Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Pazartesi 100KM yapıyorum ( salı günlerim boş geçiyor ) Çarşamba günleri 90 KM ( perşembe günlerim boş geçiyor ) Cuma, cumartesi ve pazar 40-60km arasın da gidiyor. Her hafta aynı şekil de devam ediyorum

Scudo
Pazartesi 100KM yapıyorum ( salı günlerim boş geçiyor ) Çarşamba günleri 90 KM ( perşembe günlerim boş geçiyor ) Cuma, cumartesi ve pazar 40-60km arasın da gidiyor. Her hafta aynı şekil de devam ediyorum
Pazartesi günleri 4-5 saat bisiklet kullanıyorsunuz o zaman. Kendimi dusunuyorumda hafta sonu hariç o kadar vakit ayıramam sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Çıkışım sabah 5:30 - Geri dönüşüm genellikle 10-11 gibi oluyor. 20 ortalama ile daha fazla olmuyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: igneli
En mantıklı iş haftayı sekiz güne çıkartmak olmuş ?

Şaka bir yana hergün 100km mi yoksa toplamda 100km mi?
toplamdır bence o. Her gün 100 km yapıp zayıflama problemi olması imkansız.

• Beğen
@Mad Buddha iki üst mesajda arkadas açıklamasını yaptı.

@Mab1K hocam 100 km normal şartlarda 3000 kcal civarında enerji yakıyor ki sizin bisiklet sonderece aero ve carbon sl birMTB dahi olsa bunu yakar. Bir kg vücut yağı 7000-8000 kcal olduğuna göre her sürüşte yaklaşık yarım kilo veriyorsunuz.

İyi beslenmelisiniz, Vücut yıkıma gitmesin.
Zaten hedef 80 :D

İşte sayısalcı bir mühendis kafası

3000Kcal gidiyor ama bir gün de fazlasını alıyorum... ( abur cubur çok yiyorum ) :harika:

Fit olmak güzel şey elbette ama belli bir yaştan sonra sağlık sorunları ile uğraşmamak adına yediklerimize de dikkat etmekte fayda var. Özellikle enflamasyon yapan yiyeceklere dikkat..

• Beğen
An itibari ile 76 77 lerde dolaşıyorum 5 kg daha asılmalıyım az kaldı :)

Bi ara bisikleti bıraktım 73 kilodan 85 kiloya fırladım. Baktım bu işin sonu iyi değil şimdi tekrar başladım bisiklete ve 3 ayda 73 kiloya geri döndüm.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
27 yaş - 185 cm - 93 kg olarak yaşıyorum. Bir zamanlar 82 kiloda sabittim ama bisiklet kullanmıyordum. Kısa bir İstanbul macerası ve düzensiz beslenme 98 kiloları görmeme sebep oldu.

6 aydır Antalya'ya geri döndüm ve paketli gıdayı az da olsa azalttım. Hedef kısa vadede 90 kilonun altına düşüp bir daha çıkmamak. Uzun vadedeyse 78-80 kiloda sabitlemek.

Haftada 50 km bisiklet anca sürüyorum. Sıcak havalarda bunaldığım için ancak başlayabildim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Boy 1.87
12 Eylül 2019 itibari ile 89 kg yavaşladı kilo vermem çok mücadele ediyorum çok :(
Aynı direnç bende de var 2018 mart ayında 105 kiloya çıkmıştım 2018 ekimine kadar 78 kiloya kadar indim fakat bugüne kadar bir türlü altına inemedim aslında spor salonuna da gidiyorum yediğime içtiğime de dikkat ediyorum ama vücut direniyor 2 haftadır yeniden diyetisyene gitmeye başladım direnci kırmak için

Bisiklete 1 yıldır binmiyorum çalındığı için,ve her geçen gün kilo alıyorum

@igneli bende karar verip alabilsem sanırım zayıflarım bende, artık sezonda kapandı. Kışın salona gidip şubat marta kadar bol bol yürüyüp koşup bacaklar için ağırlık çalışmayı düşünüyorum sezona hazır olayım :) Günlük 100km yol çok değil gibi ya en fazla 4 saat falan sürer aslında aktivite için gayet makul süre :harika:

Beslenmeme gösterdiğim özeni son 2-3 haftadır sürdüremedim. 2-3 kilo aldım, 79 kiloyum şuan.

Geri