Scudo Sports

Forum üyeleri

hoşgeldin 3000

sanki yeni yıl kutlaması gibi oldu.

Scudo
hoşgeldin iyiki geldin kardeşim çok şanşlısın 3000 ci üyemiz iyi forumlar

ooo 3000. ci üye okadar oldumu yaw :) az uz bi rakam deil bu gercekten . Türkiyede 3000 bin bisiklet sever ve daha kayıtlı olmayan ne kadar insan vardır kimbilir ..
benden de bi hosgeldin

Şuanki üye sayısı: 6.754... :) 10.000'i görürüz gibime geliyor yaz başına kadar.

Bu mesajlar geçen sene yazılmış. Üye sayısı 7000' e yaklaşıyor.

sırf merakımdan baktım arkadaş sanki 3007nci üye gibi. 3000 den 3006 dahil üyeler meaj yazmadığından olsa gerek sıra kaymış... sırasıyla eğer yanlış bakmadıysam : dOsT3000,campo,fuzuliabi,barracuda,ayazan,cemalettin,aggalorve3006, şu saat itibarı ile xerxez adı üye 6791nci üye hayırlı uğurlu olsun. yeni üyeler kazandırabilirsek ne mutlu bize.

ben aslında her konuda sanssız biriyim nasıl olsuysa gecen senelerde forumumuzda 3000. üye olmusum:D daha nice kazasız belasız bol pedallı 1000lere..

Google Talk -artık Gmail içinden de açıldığı düşünülürse- giderek daha fazla insan tarafından tercih edilen bir anında mesajlaşma platformu (artık antikleşmiş olan ICQ'dan çok daha fazla kullanıldığı ise kesin). Profilimize Gtalk adresimizi de yazabilsek çok şahane olacak.

Son zamanlarda online üye sayısında gözle görülür bir artış var. 1-2 ay öncesine kadar öğlen ve akşam saatlerindeki online üye sayısı 200 ila 400 arasındayken bu sayı 400 ila 600 e kadar çıkmış durumda. Hatta en fazla online kullanıcı sayısı 700 e ulaşmış durumda. Umarım bu sayı daha yüksek bir ivmeyle artmaya devam eder...

Bunda okulların tatil olmasının payı olabilir;elbette ki de genişliyoruz...

Online üye olan kişi sayısı belli dakikalarla ayarlanabiliyor.
Yani; son 10 dk içinde online üye sayısı 100 ise, onu bir saat yaptıkları zaman 1000 kişi gözükebilir.Halbuki adam 5 dk girdi-çıktı foruma ama 1 saat boyunca forumdaymış gibi gösterilebiliyor.
Bazı forumlar o zaman aralığını büyük tutarak, aynı anda online üye sayısını çok göstererek sitelerine prim yaptırma cinliğine gidebiliyorlar..Bisiklet forumda nasıl bir uygulama var bilemiyorum.

@Mr. Biggs

Böyle bir uygulama varsa da kasti olduğunu zannetmiyorum....
Bu form da bisikletseverler ve yandaşları bulunmaktadır...Fazlasına ihtiyaç var mı bilemiyorum?

10000. üyemiz ardaricak olmuş :) Teknik olarak tabi. veritabanındaki 10.000 nolu üye. Sanırım gerçekte 10000. ci üye farklı olabilir, daha önce silinen kayıtlardan dolayı :S

10.000. üyemiz aramıza hoş gelmiş, hep birlikte el ele nice 10.000 lere..

o kadar olmuş da yarısı bile online olmuyo hep belirgin kişiler ama buda bi başarı

Geri