Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
Bence bu konuya hiç girmemeliymişiz. ?

1.75 boy, 77 kg.

Bu konu beni yerden yere vuruyor.
Tip 2 diyabetim var insülin direncim var bozuk beslenmem var günde 40-45 dk spora zamanım var ama düzenli yapamıyorum uyku apnem var gece cihaz destekli uyuyorum 15 yıl kadar mtb kullandım 4 yıl citybike 6 yıldır yol bisikleti kullanıyorum tedavi sürecinde 130 kg.a kadar çıktım şimdilerde kilo vermem sabit kaldı 95 kg.ın altına bir türlü düşemedim

@Snakedoctor

tıpkısının aynısıyım. ramazanda 3-4 kilo veririm muhtemelen. direk göbekten gidiyor, güzel oluyor.

@İkinci.JR

Allah şifa versin.

@İkinci.JR
boyunuzu yazmamışsınız. geçen yıl check up 'a girince farkına vardık her hastalıktan 250 gr mevcutmuş. dr bu hızla gidersen birkaç yıla şeker hastası olacağımı söyledi. geçen yılın üzerine 14/15 kilo daha koydum. bu yıl bakalım ne gibi ilerlemeler görülecek . benim şahsi fikrim ne kadar spor yaparsan yap sağlıklı ve sürdürülebilir bir diyet yapamadıktan sonra kilo almak kaçınılmaz. en komiği de doktorun bana spor yapıyor musun demesiydi :)

size de geçmiş olsun diyorum.

@ippon

Düzenli spor ve normal bir beslenme ile kilo vermek çok mümkün. daha hızlı kilo vermek için düzenli spor ve diet öneriyorum :)

Son düzenleme:
@ippon

(2017 Mayıs) Diyetisyene gitmiştim, konuşmamızda şöyle spor yapıyorum, böyle atlarım, böyle zıplarım, aslan tuttum, fili dövdüm dediysem de beni ilgilendirmiyor, yeme alışkanlıklarınızı düzenlememiz gerekiyor demişti. :tskler:
Ben sporu tabii hiç bırakmadım ? ve diyet yaparak 110 kilodan 92 kiloya indim hala kilo vermeye çalışıyorum.

Çok uzun süredir değişmemekle beraber 178 boy 60 kilodayım.

@ippon

Başkanım lütfen açık etme :) güç kalkanlarını devreye sokarım

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Gökay Akçay
Olayı tamamen yanlış anlamışsın :)

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Gökay Akçay
Kese kağıdı çözer boy işini :kötü: ayağının altına koy uzarsın :)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
1.82 boy, 82 kg.

1.83 boy 85 kg ?

1.82cm 99.5kg ? 100 degil

Geri