Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@NS.
Son olarak incelenmesi gereken konu ise vücut geliştirme ile ilgili oluyor. Burada performans, yağ yakılmasından çok daha önemli bir konu olduğu için özellikle ağır antrenmanlar yaparak kas kütlesini artırmaya çalışan kişilerin mutlaka tok karnına egzersiz yapması gerekmektedir. Düşük seviyeli antrenmanlar olarak sayılabilecek kardiyo çalışmalarında bile kişilerin aç egzersiz yapıyor olması büyük kas kayıplarının yaşanmasına sebep olabilir.

Ve bunu yazan da vücut geliştirme ile ilgili bir site. Yazının tam linki (link)

Scudo
Biraz daha pedallarsam ideal kiloma kavusucam gibi duruyor :D
190727

@Adem Tırpancı
Bahsettiğim yazıyı yazan kişi de bir bodybuilder. Strongman tarzı yarışmalara hazırlanıyor, squat, deadlift ve benzeri haraketlerde 180-200kg civarında ağırlıklar kaldırıyor antrenmanlarında ve kendisi yaklaşık 4 senedir bu diyeti uyguladığını söylüyor. Şahsen kendim de bu diyeti geçen sene vücut geliştirirken uygulamıştım. Kas kaybından ziyade yağlanmadan kas kütlesi artırmak için oldukça faydalı. Ancak kendisi de bisiklet, koşu vb. normal kardiyo/yağ yakma antrenmanından uzun sürecek egzersizler sonrasında vücuda besin alınması gerekebileceğini de belirtiyor. Uygulayıp uygulamamak sizlere kalmış tabii ki, saygılar.

Aktif bir kullanıcı değilim. 2019 yılının ilk turunu yarın yapacağım. Hafta da 1 gün süreceğim sadece.
Esenler-Eminönü gidiş geliş. Tahmini 35 KM.
1,78 boy / 80 kiloyum.
Carraro flexi 121

188cm boy 81kg standartlaşmış bende bisikletten öncesinde 80kd idim

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
183 boy 76 ile 80 arası sürekli değişen kilo

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
190 boy
kılo 102 idi
bisiklet binmeye yeni başladım bakalım 1 aya ne olurum

@ozgurpedalyoutube
çok ta değil ama biraz kilo alsan iyi olur.. ;)

Boy 175- Kilo 65 civarı.

@Patron
Hocam haftada en az 3 gün sürüş yapın ve km yi yavaş yavaş artırın kilo verdiğinizi görüceksiniz.

1.73 M ve 67KG. Dışarı çıktığımda gideceğim gezeceğim yer bisikletle gidilebiliyorsa bisikletle gidiyorum. Haftada 3-4 gün en az 10 kmlik sürüşler oluyor bunlar. 2019'un ilk turunuda bugün yaptım bakalım. Yavaş yavaş motosikletten ağırlığı çekip bisiklete veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Chunkorfly
Boy 1.76 Burada Kilom 69
192938
Fitness a başladım 8 ay oldu şuan 85 kiloya çıktım.
192939

173cm - 76kg. 85'ten 76'ya düştüm ama göbek tam olarak gitmedi. Evde şınav mekik çalışıyorum bakalım.

Selamlar
58 ile başladım şuan 52 kiloyum ?

şınav mekik çekmek göbek eriten yani yağ yakan haretketler değildir. zayıflamak için süreceksiniz 2+2=4 günde 1000 mekik de çekseniz göbeği eritemezsiniz. yağların arkasında bir kas tabakası oluşturursunuz ama o yağlar erimeden kaslar da gözükmez :)

1aydır dirsek alçıda 2 kilo almışım:( (boy 1.81 kilo 76)

1.85 boy , kg. 71

Boyum 174 kilom 94 mutluyum yazın 78 kiloydum kışın 94 e kadar çıktım.

Geri