Scudo Sports

Forum üyeleri

Yılbaşına doğru da kura çekelim herkes birbirine hediye alsın. Belki kıl olduğunuz insandan hediye alınca mutlu olursunuz filan. Bakın ne yaratıcı bir insanım. :) Bir de hediyelerde standart olması için fiyatında alt üst limitler belirtiriz; kapitalizme de katkımız olur. :) :) :) Ne eğlendim ne eğlendim...

• Beğen
Tepkiler: BuRroM
Scudo
Altın günü olsun diyecem de o da modernize edildi artık. Dolar günü yapıyorlar. He feminen olur derseniz gidin kahvede oyun oynayın. Ben zeytinyağlı dolma, su böreği ve bilimum tatlılarla olmayı tercih ederim. Sonra fotoğrafımızı da çekeriz geniş açılı; koyarız fotoğraflarımızı ev içi organizasyonlar bölümüne. :):)

• Beğen
Tepkiler: rojava
bu sadece bir öneriydi, daha geyik öneriler sunarak dalga geçmenin bir manası olduğunu sanmıyorum.
ayrıca insanların ayın üyesi seçilebilmek için gerekli gereksiz her türlü mesajı atacağı belli olan bir gerçek. böyle bir şey forum sağlığı açısından pek iyi olmaz.

Diğer önerilere daha geyik dediğine göre, ilk önerinin de geyik olduğunu kabul ediyor olmalısın. Kimi insan vardır tiye alarak tavır koyar; kimi insan vardır suratını asar despotluk sergiler; kimi insan vardır benim gibi yerine göre doğru bulduğunu yapar. ;) :)

@mcyc

• Beğen
Tepkiler: rojava
Puan sisteminin bile suyu çıkmıştı. Güncel haberler kısmına gereksiz gereksiz haberleri yazıyorlardı , artık bazı kişiler puan almak için ne yapacağını şaşırmıştı yani sistem amacından sapmıştı. Ben bu yüzden puan sisteminin kalktığına sevindim.
Burası zaten bir tür bilgi paylaşma , yardımlaşma platformu herkes içinden geldiğince diğerlerine yardım eder bilgilerini paylaşır. Bunları yaparken kimsenin puan kazanmak , ayın üyesi seçilmek gibi bir amacı olmamalı.

Ara sıra ''sırf sıkıntıdan patladığım için'' ben de açılan konulara cevap veriyor olsam da, ''Forum Cafe'' bölümünü çok gereksiz buluyorum. O kadar boş, o kadar gereksiz konular açılıyor ki, bir süre sonra forumu gezerken o kısma girmeden kapatıyorum sayfayı. Ne olur; ''bisiklet'' ile ilgili bir forumu, amacına uygun olarak kullanalım, bu tip ''geyik'' içerikli şeylere -çok fazla- yer vermeyelim. Geyik yapılabilecek bir çok forum varken burada saçma sapan, kimsenin bir işine yaramayan konular açılması komik oluyor biraz.

teşekkürlerin çetelesinin tutulduğu bir forumda ayın üyesi kan çıkar mazallah, eğlenmeyi bilmedikçe eğlenmenin ne anlamı var ki ?...

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve Sercan
@tnt

Benden Ok. FAzla ciddiyete gerek yok arada bu tarz şeyler olsun ..

• Beğen
Tepkiler: klavyeci
Arkadaşlar selam.

Bisikletforum radyo ve chat odası deneme yayınına başlamıştır.Radyo ve chat odasına girmek için reklamların altındaki radyo banner ına tıklamanız kafidir.

Radyoyu ilk kez dinleyecekler için eklenti yükleme uyarısı gelecektir.Eklenti kısa zamanda yüklenmektedir.

Chat için lütfen Radyo sayfasındaki Login butonuna basarak bir nickname seçiniz.

Hayırlı olsun.

Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun..Güzel düşünülmüş..Ama ben giremiyorum nedense ? Tıklıyorum hiçbir şey çıkmıyor. (Beyaz sayfa dışında) Bunu nasıl halledebilirim ?

Vatana devlete millete ülkeye 70 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına AB ye gelmiş geçmiş bisiklet alemine tüm bisiklet severlere ve tüm bisiklet forum ailesine hayırlı uğurlu olsun :D

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun..Güzel düşünülmüş..Ama ben giremiyorum nedense ? Tıklıyorum hiçbir şey çıkmıyor. (Beyaz sayfa dışında) Bunu nasıl halledebilirim ?

FlatViewerSetup41629.exe dosyasını manuel(el ile) kurmanız gerekiyor..
google dan arayıpda bulabilirsiniz

@Murat REİS

Sorun da orda zaten :( Kurulacak bişey çıkmıyor ? Nasıl halledebiliriz bunu ?

Ellerinize sağlık. Forumumuza ve bisikletseverlere hayırlı olsun :)

@KoraY1459
eli ile kur (manuel) kısmına tıklarsanız dosya geliyor zaten ya da altta bulunan linkten de kurabilirsiniz...
ff bu eklentiyi oto kuramıyo...

Hayırlı olsun hepimize, herkese iyi eğlenceler :)

Geri