Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyeleri

Bayan ya da hanim "kadın" kelimesinin yerini tutmaz. Erkek kelimesinin karşılığı kadın kelimesidir.

Kullanımları şöyledir:

Bay Ahmet, bayan Semra

Salondaki insanların çoğu erkek,

Kürtaj yasasına kadınlar tepki gösterdi... gibi

Scudo
evet kardeşim, Türkiyemizde kadın bisiklet kullanıcısı az. bizim hanım kızlarımız, saçımı nasıl yapayım, ay yarin manikür pedikür yaptırayım derdindeler. kim bisiklet alacak da, kim bisiklet sürecek.. ohooo... aslında genel bir sorun bu... Türkiye'de ne yazik ki bisiklet hala yaygın kullanılmıyor

Ali abicim haklısın..

Forumda zaman geçiren bir kadın olarak şöyle ifade edeyim:

"Bayan" kelimesi hitap biçimidir, "kadın kelimesi" cinsiyet belirtir. Sayın cenkduran da bunu ifade etmiş.

Forumda bayan arkadaşlar var ama erkeklere göre sayıları az.Bu yüzden pek rastlanmıyor :)

Foruma üyelerden çok üye olmayanlar giriyor tabi %90 ı üye olmadan gidiyor. Acaba insanları nasıl çekebiliriz foruma.?

Haklısın Savaş abi

@Süleyman Yılmaz öncelikle senden çok özür diliyorum. Mesajım çok çok yanlış anlaşılmış.

Konu içeriği : Bisiklet Almama İzin Vermiyor! Yardım - BisikletForum

Öncelikle kesinlikle arkadaşla asla ve kat'iyen dalga geçmedim onu rencide etmeye çalışmadım onu küçümsemedim. Mesajımda asla böyle bir ima yoktu ama buralara çekilmiş.

Bu mesajımın bu noktalara gelmesinin sebebini insanların konudan bi haber olmasına bağlıyorum. Konu da espriler, şakalar hava da uçuşuyordu bende bu bağlamda arkadaş 120 Tl'ye bisiklet alınır mı deyince böyle bir mesaj attım. Benim kast ettiğim o paraya bisiklet alınamayacağı idi ama herkes sanırsam ülkenin de son günlerde ki durumundan dolayı baya bir sinirli espri kaldıramaz hale gelmişler. Ben 16 yaşındayken günde 1 lira ile okula giderdim gelip lütfen kimse bana ajitasyon yapmasın.

Arkamdan şerefsiz diyenler bile olmuş. Mesajımda ne kadar büyük bir art niyet gördün de böyle bir mesaj yazdın. Burada haksızken daha da haksız duruma düşmek istemem. Ama o Ali Ç midir nedir o lafları inanın gece gece beni sinir etti. Ne şerefsiz demediği kalmış ne de beni zengin bir para azgını yapmadığı kalmış. 2000 Tl bütçem var bisiklet arıyorum konum sanırsam beni baya bir zengin etti tabi o parayı yıllardır biriktirmeye çalıştığımı bilemezsen böyle olur. Sen o ön yargılardan kurtulup insanları böyle haksız yere saçma sapan itamlarla suçluyorsun ya Allah seni bildiği gibi yapsın arkadaş. İmanla paranın kimde olduğu bilinmez demişler. Bu söz sanırsam senin gibi ön yargılı insanlar için kullanılmış.

Süleyman Yıldız arkadaşım senden de özür dilerim. Umarım sen de mesajımın seni rencide etmek için yazmadığımı anlamışsındır. Zaten senden büyük bir tepki gelmemiş yaşına bakarak biliyordum böyle bir şey yapacağını. Senin yaşında iken acaba böyle bir mesaj alsam ne olurdu diye düşünerek yazmıştım mesajımı. Konu amacından sapınca bende ona uygun mesaj yazdım neyse ki durumu kavramış bazı sözde şerefli insanlar gibi küfüre sarılmamışsın. Ama bazı sözde kendini olgun sanan birileri küfürleri saydırmışlar.

Buradan admin arkadaşlara da teşekkür ederim. Bana şerefsiz deniyor para azgını firavun deniliyor ve mesaj halen yayınlanılıyor. Hadi arkadaşın ceza almasını falan geçtim bu forumda böyle küfürler adminlerin gördüğü halde nasıl yayında kalır anlam veremiyorum. Yıllardır takip ediyorum 1 kere bile küfür görmedim ben bu forumda. Son kez bana şerefsiz diyen kişilik hariç özellikle Süleyman arkadaşımdan ve rahatsız ettiğim diğer arkadaşlardan özür dilerim.

Ben mesajınızı ilk okuduğumda esprili bir yaklaşımda bulunduğunuzu düşündüm.Ancak neresinden tutulursa öyle anlaşılacak bir yorumdu, öyle de olmuş nitekim.

Umarım kardeşimiz kırılmamıştır.Size karşı ağır hakareti de forum ahlakıyla pek bağdaştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
Bence komikti. Ben okudugumda hic gelir seviyesi ile ilgili dusunmemistim mesajini. Daha cok ailenin bisiklete izin vermemesi, Suleyman kardesimizin 16 yasinda olmasi ile ilgili bir espri olarak dusunmustum. Kimsenin ciddiye alip rencide oldugunu sanmiyorum ki Suleyman kardesimiz de "Ciddi birsey konusuyoruz, sulandirmayin" tarzinda cikismis sadece.

Kotu soz sahibine aittir. Bu forumda kimsenin maddi gucuyle birseyleri ispat veya baskasini ezme gibi bir haleti ruhiye icerisinde oldugunu dusunmuyorum zaten. Paraya gelene kadar bilgisiyle birbirini ezmeye calisan nicelerini de gorduk :)

Su mesaj bile olgunluk gostergesi.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
Gerçekten bu nasıl artıyor? Forumda zaman geçirmeyle alakalı mı? Bu arada konuyu hortlatıyorum merak ettim ne yapayım :)

@Enes Düzgören eskiden kalan önemsiz daha doğrusu etkisini yitirmiş kademeler diyebiliriz. Çünkü ayarlarınızdan istediğiniz bir şeyi yazabiliyorsunuz.

Şahsen post kasma derdinde olsam 2008 den beri şu an mesaj sayım kaç bin olurdu bilmem ama hiç gerenk yok ... ;)

Merhabalar,

Daha önce gündeme geldi mi bilmiyorum, başlığı da serbest kürsü görünce kıymetli bisikletforum yönetimine iletmek istedim. Üyeliğimden bu yana baktıkça dile getirmek istediğim bir durum, bisikletforum.com'un diğer forumlardan farklı bir ara yüzü, kendine has bir rengi ve düzeni var buda gayet sorunsuz işliyor maşallah. Alışageldiğimiz kullanıcı seviyelerine göre olan mavi renkleri biraz daha renklendirmek daha uygun olmaz mı? Örnek veriyorum x kullanıcının 120 mesajı var Aktif Üye durumunda bu üye için mavi renk, y kullanıcısı 500 mesaj ile adını kestiremediğim seviyede kahverengi gibi.. Hatta olayı biraz daha abartıp forumda yazdıkları ile belli bir bilgi/birikim seviyesinde olduğu düşünülen nadir kişilere ünvan dahi verilebilir. Teknik bir konuda cevap yazıp yönlendiren kişinin ünvanının olması daha hoş olmaz mı?

Bahsetmiş olduğum üyelik sadece forum ana sayfasında ki online kısım için geçerlidir.
USER1.jpg

Pedal çevirdiğim süreçte (üyeliğim öncesinde de) bu oluşumun bana çok faydası oldu faydalandım, bilgi ve önemlisi birbirinden güzel dost edindim. Forumun daha iyi olabilmesi hususunda bu yazdıklarım naçizane bir fikir, geliştirilebilir ya da ciddiye alınmayabilir.

İyi forumlar, esen kalın.

ben msj sayısına göre hiç bir zaman üyeye bakmadım...
üye vardır Serbest kürsüde lak lak yapar msj sayısı artar ama donanım ile ilgili bir bilgi msj kolay kolay yazmaz. Bu yüzden çok katılmadığım bir özellik

@Anıl Erdoğan katılıyorum kimseye bir katkısı olmayan binlerce mesaj alakasız resim paylaşımı yapsam bu benim faydalı bir üye olduğum anlamına mı gelir

@Anıl Erdoğan

Yönetici olmuş olsaydım lak lak yapıp mesajla aktiflik sağlayan ve forumun db'ini şişiren kullanıcıları uzaklaştırabilirdim. Bunu da düşünebiliriz :)

@zagnos Olayın faydalı olup olmamakla bir alakası yok, siz çook yanlış anlamışsınız.

Geri