mhtozel
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 857
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Giant
yetmek yok herkes 80 olacak...20 gün önce bisikleti alınca 125
şu anda 119-118 arası gezinmekte.
90 ı görsem yetecek bana.
yetmek yok herkes 80 olacak...20 gün önce bisikleti alınca 125
şu anda 119-118 arası gezinmekte.
90 ı görsem yetecek bana.
Aynı boy aynı kilo.1.84 boy, 105 kilo. Bisiklete uzun zaman ara verdikten sonra tekrardan başladım. Umarım kısa zamanda güncellemesini yapabilirim
1,73 boy, 80-81 kilo endam kılçıksız (cıbıl) net 79,5 gördüm dün, hatuna havamı attım Geçen sene 89'ları görmüştüm bir aralar. Kemer delikleri yetmez oldu, pantolonlar belden pile vermeye başladı. Henüz yetersiz de olsa bu kiloya gerilemedeki en büyük etken birkaç ay önce reaktif hipoglisemi teşhisini koyan endokrin uzmanı. Ve akabinde çikolata, şeker türevleri ve beyaz ekmeği bırakmam. Pirinç gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları yememeye çalışmam v.s. Çalışıyorum çünkü tam olarak bırakamıyorum. Bu halde bile direkt 8-9 kilo civarı fark etti. Abur cubur faslı tamamen bitti. Kahve makinasından bile kahve almıyorum. Tatlının hastası olduğumdan mütevellit ev yapımı tatlılardan yiyiyorum ama nefsi köreltmelik sadece, eskisi gibi bana çıka değil. Ambalajlı her şeyi yemeyi bıraktım. Ara öğünlerde tamamen fındık fıstık badem vb. tüketiyorum artık. Sabahları kahvaltıda roka, tere dere otu vb. Hem mide rahatlıyor, hemde vücut level atlıyor.
Kilo almak için toz falan alayım deme. Senin yaşında sağlıklı birisi genel olarak zayıf olur ve metabolizması hızlı olduğu için öyle kolay kilo alamaz. Merak etme 30 yaşından sonra bunları nasıl eriteceğim diye düşüneceğin günler göz açıp, kapatıncaya kadar çabuk gelecek.Boy 1.75 kilo 55 almak istiyorum ama olmuyor
Ben 80'im ama daha bisiklete binmeye başlamadım çünkü karar veripte bir bisiklet alamadım.. 70 olmam lazım. Göbek önden gidiyor ?yetmek yok herkes 80 olacak...
boy 1.69-70
kilo : 87
3 Ay içerisin de 103kilodan 87kg'ya düştüm.
Tebrik ederim. Günde ne kadar bisiklet kullanıyorsunuz?Güncelleme
Şu an 80Kg'im))
En mantıklı iş haftayı sekiz güne çıkartmak olmuş ?Hafta da 5 gün sürüyorum 100KM - 90KM geriye kalan 3 gün de genellikle boşa pedal çeviriyorum @igneli
MTB kullanıcısıyım büyük ihtimal beni daha çok yoruyor)