Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

1.75 boy, 76 kilo
göbekte var biraz birikme, eritemedik gitti :))

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Aslında "normal kilo" diye gösterilene bakmamak lazım. Adam kas mı yağ mı diye bakmak lazım. Kas olan genelde pek zayıf olmaz ya [emoji16]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: sky
Aynen öyle birazda insan kendini hangi kiloda güçlü ve rahat hissediyorsa o kiloda olmalı bu da genelde yapılan hesaplamalarla tutuyor ve her insanın kendi bedeni kendine bu durumu bildiriyor dış görünüş, zinde ve dinç olmak gibi vs..

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
1.69 m 56 kilo.
Büyüme çagında olmanın da etkisi ile devamlı bisiklet sürmenin bana daha güzel bacaklar ve 1 yılda düzenli bir şekilde alınmış 5-6 kilo gibi bir katkısı olduğu doğrudur.

Konuyu hortlatıyorum
Havalar ısınmaya başladı kıştan şehit ve gazi çıkanları buraya alalım 168 e 67/66 dan 70.5 civarıyım
Pişmanım ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
yılbaşında sigarayı bıraktım 103 kiloydum . aradan iki ay geçti 114 kiloyum , pişmanım :) boy:195cm kilo :114 kg. günceldir.

1.78 boya 73 kiloyum. Bu başlığa daha önce yazdığımda 75 veya 80 kiloydum, yanlış hatırlamıyorsam.

2017 Mayıs ayında 107 kiloydum diyet ve spor ile şimdilerde 93 kiloyum son altı ayda aynı kilodayım vücut bana savaş açtı kilo veremiyorum ama ben kazanacağım . Boy 1.87 cm

• Beğen
Boy 177, Kilo 99 :) 2 hanelere düştük :)

• Beğen
Boy 170 kilo 83. Geçen sene Nisan gibi 92 kilodan 75 kiloya inmiştim bir senede geri aldım verdiklerimin bir kısmını. Kışın büyük etkisi var ama bisiklete nerdeyse hiç çıkamadım.

• Beğen
@ippon
4 sene önce sigarayı bırakmış biri olarak bende aynı tecrübeyi yaşadım. Sigara içmemek için sürekli abur cubur yemekten yaklaşık 15 kilo almıştım. Şuan hepsini erittim. Düzenli spor yapar ve yediklerinize dikkat ederseniz sizde kurtulabilirsiniz. Henüz yeni bırakmışsınız kararınızdan vazgeçmeme dilekleri ile süreçte başarılar dilerim. Bu şekilde devam ederseniz ileride yaşayacağınız tek pişmanlık " ben bunca zaman bu zıkkımı nasıl kullanmışım " yönünde olacaktır :)

@BerkEvren
Demişim zamanında. Konuyu görünce bakayım dedim. Hedeflediğim kiloya ulaştım geçen sene. Yıllık 60.000 metre tırmanışın, zone 2 antrenmanlarının faydasını gördüm :harika:

Merhaba, 1,5 ayda diyetsiz ve haftada 3 gün; günde ortalama 30 km (git-gel toplam) bisiklet sürerek 80 kg'dan 71 kg'a düştüm. Bu süreçte paketli aburcuburlar (cips,çikolata,bisküvi vb.) dışında hayatımdan hiçbir gıda çıkarmadım. Fast food gibi gıdaları tüketmeye devam ettim. Günde ortalama 1,5-2 L su içtim. İnsan vücudu organik bir makinadır. Kendinizi bir araba gibi düşünün. Depoya yakıt koyarsanız ve farklı bir sorununuz yoksa yol almaya hazırsınızdır. Fakat yol almadan durduğunuz yerde deponuza yağ almaya devam ederseniz o yağı tüketecek bir hareket olmadığı için depo dolar, sonra taşar ve arabanın her yeri yağa bulanır. Vücudumuz da böyle çalışır. Vücuda giren ve ilerleyen dönemde enerji kaynağı olarak kullanılmak üzere yağa dönüşen gıdalar hareket etmezsek önce göbeğimizi doldurur, sonra tüm vücuda yayılır.Boşaltım sistemimiz de böyle çalışır. Hareket ettikçe yağ yakımı artarak devam eder,karbondioksit salınımı devam eder, boşaltım sistemi yakılan yağlardan kalan atıkları atar. Tıpkı araba gibi; çalışmayan arabanın egzozundan duman çıkmaz. Farklı genetik ya da hormonal hastalıklarımız veya bunlara yatkınlığımız yoksa hareket ettikçe yağ yakımı olması gerektiği gibi normal bir şekilde devam eder. Aç kalarak yapılan diyetler çoğu zaman kaslardan çalar. En sağlıklı ve mantıklı diyet mümkün oldukça paketli ve şekerli gıdalardan uzak durup azaltırken kesinlikle hareket etmektir. Mutlu pedallar.

Son düzenleme:
Yıllardır 55i gecemedim bende kilo alamayanlardanim kemiğim ince

@Bigpatron
tabii ki sigaradan kurtulmak en zoru , gerisi için savaş başlattım zaten . hazirana kadar hedef 100 kg olmak. iyi dilekleriniz için teşekkürler .

@Carraro71
Geçmiş olsun bende 2017 de başladım 83.5 dan 67 de kısa bir sürede indim 11. Aydan bu güne kadar hiç spor yapmadım ama yinede 3/4 civarı almışım şimdi tekrar başladım spora kışın sürmek için trainer almıştım ama süreceğim alanda ısıtma olmadığı için kapalı alanda olsa sürenedşm hiç

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Kışın aktivite biraz olsun düşüyor.. 3 4 kilo alıyorum.. Sıcak havalarla birlikte sürüş sıklığı ve kilometreler arttıkça gidiyor kilolar.. 72 ila 68 arasında gidip geliyorum.. fakat ilk başta biraz yediğime içtiğime dikkat ederek ve bisikletle 89 kilodan 68 e düştüm..

@amoush00
Merhaba, kışın vücudun yağ toplaması ve normalden birkaç kilo fazla almamız olması gereken doğal bir reaksiyon olarak bizlere vücut evrimimizin bir mirasıdır. Kışın aldığımız kilolar vücut ağırlığımızın %1-5 aralığında ise korkacak ya da telaş edecek bir durum yoktur. Sağlıklı bir şekilde kilo alıp veren vücudunuz var.Bu, makina iyi işliyor demektir =)

Geri