Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

4 hafta önce 54 şuan 58 kiloyum :D
yıllardır kilo almıyordum değişiklik yapıyım dedim anında gösterdi etkisini.
1)kahvaltıdan yumurtayı kaldırdım tok tutuyor ancak kalori vermiyor çok kas çalışmadığım için yüksek miktarda tüketmeme gerek yok zaten.
her sabah mısır gevreği + süt gramaj olarak tartıp değer veririm sonra.
2) öğle yemeği ünide yiyorum kendi verilerine göre 1000-1250 kalori arası değişiyor.
3) akşam yemeğinde de en az öğlenki kadar kalori alıyorum gün boyu hiç ekmek tüketmiyorum.

sporlar :
haftada 3 gün koşuyorum genelde 12km/h hızda 10dk + 10km/h hızda 10dk ya da 10 hızda 25-30 dk civarı koşuyorum. yani haftada 3 gün her seferinde 3-5km civarı. kısa koşuların ortalaması 12 uzunları 10 civarı oluyor.
onun dışında haftada 3 gün şınav mekik squat vb vücut ağırlığı çalışmaları.

şuan için 60ın üstüne çıkmayı düşünmüyorum bu beslenmeyle 60ı geçerse azaltma yapmam gerek bi süre.
boy 1.77
80 gram kahvaltılık gevrek + 300 gram süt. bazen biraz daha artıyor.
kalori : 475kalori
protein : 17,73gram
yağ : 10,7 gram

Scudo
son 5 yıldır 63-66 arasında gidip geliyor....şu sıralar 64 lerde plasto çiziyor

Geçen hafta pazartesi günü 87,bugün 83 ya da 84

Bol yiyorum, bisiklet sürüyorum kilom artırıyor maalesef 94 geldim. Biri bana dur desin ?

Yaklaşık iki ayda 83 kg dan 78 kg ya düştüm. Şöyle bir 2-3 kilo daha tamamdır. Boy 1.80...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bu sene yaz geç geldi. Bir ay ramazanla geçti, bir ay da hasar gören arka jantın gelmesini bekledim. Sezonu verimli geçiremedim. Havalar böyle giderse 10-15 gün daha tura çıkabilirim. Belki mevcudu koruyup kilo almamışımdır ama verdiğimi de söyleyemem. Cesaret edip basküle çıkamıyorum. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

boy 171 cm, kütle 82 kg

göbek eriyene kadar İstanbul içi her yere bisikletle gitmeye karar verdim. varsın leş gibi ter kokayım.

• Beğen
Tepkiler: KaracaAbdullah
4 ayda yaklaşık 10 kilo verdim ama aynı zamanda göbek de yaptım !

Bisiklet ile kilo orantılarken kalori ölçen var mı ve kalorili km saat tavsiyesi olan ?

Bisiklet ile kilo orantılarken kalori ölçen var mı ve kalorili km saat tavsiyesi olan ?

Honor band 4 kullanıyorum. Nabzı okuyor, telefona yakın olmak zorunda, telefonun gpsini kullanarak mesafe hız bilgilerini alıyor. Telefondan uzak olursa gps yok diye başlamıyor spora.
Kendi kilomu programa giriyorum onu ölçek alarak hesaplama yapıyor sanırım.
dünkü sürüş 25,88 km 82 dk 1313 cal
önceki gün 40,86 km 136 dk 2138 cal
farklı bir programla kıyaslama şansım olmadı ancak şunu belirteyim. kg bilgisini 80 yaptığım zaman 20 km de 600 cal gibi değer veriyor. kg bilgisini kendi kilom 114 yaptığımda aynı yolda 1000-1100 aralığında değer veriyor. benim ağırlığım bu kadar farkettirir mi bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirsin beni.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Honor band 4 kullanıyorum. Nabzı okuyor, telefona yakın olmak zorunda, telefonun gpsini kullanarak mesafe hız bilgilerini alıyor. Telefondan uzak olursa gps yok diye başlamıyor spora.
Kendi kilomu programa giriyorum onu ölçek alarak hesaplama yapıyor sanırım.
dünkü sürüş 25,88 km 82 dk 1313 cal
önceki gün 40,86 km 136 dk 2138 cal
farklı bir programla kıyaslama şansım olmadı ancak şunu belirteyim. kg bilgisini 80 yaptığım zaman 20 km de 600 cal gibi değer veriyor. kg bilgisini kendi kilom 114 yaptığımda aynı yolda 1000-1100 aralığında değer veriyor. benim ağırlığım bu kadar farkettirir mi bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirsin beni.

Bilgi için sağol dostum.

Sanırım kilo-kalori mantığı şu;

Ne kadar kg ağırlığın mesela 20km mesafeye taşınması için gereken enerji bellidir. Yaş ve ağırlığı belli olan bir kişinin de yine yaklaşık olarak bisiklet ile bu mesafede yakacağı kalori de bu yol ile hesaplanabilir. Saatin içinde kodlanmış bu verileri oranlayan algoritmalar bize yakın kalori tüketimini veriyordur.

Son 4 ay da -8 kg ile 74kg

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Geri