Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@Kudret Kurtcebe Ekmek çok az , şeker hiç yoktu zaten sevmiyorum şekeri . Su fazla içiyorum birde kahve çok içiyorum başka sıvı almıyorum .

Scudo
Boy 181 cm kilo 83 - Bundan 2.5 ay önce 94 kiloydum. Yol bisikletine geçtim, protein ağırlıklı beslenmeye başladım ve 11 kilo verdim. Hedef 70-75 arası.

• Beğen
Tepkiler: sinanaga
@samet akkaya

,sizin metabolizma yavaş çalışıyor sorun burda ,benim hızlı ben iki adım yürüsem yakarım .
110 kilodan inenler var yağ yüklenerek evet yalnış duymadınız,kuzu etine dönün tavuk-dana- bunları unutun kahve fazla içmeyin günde 1 tane kahve için, içine bir çay kaşığı hindistan ceviz yağı kullanın ,halis tereyağlı yemekler yiyin ,sebze yemekleri ,örnek fasulye ayşe kadın,
tahılları kesin,pilav makarna azaltın buğdaydan yapılan ne varsa karantinaya alın ,bisiklet sürerek zor zayıflanır ama ağza disiplin uygularsak netice alırız ,aşırı su ,hücreleri şişirir dengeli su içmek gerekir

@sargonnas

yol bisikletinde 200 km 'de yüzde 70 yağ yüzde 20 karbonhidrat yüzde 10 protein yüklenince sorun asla yaşamadım.

Başlamadan önce 70 kiloydum. 1 hafta sonucunda 66 oldum. Şuan 65 civarı kilomu koruyorum. Boyum 1.76 civarı.

@YigitOzturk

yaşın 15,ideal olanı yakaladın ,doğru beslenirsen ilerde fırtına gibi bir bisikletçi olursun.bir kilo almanda mahsur yok

186cm/86kg. Bisiklete başlamadan önce de 93kg civarındaydım. Yaklaşık 2 yıllık bir sürede sağlıklı bir şekilde 7kg vererek 86kg'ya düştüm. Son iki haftadır disiplinli bir şekilde havuzda yüzmeye çalışıyorum. Ve farkettim ki üst vücuttaki yağları atmak için yüzmek daha ideal. Şu an güç ve hafiflik anlamında iyi bir kiloda olduğumu düşünüyorum. Belki önümüzdeki yıllarda kalan yağlarımı eritip, üstüne birkaç kg kas ilave edebilirsem, %9 yağ oranında 81-82kg'ye düşebilirim diye düşünüyorum... En sevdiğim bisikletçilerden Fabian Cancellara da 186cm/81kg diye hatırlıyorum...

173 boy.. kilo evlendikten sonra 74kg'dan 86 kg a kadar cıkmıştım ama bisiklete tekrar abanınca uzuuunn süredir 80-82 arası gidip geliyorum, istikrarlı gidiyorum. :)

105 vites grubu gibiyim :D

1.86 boy 82 kg .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet ile değil de diyet ile kilo veriyorum ben

179-64 Kiloyum Yaş 17 Kilo almaya çalışıyorum ama kilo nafile bacaklar şişmeye başladı :D
IMG_20160713_200617.jpg

1.70/74 :(( Bu cumartesi Atkinson diyetine başlıyor,günde en az 10 km.koşup 45 km.bisi yapmaya başlayacağım.Fitness çalışmalarınada başlayacağım haftada 5 gün.Amacım 3 ayda 60 kiloya düşmek.

@Aytaç DİREK Kilo normal bence hiç düşmeye gayret etmeyin ben 179-64 den 70e çıkmaya çalışıyorum :D

@SagFan
Seninle 20 yıl sonra görüşelim:) Evlen,çoluk çocuğa karış da bir hele.Bir daha görebiliyormusun o kiloları bakalım?

190 cm- 84 kg
+5, -1 olur bazen

Boy: 176
Kilo: 76 ve bu kilonun yarisi cilginlar gibi yag. :(

Geri