Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@Kudret Kurtcebe Evet bu iş birazda kalori yakmak ile alakalı.Bende çok hızlı yakarım.Günde yarım saat sürdüğüm halde sadece haftada bir gün 35km sürüyorum 5 kilo verdim 3 ayda...

Scudo
172 cm - 85 kg. Askerlik için aile hekimine gittiğimde, raporuma hafif arızalı yazmışlardı.

Yaş 22, Boy 1.70 Kilo 60.

Şöyle haftada 5 kilo verdim diyenlere hayranım yaa benim boy 180 kilo 78-79.. seker yok haftada ortalama 4 gün spor yapar toplam 20 km civari kosarim ağırlık filan bisikleti saymıyorum bile... hayatımda iki kez 70 in altına dustum birinde çok hastalanmıştım ölüyordum diğerinde de o hafta evleniyordum :krktm:

boy 86 , kilo 176

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
98'den 72 73 bandına indim. Şu an 77 kiloyum. Yağ oranım aşırı. Jinekomasti de söz konusu. Kanser tedavisinde aldığım ilaçlar kortizon vs. Bu durumun sebebi sanırım

1.78'e 70 kilo.

65'e insem yeter.

Yaşım 24 standart dışı olarak boyum 1.98, kilom 60 ile 63 arası değişiyor 2005ten beri istediğimi yiyip içebiliyorum. Bütün gün yatsam da sabah akşam spor yapsam da hiç bir değişiklik yaratmıyor. Çok şükür hiç bir sağlıksal problemim de yok. :)

• Beğen
Tepkiler: olympos
104 kilo ile başladıgım bisiklete şuan 86 kilo olarak devam edıyorum ve 176 boydayım:)

Söylemesem daha iyi olacak :suspus:

Boy 1.86.

14Haziran'da 105. küsür iken şu an 101.5 kiloyum.Spor salonuna ara verip (haftada 1 gün bacak ve göğüs antremanı sadece), haftada ortalama 4 gün bisiklete biniyorum. Hedef; kas kütlesi kaybetmeden 90'a inmek. (90'ı gördüğüm gün kendime ödül olacak Mavic Cosmic jant seti alacağım inşallah :) )

1.85 boy . kilo 130 bugün 15 km yol yaptım 1 saatte. Yolun yarısından çoğu rampa .bisikletim salcano 27,5 mtb.ustallara sorum olacak lastikler 27,5x2.20. 1.15 -1.55 taban ile değiştirmeyi düşünüyorum fark eder mi

Askerlik muayenesinde ölçtüler 1.86 boy 88 kilo çıktım şöyle bir kollarımi sıktı bana yumruk at dedi sonrada sen koç gibisin paşalar gibi yaparsin koçum dedi :)

Sadece bisikletle kilo vermeye çalışmak yerine birazdaha az yiyin o zaman daha çok kilo verirsiniz

Geri