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Reis uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz bir konuydu bugune kısmetmiş geç olsunda güç olmasın demişler.
Hepimze hayırlı uğurlu olsun.

Forumumuza hayırlı olsun. Elinize sağlık.
İyi eğlenceler.:)

zamaninda istemistikde red edilmisti?. karar deisikligini merak ettim dogrusu.
hayırlı olsun

@KoraY1459

Cıkan popup bloke ediliyordur, ondandır... (Türkçe'ye bak ya, ne dejenere oldu...)

@suskun

selam teşekkürler.

Radyo ve chat hadisesine sizinde dediğiniz gibi baştan olumlu yaklaşmadık haklısınız.

Ama bugün gelinen noktada bisikletforum.com bünyesinde yöneticiler olarak üyelerimize eğlence alanlarıda oluşturma konusunda hemfikir olduk.

Bunun yanında Bisikletforum Radyo-chat sistemi şimdilik test yayınındadır.talebe ve değerlendirmelere göre kalkabilir ya da yayına devam edebilir.

saygılarımla.

Sorunu hallettim..Artık radyoya girebiliyorum..İlgilenenlere teşekkür ederim.

Radyo bir süre bakımda.geliştirmeye çalışıyoruz.Radyo banner inin gördüğünüzde anlayın ki yayındayız.

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
@Murat REİS

Bizi fazla radyosuz bırakmayın ama. şimdiden özledik onu..size kolay gelsin..;)

Selam. Satış kısmına koydugum burdaki ürün satıldığı için bölüm modlarından birine mesaj çekecektim. Bülent ÖZER nickli bölüm yoneticisinin nickine tıkladıgımda erişim için yetkim olmadıgını söyleyen bir mesaj alıyorum. Ben de başka bir mod olan Hakan Yazman 'ı denedim ve ona duzgun sekilde mesaj atabildim. Sanıyorum başka bir kaç üye daha vardı profiline ulaşamadıgım, ama şimdi hatırlamıyorum hangileri oldugunu.

Belki bilerek yaptıgınız birşeydir bilemem. Gözden kaçan bir hata olabilir diye bu mesajı atıyorum. Bilginize.

aynısı bndede oluyor Bülent abinin profilini göremiyorum ama Hakan abininki görünüyor !!

Arkadaşlar bu sıkıntıyı zaman zaman bizde yaşıyoruz özellikle Mod. yardımcısı olan arkadaşlar için ama yakın zamanda düzelecek bu sadece sizle değil bütün forumla ilgili bir durum...

Ama kullanıcı arama motorundan üyeyi bulup profiline bakabilirsiniz...

arkadaşlar selam.bizlere msj atmak için en uygun yol herhangi bir mesajımız yada ilanımız içerisinde, solda avatarımızın üstündeki ismimize mause ile sol tıklayın açılan menüden bize ulaşabilirsiniz. herzaman yardıma hazırız. mesela hemen resmimin üstündeki ismime sol tıklayarak bunu deneyebilirsiniz.

@Bülent ÖZER

Bende genelde bu yolu kullanıyorum...teşekkürler.

eğer bir sorundan kaynaklanırsa durum inşallah çabuk düzeltilir yoksa böye bir uygulama çok garip duruyor ve mantıksız geliyor...
her nekadar profilleri gizli de kalsa mesaj atmak için anasayfanın alt kısmında forum yöneticilerini gösteri tıklayarak yöneticilerin sağ taraflarında öm linkinden mesaj atabiliyoz...
https://www.bisikletforum.com/showgroups.php

Geri