Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
@ippon Eyvallah Ustam bırakmayacağız elbette 82-83 e sabitlersem kiloyu o zaman tamamdır.

Boyum 1.82. Son bir yıldır (yol bisikleti bindiğim süredir) kilom 69-70 yani vücut kitle endeksim 21. Daha öncesinde 80 kiloydum, fitnessdan kalma üst vücut kasları eriye eriye 70'e düştüm. İstesem de daha fazla düşemem, yağ oranım %9'larda. Zaten tırmanıcı değilim, gerek yok :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
1.84 boy, 105 kilo. Bisiklete uzun zaman ara verdikten sonra tekrardan başladım. Umarım kısa zamanda güncellemesini yapabilirim :)

• Beğen
Boy 195 kilo 121. Rezillik.

• Beğen
Boy 183 kilo 86 hedef 77_78.kostugum zamanlar ki kilom...

• Beğen
Tepkiler: FuBu ve Hami Bulut
Boy 1.65 en son hatırladığım 67 kg. 2 haftadır yol bisikleti kullanıyorum. Yakında güncellerim?.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
1,73 boy, 80-81 kilo endam ;) kılçıksız (cıbıl) net 79,5 gördüm dün, hatuna havamı attım :D Geçen sene 89'ları görmüştüm bir aralar. Kemer delikleri yetmez oldu, pantolonlar belden pile vermeye başladı. Henüz yetersiz de olsa bu kiloya gerilemedeki en büyük etken birkaç ay önce reaktif hipoglisemi teşhisini koyan endokrin uzmanı. Ve akabinde çikolata, şeker türevleri ve beyaz ekmeği bırakmam. Pirinç gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları yememeye çalışmam v.s. Çalışıyorum çünkü tam olarak bırakamıyorum. Bu halde bile direkt 8-9 kilo civarı fark etti. Abur cubur faslı tamamen bitti. Kahve makinasından bile kahve almıyorum. Tatlının hastası olduğumdan mütevellit ev yapımı tatlılardan yiyiyorum ama nefsi köreltmelik sadece, eskisi gibi bana çıka değil. Ambalajlı her şeyi yemeyi bıraktım. Ara öğünlerde tamamen fındık fıstık badem vb. tüketiyorum artık. Sabahları kahvaltıda roka, tere dere otu vb. Hem mide rahatlıyor, hemde vücut level atlıyor. :harika:

Düzenli ve seçici beslenme ile yazın Ramazan ayının da etkisiyle baskülde 74'leri görmüştüm ne güzel. Ama sonra yavaştan ipi gevşettim, Temmuzdaki yarışta ve sonrasında koyverdim gitti :( Aburcubura yine meyletmemeye özen göstersem de her türlü tatlıyı gömüyor, o yemek senin bu börek benim gırla gidiyor ortalık. Göbek yine eski ihtişamına döndü, ibre 82'lere vurdu. Antrenmanları da boşlayınca iyice bir hımbıllık çöktü üzerimde kaldı. İrade gösteremiyor dünya nimetlerinin zevklerine dalıyorum :D nasıl kıracağız bu zincirleri bilemiyorum. :kötü:

Boy 1.75 kilo 55 almak istiyorum ama olmuyor :(

Boy 1.75 kilo 55 almak istiyorum ama olmuyor :(
Kilo almak için toz falan alayım deme. Senin yaşında sağlıklı birisi genel olarak zayıf olur ve metabolizması hızlı olduğu için öyle kolay kilo alamaz. Merak etme 30 yaşından sonra bunları nasıl eriteceğim diye düşüneceğin günler göz açıp, kapatıncaya kadar çabuk gelecek.

• Beğen
Tepkiler: _mertztrk_
100 maalesef...
Bir yıl beyaz kısraktan ayrı geçti ve sonuç bu..
110'u gördü bu gözler iki aydır antrenman ve dikkatli beslenme sonuç 10 kg..
Hedefler 90 ve ardından 80..
Amaç orta ve uzun vadede 75-80 bandı ve yaşadığım sürece kronik dejeneratif hastalık sahibi olmamak...

• Beğen
Hafta da 5 gün sürüyorum 100KM - 90KM geriye kalan 3 gün de genellikle boşa pedal çeviriyorum @igneli

MTB kullanıcısıyım büyük ihtimal beni daha çok yoruyor)

• Beğen
Hafta da 5 gün sürüyorum 100KM - 90KM geriye kalan 3 gün de genellikle boşa pedal çeviriyorum @igneli

MTB kullanıcısıyım büyük ihtimal beni daha çok yoruyor)
En mantıklı iş haftayı sekiz güne çıkartmak olmuş ?

Şaka bir yana hergün 100km mi yoksa toplamda 100km mi?

Geri