Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

94'den 75 kilo 1 yıl :) hergun işe bisikletle git gel, aylık 580-600 km arası yapıyorum. Arada iş çıkışı yolu uzatıp nabız odaklı antreman yapıyorum. Sonuç 94kiloyken ortalama hız 22km iken, su an 31km/s :) Boy 1.68 fakat bacak kaslardan dolayı kısa duruyorum :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
tüm mesajları okumadım. o yüzden daha önce yazılmışsa kusura bakmayın. bisiklet sürmek , her gün kilometrelerce sürseniz bile , size kilo verdirmez. kalori hesabı ile günlük almanız gereken miktarı bilip. öğünlerdeki protein karbonhidrat ve sağlıklı yağları ayarlayıp , şekerden uzak durarak kilo verebilirsiniz. hele bir de haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı yapabilirseniz vücudunuz şekillenir. geçenlerde bir tura katıldım. moladan önce epey zorlandık. nefes nefese attık kendimizi çimlere. bir baktım bir kaç kişi bir ellerinde tablet çikolata bir ellerinde kola... :) sonrasında da sonuna kadar açılmış ciğerlere bir güzel sigarayı doldurdular... ovvv dedim öyle ölmezsiniz kendinize füze atın :D

Selamlar ben 98 kıloydum su an 96 kıloya dustum boyum 1,86 ama ben sadece hafta sonu hafta resmı tatıller olursa kullana bılıyorum

Kilo 72
Boy 176

Hergün okula bisikletle gidip geliyorum aylık 200 -300 km yapıyorum , 80 kilodan 72 ye filan düştüm boy ise 1,78

Sadece yokuş çıkmaya çabalayarak 1,5 senede 11 kilo verdim..Yediklerime,içtiklerime dikkat filan da etmedim..Rejim filan yok,başka spor yok..Uzun kmler sürmek,şehir dışına çıkmak yok..
%5-20 civarında eğime sahip,birkaç kmlik bir rotada git gel yaptım,hepsi bu..3-4 tane yerde bu sürüşlerimi yapıyorum..

88 kiloydum,şu an 77'yim..En düşük viteste eski şehir bisikletimle çıkamadığım yokuşu,bugün yol bisikletimle büyük aynakolda ayakta sürerek çıkıyorum..Sırf yokuş çıkmak için yol bisikleti aldım..Hatta yokuşta çok terlettiği için kaskımı bile sattım..
Alaphilippe gibi,küçük ama zorlu yokuşları seviyorum galiba:hhhhhh:

Kilo vermek isteyenlere,bu yöntemi öneririm..Yalnız sabırlı olmak lazım..Çok zorlamamak lazım..Birkaç sefer çok zorladım kendimi..Yokuşlardan çok geri dönmüşlüğüm de var..
Zamanla hem form tutuyorsunuz,hem de kilo veriyorsunuz..:harika:

@Triban
Aynen öyle bende yazın yokuşlara çıkacagım full yararı göz görür şekilde oluyor.. Dağ bisikleti ile yaptıgın egimleri yol bisikletiyle daha hızlı çıkarım sanırım..

@rhaegar

01.06.2019 - 88,4

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Boy: 175 cm
Subat 2019: 81.5 kg
Mart: 76 kg
Nisan: 73 kg
Mayis: 70 kg

Interminent fasting yaparak bu sonuca ulastim.

19:30 - 12:30 arasi hic kalori almadim.

• İnanılmaz
Tepkiler: Demir Atlı Adam
2016 haziran 102
2017 haziran 94
2018 haziran 88
2019 haziran 82...şaka 90 :agla:

Boy 1.72
Kilo 68
Göbekten dertliyim...

Boy 1.70
Kilo 60

Benim kilo dalgalı kur gibi
Temmuz 2018 - 92 kilo
Ekim 2018 - 80 Kilo
Şubat 2019 - 90 Kilo
Haziran 2019 - 82 Kilo

• Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
Boy 1.75

Şubat 75 kg

Şu an Kilo 70kg

@Arkockutay
Güncel kilom 70 oldu şuan ama artık fizyolojik sınırımdayım galiba.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Çağdaş78

Neyin fonksiyonu:okyrm:
Galiba zamana(yaşa) göre

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Geri