Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

170cm 77-78kg. Bisikleti daha yeni aldım. Bir kaç ay içinde sonucu göreceğiz ?

Scudo
175 cm 63 kg. Hep sabit.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
yaş 22 1,8 boy-56 kg
bi erkek oldugum için bu kilo cidden düşük ama alamıyorum işte,arkadaşlarım da çok zayıfsın diyor

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
187 cm 76 kg. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ben bisikletin zayıflattığını düşünmüyorum, zayıflamaya çalışan birine ancak biraz yardımcı olabilir. Benim için şuan şehir içi ulaşım aracı. Bu yaz yapabilirsem kendimce kamplı tur da yapmayaçalışıcam.

• Beğen
27/10/2017 bisiklet başlangıç 176 cm 106 kg
27/8/2018 88-91 arası asansor gibi gidip geliyorum.
En iyi ihtimal 77 kg a inmeliyim.11-12 kilo fazlalık var.yaş 43.çakıldım kaldım.☺

• Beğen
@Fethigks
Eğer doğru şekilde antrenman yaparsanız pek güzel zayıflatıyor emin olun. 2-3bin kalori yaktıran sürüşler nasıl kilo verdirmesin. Düşük nabızda uzun süreli sürüşler gayet hızlı şekilde yağ yakmanıza yardımcı olacaktır. Forumda nabza dayalı antrenman konularına bakmanızı öneririm ?

@Kron XC100 iyimişsin derken anlamadım durum çokmu vahim ?

• Hahaha
71'e sabitlendi kaldı. 73-75 bandına taşımam lâzım yaz gelene kadar. Yoksa 250+ turlarda yakacak yağım kalmayacak.

yaş 40 boy 1,82 kilo 75 yıllardır kilom aynı diyebilirim.ama 1 ay bisiklet yok dirseğimi kırdım,inşallah kilo almam :)

• Beğen
@BerkEvren
Tartışmasız +1
nabız aralıklı ve sabırla yaptığım antrenmanlar sonucu 2018 yıl başı 84 olan kilomu yıl sonu 70 e düşürme başarısı gösterdim,tamamen sele üzerinde ve tabiki yediklerime dikkat ederek.Yaş 44, boy 174 ve 2019 da sadece mevcut kilomu korumak adı altında 140 ortalama nabızla full devam....son olarak kazandıklarım, 3 yıla yakın sıkıntılı dizlerim şimdi daha iyi,eğimler daha güzel.

@C.Koc
Vallahi 170cm e göre kilo fazla geldi bana.

180 boya 60 kilo. Ancak kilo almak için yapamayacağım şey yok; yemek yemek dışında :D

• Beğen
1.82 boy 89 kiloydum,2 ay güzel bir diyet ile 10 kilo verdim. ancak şu an tekrar almışımdır 3 kg diye düşünüyorum.Yol bisikletim çalındıktan sonra diğer bisikletlere alışamadım,uzun zamandır binmiyorum bisiklete

@BerkEvren
Teşekkür ederim. Biraz yanlış kurdum cümleyi sanırım. Ben bisikletin tek başına zayıflatma aracı olduğuna inanmıyorum, demek istedim. Zayıflamak isteyen diyetini, sporunu yapanbirinin zayıflamasına tabi ki yardımcı olur. Ama benim gözümde benim kullanım amacım ulaşım, bunu kastettim.

Sevdiği kadına sevgisini gösterme şekli öyle olan erkeklerin kaç kilo olmasını bekliyorsunuz ? ???

• Beğen
@Desert Fox
Bilim adamları için araştırılması gereken bir konu daha. Sizin gibi kilo alamayanlar bu özelliğini bizlere ışınlasınlar. 10-15 kilo alsanız güzel olabilir. Ben 85 kg iken fit oluyorum mesela. Şuan ynı boyda 110 kiloya ulaştım o ayrı tabi. Keşke kilom bir vücuda eşit oranda dağılsa. Sadece göbekte şişlik var. Kalan vücut fit yine. 6 aylık hamile gibi duruyorum:naslyany: Yiyecekler ful göbeğe çalışıyor. Bazen orada bir yaratığın yediğim nimetlerden faydalandığını düşünüyorum.

Geri